Prihlásiť sa a pridať recenziu

ziadna odpoved na otazky, ktore boli odoslane emailom, jediny promptny email zo strany eshopu prisiel s informaciou o chybajucej platbe, po jej odoslani sa okamzite zmenili dodacie lehoty.

Reakcia obchodu SkvelyDarcek.sk

mrzí nás Vaša skúsenosť, na emaily sa snažíme odpovedať obratom, avšak môže sa stať, že sa odpoveď omešká. Ak odpoveď neprichádza dlhšie je potrebné skúsiť kontaktovať iným spôsobom napr telefonicky, alebo cez chat na stránke eshopu. Dodacie lehoty sa menia, nakoľko kvôli covidovej situácii sú meškania tovaru od dodávateľov, prípadne sa tovar stane nedostupným. Veríme, že aj napriek tomu ste s tovarom spokojný.
    S pozdravom Skvelydarcek.sk

nakupovala som prvy raz u vas a som spokojna z rychlim dodanim aj z tovarom

Deka došla veľmi rýchlo, je krásna, kvalitná, farba presne ako na stránke obchodu. Spokojnosť!

• Rychle a seriozne jednanie

rýchli super spolupráca

• Výrobok na prd,funkčnosť žiadna,šmejd....

Reakcia obchodu SkvelyDarcek.sk

Mrzí nás, že nie ste spokojný s našim výrobkom, máme však za to, že výrobok funguje tak ako má. Ak Vám však objednaný tovar nevyhovuje, môžete ho do 14 dní vrátiť a budú Vám vrátené finančné prostriedky späť na Váš účet.

S pozdravom Skvelydarcek.sk

Dobre výrobky za slušnú cenu

• Rýchle doručenie

Všetko poriadku, som spokojná hrnček super a hry ešte som neskúsila ani zapnúť to chcem deťom ako darček dat tak dúfam ze budu spokojný ☺️

Bleskové doručenie tovaru, dobrá komunikácia, praktická stránka, pohodlný a prehľadný proces nákupu cez eshop

• Rýchle vybavenie

• Super rýchle dodanie

Rýchle vybavenie objednávky.

• Super obchod
    • Žiadne nevýhody

• Som spokojná, odporúčam

rýchle doručenie objednávky

• Dostupne ceny a kvalita

• Rýchle dodanie, s výrobkom som nadmieru spokojna

• Spokojnost

• široká ponuka

Keď som objednával bolo písané "garantované doručenie do Vianoc", objednal som , neprišiel mi ani mail s potvrdením , na ďalší deň som písal a vyžadovali fotku platobného príkazu .
    Myslím si že práve toto spomalilo celé doručenie a balík(darček) nestihol do Vianoc. Pokiaľ si obchod nevylepší systém evidencie platieb môže sa toto stavať častejšie.

Reakcia obchodu SkvelyDarcek.sk

potvrdzujúci email je odosielaný automaticky, pokiaľ Vami zadaná emailová adresa je správna, email príde vždy, je však potrebné skontrolovať aj Spam, Reklamu vo Vašej schránke, a ak nepríde do 20 min je potrebné nás kontaktovať. Tovar ste objednali 19.12 večer, síce ste to uhradili hneď, ale platba bola spracovaná bankou až 20.12, nakoľko večer už nie je bankový deň a platby sa už nespracúvajú. Spracovaná platba z 20.12 dorazila k nám 21.12, čo je bežný čas na prevod prostriedkov ak nemáte rovnakú banku (1 deň).
    Doručenie do Vianoc sa vzťahovalo na produkty, ktoré mali označenie - Na expedičnom sklade, vo vašom prípade, jeden produkt z objednávky bol na externom sklade a tam je doba dodania o 1-2 dni dlhšia. Ak chcete mať istotu doručenia do Vianoc a objednávate na poslednú chvíľu, je potrebné si zvoliť radšej dobierku, vtedy sa nečaká na prevod a tovar je odosielaný hneď ak sa nachádza na sklade.