Som spokojná
- široký sortiment veľmi užitočných doplnkov stravy
- veľmi výhodné ceny
- veľmi rýchle dodanie
- spoľahlivosť
Veľká spokojnosť, nakupujem opakovane v tomto obchode.
- Rozmanitá ponuka výrobkov s veľmi atraktívnymi cenami.
- Palec hore !
Velmi rychle dodanie
Všetko prebehlo super -
- sortiment, rýchlosť a cena
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme za skvelé hodnotenie a odporúčanie! Sme radi, že ste spokojný s naším sortimentom, rýchlosťou vybavenia objednávky a cenou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Rýchle a spoĺahlivé dodanie tovaru
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie! Sme radi, že oceňujete rýchlosť a spoľahlivosť našej dodávky. Vaša spokojnosť nás veľmi teší a motivuje. Budeme sa snažiť udržiavať vysokú kvalitu našich služieb.
- Rýchle vybavenie, super ceny a zľavy.
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme, Iveta, za Vaše milé slová! Sme radi, že ste ocenili rýchle vybavenie objednávky, ceny a zľavy. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou. Budeme sa tešiť na Vaše ďalšie objednávky!
- Rýchla odozva, tovar bol na druhý deň expedovany
- Výborná cena
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme Vám za Vašu recenziu a dôveru! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou expedície a našimi cenami. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Dobra cena,rychle dodanie.
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme, Rudolf, za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste spokojný s cenou a rýchlosťou dodania. Budeme sa snažiť aj naďalej poskytovať kvalitné služby. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
maju k dispozicii produkt ktorý inde sa neda lahko objednat za dpbru cenu...ani amazon ho nedorucuje do SR cize pre nas super volba
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme, pani Vera, za Vašu pochvalu! Sme radi, že ste našli u nás produkt, ktorý sa inde ťažko zháňa, a že ste spokojná s našou ponukou aj cenami. Tešíme sa, že sme pre Vás tou správnou voľbou.
všetko OK
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že všetko bolo v poriadku. Veríme, že nás opäť navštívite.
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme za Vašu recenziu a vysoké hodnotenie! Rýchle doručenie je našou prioritou a sme radi, že ste boli spokojný/á.
- Rýchle doručenie, všetko bez problémov. Môžem len odporučiť.
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme, pani Ivonka, za Vaše odporúčanie a skvelú recenziu! Sme radi, že všetko prebehlo hladko a ste spokojná s našimi službami. Veríme, že sa na nás opäť obrátite.
Výhodné ceny, rýchle doručenie
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme, pani Alena, za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlym doručením a výhodnými cenami. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Tovar mi bol doručený velmi rýchlo a v poriadku.
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme za Vašu skvelú recenziu! Sme radi, že tovar dorazil veľmi rýchlo a v poriadku. Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky a prajeme pekný deň!
Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou dodania a našimi službami. Budeme sa snažiť, aby ste boli spokojní aj pri ďalších nákupoch.
- Rychle a bezproblemove
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme vám za skvelé hodnotenie! Sme radi, že nákup prebehol rýchlo a bez problémov. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!
Negozio serio e spedizione veloce. Ho trovato facilmente integratori che nel mio Paese ho difficoltà a reperire. Consiglio
Reakcia obchodu Medpak
Grazie mille, Elena, per la tua recensione positiva e per raccomandarci! Siamo felici che tu abbia trovato gli integratori che cercavi e apprezziamo la tua fiducia. Speriamo di rivederti presto!
- rýchle doručenie
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme vám, Rebecca, za vynikajúcu recenziu! Teší nás, že ste boli spokojná s rýchlym doručením. Dúfame, že sa k nám znova vrátite!
- Je to tak ako to ma byt
Vyberiete, objednate, dostanete.
Reakcia obchodu Medpak
Ďakujeme, Laco, za vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie! Sme radi, že nákup u nás splnil vaše očakávania. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!