- Pokrčené tesnenia na oknách , poškodený ram na okne
Dobrý deň milý zákazník,
je nám ľúto, že ste nebol spokojný s naším obchodom a že sme sa to dozvedeli od spoločnosti Heureka. Od vás ani od dopravcu sme nemali nahlásené žiadne poškodenie, ale keďže nám naozaj záleží na tom, aby boli naši zákazníci spokojní, kolega vás bude kontaktovať a sťažnosť s vami vyrieši.
- Kvalitné výrobky
- Dlhá doba dodania
Pri objednaní doplnkového tovaru ku oknám v mojom prípade to boli parapety sa doba dodania predĺžila cca o 15 pracovných dní. Čo je podľa mňa extrémne dlho. Bolo by dobré upozorniť na túto skutočnosť skôr, a nie až po zadaní do výroby, keď už nie je možnosť storna.
Dobrý deň, pán Brtáň,
je nám ľúto, že ste neboli spokojní s nákupom v našom e-shope, ale keďže ste si objednali príslušenstvá, ako sú parapety a sieťky, dodacia lehota je dlhšia. Ako uvádzame na našej webovej stránke, príslušenstvo nemáme na sklade a vyrábame ho vždy na objednávku len na žiadosť zákazníka. Z tohto dôvodu sa na tieto objednávky vzťahuje dodacia lehota až 14 dní (https://www.skladove-okna.sk/terminy-dodavky).
- Ponúkajú tovar ktorý nemajú
Objednaný tovar nie je skladom. Zbytočné zavádzanie zákazníka. Žiadna informácia či a kedy tovar bude .
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Ak zanačîm alebo odznačím že sa nechcem vyjadrovať k obchodu, tak by to mali rešpektovať a nie posielať dotazníky spokojnosti, keď si to neželám.
Reakcia obchodu Skladove-okna.sk
ospravedlňujeme sa za zaslanie nevyžiadaného dotazníka, preveríme to, aby sa to už neopakovalo.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Tovar nedorazil. Objednany 9 dni.
Dobrý deň
ďakujeme za hodnotenie nášho e-shopu. Objednávka bola vytvorená 20.12. o 17:13, posledná expedícia prebiehla 20.12. ráno (viz https://www.skladove-okna.sk/novinky/detail/terminy-dodania-do-konca-roka-2023.htm). Túto objendávku sme expedovali 3.1. a bola doručená 4.1., takže z našej strany bylo všetko v poriadku.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Dobrý deň, že vraj tovar skladom do 3 pracovných dní. Od piatka objednané a dnes ďalší piatok a dopravca sa ani neozval
Reakcia obchodu Skladove-okna.sk
ďakujeme za hodnotenie nášho e-shopu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Tovar sme expedovali 27.11., 1.12. náš zamestnanec poslal urgenciu na GW, 6.12. doručili. Bohužiaľ u GW na depe v Senci majú kapacitné problémy a nestíhajú doručovať v čas.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Dph uctovane z kompletnej sumy aj s dopravou co vidim velku nevyhodu. Dph sa ma zctovat z kupeneho tovaru a doprava je samostatne.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chápeme, že máte obavy týkajúce sa spôsobu vyúčtovania DPH. Radi by sme vysvetlili, ako to funguje:
V súlade so zákonom o dani z pridanej hodnoty (DPH) je DPH vyúčtovaná nielen z ceny tovaru, ale aj z dodatočných služieb, ktoré súvisia s predajom tovaru, vrátane nákladov na dopravu. Doprava je poskytovaná ako služba spojená s predajom tovaru, a preto je z nej rovnako vyberaná DPH. Toto pravidlo je v súlade so zákonnými predpismi a je štandardnou praxou vo väčšine krajín s DPH.
Chápeme, že by ste možno uprednostnili iný prístup k vyúčtovaniu DPH, avšak musíme postupovať v súlade so zákonnými predpismi. Veríme, že toto vysvetlenie Vám pomohlo lepšie pochopiť, ako je vyúčtovanie DPH koncipované.
Ak máte ďalšie otázky alebo obavy, radi Vám poskytneme ďalšie informácie.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
- vsetko ostatne pod uroven !
- nedotiahnuty kontakt, nechaju vas cakat pokojne aj 30 min na linke
- pocuvate ich OTRASNU hudbu, ktora vam pritom vyhrava
- napisete poziadavku, ktoru ignoruju a pripravia pre vas to, co chcu oni
- tak ako vyckavate na telefon tajk isto vyckavate aj na tovar
- nakoniec maju po ruke sto dovodov, preco sa nieco NEDA
priserny obchod ! uz davno mal skrachovat !
Dobrý deň Martin,
Vaša recenzia nás mrzí, ale nie sme si vedomí žiadneho pochybenia.
Najprv ste vytvorili predbežnú objednávku, ale potrebovali ste návrh s rozmerami, ktoré sa nedali nakonfigurovať prostredníctvom konfigurátora. Boli ste informovaní, že preverujem u výrobcu, či môžeme požadované rozmery vyrobiť. Výrobca rozmery potvrdil, preto som pre Vás vytvoril cenovú ponuku s presnými rozmerami, ktorú som Vám poslal e-mailom. Odvtedy však neprebehla žiadna ďalšia komunikácia.
Ak ste nedostali cenovú ponuku, kontaktujte nás, prosím ([email protected].) radi vám ju zašleme znova.
- Neskoré dodanie
Reakcia obchodu Skladove-okna.sk
je nám veľmi ľúto vašej negatívnej recenzie, ale musíme uviesť veci na pravú mieru.
Vo svojej objednávke ste si ako formu dopravy vybrali osobný odber. Tovar vám preto nebol doručený. Po vzájomnej komunikácii sme vám ponúkli doručenie domov, ale následne ste objednávku zrušili. Nevidíme dôvod na vašu nespokojnosť.
- Nevihodu
Dobrý deň milý zákazník,
snažili sme sa dodať tovar čo najskôr (objednávka 25.6., expedícia 29.6.), bohužiaľ kvôli štátnym sviatkom sa dodanie oneskorilo (7.7.), za čo sa ospravedlňujeme.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Klamanie zákazníkov pri doručovaní, tovar mal byť odoslaný 2.dec., do 48 hodín, do 8.12. nedorazil, komunikácia hrozná, číslo zásielky neoznámené.
Reakcia obchodu Skladove-okna.sk
velice nás mrzí situace ohledně dopravy. Není způsobena naší firmu, ale externím dopravcem, který se bohužel z důvodu předvánočního období a pandemie covid potýká s nedostatkem zaměstnanců v depu. Toto nedokážeme ovlivnit. V žádném případě se nejedná o klamání zákazníků. I v textu jasně píšeme, že doprava je nejčastěji do 48h, ale na 100%, zejména v dnešní době, to garantovat nedokážeme.
Na problémy s dopravou jsme upozornili i na našem webu https://www.skladove-okna.sk/novinky/detail/dorucenie-moze-trvat-dlhsie.htm
Ještě jednou se omlouváme za komplikace a přejeme klidné svátky.
S pozdravem
Petr Borecký -
Žiadať hodnotenie od zákazníka ktorému nedodali tovar je scestné
Dobrý deň milý zákazník,
je nám ľúto, že hodnotíte náš e-shop negatívne, ale žiadosti o hodnotenie posiela spoločnosť heureka, naša spoločnosť na to nemá žiadny vplyv.
Prajeme, nech Vám tovar robia radosť.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Už svojim názvom a pomenovaním webových stránok táto firma klame a zavádza. Systém je nastavený tak, že skoro nič skladom nemajú a všetko dávajú do výroby. Keď sme poslali zálohu a na druhý deň sme sa dozvedeli, že dodacia lehota z pôvodných 10dní bude vyše mesiaca, snažili sme sa objednávku zrušiť, lebo nás tlačil čas , tak na nemilé prekvapenie sa to už "nedalo" .... To asi posielajú chlapíka aj o polnoci hneď na linku a vyrábajú neodkladne Vaše okno (čo tam robí mesiac fakt netuším :-)....), a preto im vznikajú náklady, a preto si musia nechať dosť značnú časť zo zálohy...
Komunikácia so slečnou je v pohode, ale tá len odkazuje postoje nejakého "vedenia", ktoré si s úsmevom na perách necháva Vaše peniaze za nič. Prišli sme o peniaze, okná sme dali vyhotoviť miestnej firme (už sú aj osadené a trvalo to pár dní a nevolajú sa "skladom", ani nijako podobne......) a hádam sa dočkáme aspoň časti zálohy. Takže aj keď budujeme veľký projekt , kde nás čaká osadenie 114 okien, sme veľmi radi, že sme si túto serióznosť tejto "firmy" vyskúšali najprv takto na malej objednávke a "NIKDY VÍCE", bratřiReakcia obchodu Skladove-okna.sk
Vážený pán Zdenko Snítil,
radi by sme Vaše nepravdy uvedli na pravú mieru a popísali skutočný stav priebehu Vašej zakázky. V našom e-shopu ste si objednali 2× skladové okno, 1× okno vlastným návrhom, to všetko vrátane sietí.
Skladové položky boli a sú samozrejme skladom. Dodacia doba 10 dní, ktorú uvádzate, sa týka skladových okien vrátane príslušenstva na mieru – čiže sietí alebo parapetov. Pretože ste si ale objednali i 1× okno vlastným návrhom, tak vzhľadom k tomu, že sa expeduje všetko naraz, Vám bol termín oznámený 28 pracovných dní – viď naše termíny pre výrobky na mieru uvedené jasne na našich stránkach.
Tento termín sa Vám nepáčil a chceli ste objednávku zrušiť. Z našej strany Vám bola ponúknutá i varianta expedície skladových výrobkov a sietí v lehote do 10 dní a následne okná na mieru, ale to ste odmietli a trvali na zrušení celej zakázky.
Výroba okien ešte zrušiť išla, ale výroba sietí už bohužiaľ nie, pretože sa siete zadávajú do výroby 2 hodiny (doba ponechaná na možné storno zo strany zákazníka) po zaplatení zálohy.
Peniaze, o ktoré ste „prišli“ sú peniaze za vyrobené siete, ktoré ste si odmietli poslať, i napriek tomu, že sme Vám ju ponúkali. Zálohu za okná sme Vám celú vrátili.
Komentovať, že výrobky nemáme skladom je zbytočné – dostupnosť a počty kusov sú transparentne uvedené na našom webe.
Mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť, ale chyba nebola na našej strane. Vždy sme sa snažili Vám vyjsť maximálne ústretovo.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Okno prišlo poškriabané od vyrobi (rám okna)
Neskore dodenie objednaneho tovaru
Dobrý deň milý zákazník,
ďakujeme za hodnotenie nášho e-shopu.
Váš tovar bol objednaný 7.9. a bude odoslaný 20.10. → 32 pracovných dní. Podľa našich dodacích podmienok - 28 pracovných dní a 2-5 dní na doručenie - teda celkovo dôjde k oneskoreniu približne o 1 až 2 dni, za čo sa veľmi ospravedlňujeme.
Prajeme, nech Vám okná či dvere robia radosť.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
pred tyzdnom tovar objednany a ten stale neprisiel. hlavne ze internetovy obchod uz poslal dotaznik so spokojnostou obchodu. vcera som volala operatorke obchodu, a ze tovar sa nachadza na mieste xy. hlavne ze slubuju, ze tovar dodáme do 48 h od vyskladnenia!
Dobrý deň milý zákazník,
Vaša objednávka bola prijatá do nášho systému dňa 01.09.2021 19:34:33. Bohužiaľ, z dôvodu veľkého zaťaženia dopravcu vám bol doručený až 9.9. V našich termínoch dodania uvádzame doručenie najčastejšie 2-5 pracovných dní. Ide teda o celkové oneskorenie 1 deň, za čo sa veľmi ospravedlňujeme.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Objednávanie cez tento eshop neodporúčam, mam veľmi negatívnu skúsenosť. Komunikácia je na slabej úrovni, na emaily sa čaká veľmi dlho, všetko len preverujú a nikto vás nekontaktuje späť. Uvádzajú inú prepravnú spoločnosť ako v skutočnosti využívajú a prepravna spoločnosť Gebruder Weiss je absolútne nespolahliva. Preto som svoju objednávku zrušila. Pokiaľ si chcete ušetriť nervy, tak z tohto eshopu si nikdy nič neobjednajte! A hlavne nikdy neplaťte nič vopred!!!
Reakcia obchodu Skladove-okna.sk
ospravedlňujeme sa za problémy s dopravou, a teda za neskoré doručenie.
Vynaložili sme však maximálne úsilie, aby sme s vami komunikovali a neustále vás informovali.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk -
Robila som si objednávku 3.8.Majú napísané doručenie do 3dní.Dnes je 10.8.okná nedorazili a skúšam volať na infolinku je utorok a tam mi hovoria ,že si mám zavolať v pracovný čas? Keby som vedela inde mi ich aj vyrobia za taký čas a nepovedia mi do telefonu ,že v piatok najneskôr pondelok ich budem mať!
Milá zákaznice,
mrzí nás, že nejste spokojena s naší službou. Přesto se pokusíme popsat fakta.
Vaše zakázka byla přijata 3. 8. 2021 a následně byla na Váš požadavek během dne upravena (změna druhu doručení). Zakázku jste převzala 10. 8, což je 5. pracovní den. Na našich stránkách ve sekci termíny dodávky uvádíme 2 až 5 pracovních dní. Zakázka k Vám tedy dorazila v termínu. Pokud Vám jiná firma vyrobí okna do 5 pracovních dnů budeme rádi, když nám předáte kontakt.
S pozdravem, tým e-shopu Skladové-okná.sk -
- Pri objednávaní bolo uvedené, že tovar je skladom. Po 4 dňoch však prišiel email, že niektorá z objednaných položiek nie je na sklade, že dostanem správu, keď bude na sklade. Takže čakáme!
- Veľkou nevýhodou je to, že si nemôžeme zrealizovať vlastný odvoz, aj keď naše autá často prechádzajú cez Brno. Ako zákazník zo Slovenska som z Vašej strany nútený používať (a draho platiť) Vami objednanú prepravu. Zdá sa mi to nekorektné.
Individuálny prístup k potrebám zákazníka sa u Vás nenosí.
Prajem pekný deň,
je nám ľúto, že ste neboli spokojní s nákupom v našom e-shope, ale keďže ste si objednal vnútorný prah, dodacia lehota je dlhšia. Ako uvádzame na našej webovej stránke, príslušenstvo nemáme na sklade a vyrábame ho vždy na objednávku len na žiadosť zákazníka. Z tohto dôvodu sa na tieto objednávky vzťahuje dodacia lehota až 14 dní. Všetky informácie Vám však boli vopred oznámené v rámci doplnkovej služby "technická kontrola a konzultácia po telefóne".
Sťažujete sa, že tovar nie je možné prevziať osobne, čo nie je pravda. Ako sa môžete dočítať na našich webových stránkach a ako je uvedené aj v košíku pri objednávke, tovar si môžete bezplatne vyzdvihnúť v našom sklade v Kuřimi (neďaleko Brna). Preto nie ste nútení platiť za dopravu.
Naším cieľom je čo najviac uspokojiť našich zákazníkov a podľa veľkého počtu pozitívnych referencií veríme, že sa nám to darí.
- Okna su skladom
- Dobra sluzba na odsuhlasenie objednavky
Vybral som si tuto firmu pretoze som potreboval skladove okna, ktore som chcel zabudovat este pred vianocami. Okna som si objednal dost v predstihu, aby som sa vyhol predvianocnym zhonom. Posledny mail ktory som obdrzal 16.12.2020 ma informoval o tom, ze okna budu odovzdane kurierovi a ze dorucenie je vacsinou do 48 hodin. Bohuzial odvtedy som sa nevedel, ani telefonicky, ani mailom skontaktovat na firmu a okna mi neboli dodnes dodane a ani ma nikto nekontaktoval.
Reakcia obchodu Skladove-okna.sk
Pekný deň, mrzí nás, že ste s našim e-shopom nebol spokojný, ale snažili sme sa Vám vyjsť maximálne v ústrety, len bohužiaľ vzhľadom k vianočnej dobe došlo k malému oneskoreniu, za čo sa ospravedlňujeme.
Dovoľte, aby sme celý problém zhrnuli, aby sme prípadným ďalším zákazníkom ukázali, že sa vieme postaviť k problému čelom: Objednal Ste si u nás skladové okná a príslušenstvo a po technickej kontrole sme zadali čiastočnú expedíciu, aby ste mal šancu obdržať tovar ešte do Vianoc. Potom sme už mali inventúru, a preto Ste sa asi nemohol dovolať. Okná Vám dopravca doviezol, ale na začiatku januára Ste písal e-mail, že dopravca nedoviezol okná v zvislej polohe a spodné okno bolo ohnuté. Preto sme následne v januári expedovali ešte raz okná aj príslušenstvo.
Prajeme, nech Vám okná robia radosť.
S pozdravom tím e-shopu Skladové-okná.sk.