• Rychlost expedicie tovaru
    • Pri malych kusoch ako je ceruzka na opravu laku je dost draha doprava.
    • V takychto pripadoch by som preferoval Packetu nie len kvoli cene, ale aj vyzdvihnutie v balikomate. Nakoniec aj tak si dopravu platim ja, tak by som mal mat na vyber.

Obchod je o.k

• výber dielov
    • originálne diely
    • ceny
    • doprava zadarmo
    • dobierka zadarmo
    • rychlosť doručenia
    • nie sú odkázany za poplatok dobierky a poštovného

Už len kvôli tomuto eshopu by som si kúpil vozidlo ŠKODA, pretože tu nájdem diely na všetky modely za výborne ceny a viem si vybrať akú alternatívu chcem či originál diel, alebo prvovýrobu inej značky. Ďalej veľmi chválim, že doprava na Slovensko ma vyšla 0 eur + dobierka 0 eur a rýchlosť doručenia je rýchlejšie ako keď objednávam zo Slovenska :)

• Vsetko ok.

objednával som prvý krát, ale spokojnosť

• Skoré doručenie.

• Rýchlosť
    • Spoľahlivosť

Spokojnosť!

kupil som dva kusy ,jeden vydrzal tri sklopenia a druhy kus ani jedno

• Original parts ,staff with detailed knowledge and always very helpful .

Restoring Yeti 2010 2.0l tdi 4 x 4. In my town there is no Skoda parts store only 40/50 km away . Its easier for me to gey my parts direct from Skoda Diely -Sk and pay reasonable delivery charge . Ok not instant but always correct

Bol to prvý nákup, takže ťažko hodnotiť, ale zatiaľ spokojnosť. Všetko prebehlo v poriadku .

Obchod sa trochu pokazil. Teraz to bolo Ok. Predtým mi však dodali tovar, ktorý nepasoval na moje auto.

xxx

• Rýchlosť a spoľahlivosť

• Genuine products
    • Good quality
    • Fast delivery
    • Europe shipping price even for 3 small items. Send it in cheap letter it's ok

• V obchodoch je tovar väčšinou nedostupný, z e-shopu mi doručili za 2 pracovné dni. Super

som spokojná.tovar predám zákazníkom,kvalitu neviem ale zákazníci sú spokojné.

• Prehľadne usporiadaný sortiment.Možnosť overiť vhodnosť súčiastky na daný typ vozidla.Rýchle dodanie tovaru.

Všetko v poriadku

• Všetko bolo supeerrrrrrrrr