- Rychlost expedicie tovaru
- Pri malych kusoch ako je ceruzka na opravu laku je dost draha doprava.
- V takychto pripadoch by som preferoval Packetu nie len kvoli cene, ale aj vyzdvihnutie v balikomate. Nakoniec aj tak si dopravu platim ja, tak by som mal mat na vyber.
Obchod je o.k
- výber dielov
- originálne diely
- ceny
- doprava zadarmo
- dobierka zadarmo
- rychlosť doručenia
- nie sú odkázany za poplatok dobierky a poštovného
Už len kvôli tomuto eshopu by som si kúpil vozidlo ŠKODA, pretože tu nájdem diely na všetky modely za výborne ceny a viem si vybrať akú alternatívu chcem či originál diel, alebo prvovýrobu inej značky. Ďalej veľmi chválim, že doprava na Slovensko ma vyšla 0 eur + dobierka 0 eur a rýchlosť doručenia je rýchlejšie ako keď objednávam zo Slovenska :)
- Vsetko ok.
objednával som prvý krát, ale spokojnosť
- Skoré doručenie.
- Rýchlosť
- Spoľahlivosť
Spokojnosť!
kupil som dva kusy ,jeden vydrzal tri sklopenia a druhy kus ani jedno
- Original parts ,staff with detailed knowledge and always very helpful .
Restoring Yeti 2010 2.0l tdi 4 x 4. In my town there is no Skoda parts store only 40/50 km away . Its easier for me to gey my parts direct from Skoda Diely -Sk and pay reasonable delivery charge . Ok not instant but always correct
Bol to prvý nákup, takže ťažko hodnotiť, ale zatiaľ spokojnosť. Všetko prebehlo v poriadku .
Obchod sa trochu pokazil. Teraz to bolo Ok. Predtým mi však dodali tovar, ktorý nepasoval na moje auto.
xxx
- Rýchlosť a spoľahlivosť
- Genuine products
- Good quality
- Fast delivery
- Europe shipping price even for 3 small items. Send it in cheap letter it's ok
- V obchodoch je tovar väčšinou nedostupný, z e-shopu mi doručili za 2 pracovné dni. Super
som spokojná.tovar predám zákazníkom,kvalitu neviem ale zákazníci sú spokojné.
- Prehľadne usporiadaný sortiment.Možnosť overiť vhodnosť súčiastky na daný typ vozidla.Rýchle dodanie tovaru.
Všetko v poriadku
- Všetko bolo supeerrrrrrrrr