Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rýchle dodanie
    • Slušný sortiment
    • Slušné ceny
    • Žiaden mail ohľadne vybavovania /riešenia/ objednávky, len potvrzovaci mail prijatej objednávky.

Objednal som si strieborný prsteň Armani, dorazil strieborný prsteň Armani, takže z tohto pohľadu v poriadku, ale malo byť k tomu ešte čierne vrecúško so značkou Armani, ale poslali mi len veľkú opachu vrecka bez značky a samotný prsteň je jemne poškriabaný a obnosený, takže nieje nový tak ako by mal byť. Kúpil som si ho pre seba, takže to nebudem riešit, ale keby som ho kupoval na základe toho, že ho chcem niekomu darovať, tak vlastne nemôžem, lebo je poškriabaný a obnosený...

• Široká ponuka, rýchle jednanie

S radosťou odpprucam

Obchod je super,len tovar,ktory som objednala-prsten je z vnutra troska poskriabany,nakolko sa to neda vidiet z vonkajsej strany tak som tovar nevimenila,som z prstena nadsena-je krasny.

V obchode SKMODA ste kúpili 6.1.2016 21:52 produkt Pánske hodinky Diesel DZ7317 Mini Daddy super značkové hodinky. OMYL!!!!!!! zakoupil jsem DZ 7127 žádné mini Daddy. Nevím jestli to mám vůbec přebrat balík když to vidím.