• rýchle doručenie
    • komunikácia v cudzom jazyku (poľština,angličtina)

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme za vašu recenziu a teší nás, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spôsobené komunikáciou v cudzom jazyku. Pracujeme na tom, aby sme poskytovali lepšiu podporu v slovenskom jazyku.

• Doručené do 3 pracovných dní, zrozumiteľne a včas oznámené, aj mailom aj SMS.
    • Aj napriek bližšiemu miestu výdaja (Z-box) mi bolo ponúknuté vzdialenejšie výdajné miesto z obmedzeným časom výdaja.

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a pochvalu za rýchle doručenie a komunikáciu. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti s výberom miesta výdaja. Vaše pripomienky zoberieme do úvahy, aby sme mohli zlepšiť naše služby.

• a great choice of supplements and vitamins at a good price
    • high delivery fee

My favourite shop

Reakcia obchodu Medpak

Thank you for your kind words and for choosing us as your favorite shop! We are glad you appreciate our selection and prices. We also value your feedback regarding the delivery fee and will consider it to improve our services.

• Kvalitný tovar za výhodnú cenu.

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme vám za vašu skvelú spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný s kvalitou nášho tovaru a výhodnými cenami. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Velmi rychlá dodávka zboží.

Reakcia obchodu Medpak

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí naší dodávky. Budeme se těšit na vaši další objednávku.

• Preços mais em conta.
    • O uso da transportadora MRW.

A transportadora MRW está sempre a trocar a data e hora de entrega na plataforma e não atende as chamadas telefónicas para o armazém.

Reakcia obchodu Medpak

Lamentamos saber sobre a sua experiência com a transportadora MRW. Agradecemos o seu feedback e entraremos em contato com a transportadora para resolver esses problemas. Nosso objetivo é garantir a sua satisfação.

Dažnai perku šioje internetinėje parduotuvėje. Joje platus maisto papildų pasirinkimas už patrauklią kainą

Reakcia obchodu Medpak

Dėkojame už jūsų lojalumą ir teigiamą atsiliepimą! Džiaugiamės, kad esate patenkintas mūsų prekių asortimentu ir kainomis. Lauksime jūsų kitų apsilankymų!

Veľký výber tovaru, výhodné ceny, rýchle doručenie

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste spokojná s naším výberom, cenami a rýchlym doručením. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Already waiting for more than 1 week...

Reakcia obchodu Medpak

We apologize for the delay in your order delivery. We understand your frustration and are working diligently to resolve this issue. Please contact our customer service for further assistance.

Lots of choice, great quality, honest prices, swiftly delivered to Europe

Reakcia obchodu Medpak

Thank you for your wonderful feedback! We're thrilled that you're satisfied with our product selection, quality, and delivery service. We look forward to serving you again.

• cena
    • spolahlivost

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme vám za vašu recenziu! Sme radi, že oceňujete našu cenu a spoľahlivosť. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Super sklep wszystko zgodne z opisem,szybka wysyłka,dobre ceny, Polecam

Reakcia obchodu Medpak

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko było zgodne z opisem i że jest Pan zadowolony z naszych cen oraz szybkiej wysyłki. Zapraszamy ponownie!

cenovo vyhodne , rychle dorucenie, dakujem ,budem odporucat.

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Sme radi, že ste spokojná s našimi cenami a rýchlym doručením. Teší nás, že nás budete odporúčať.

• Rýchle vybavenie,doručenie domov,ochota

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

• nicht filterbar nach Problem-Kategorien bei Gesamtübersicht

Reakcia obchodu Medpak

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten mit der Filterfunktion. Wir werden Ihr Anliegen an unser technisches Team weiterleiten, um unsere Website zu verbessern. Ihre Meinung ist uns sehr wichtig.

Netjes op tijd bezorgd.

Reakcia obchodu Medpak

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat uw bestelling netjes op tijd is bezorgd. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Siroky vyber tovaru

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste spokojná s naším širokým výberom tovaru. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

Took 5days to come, I was not at home anymore

Reakcia obchodu Medpak

We are sorry to hear about the inconvenience you experienced with the delivery time. We strive to deliver orders promptly and apologize for not meeting your expectations. Please contact our customer service so we can assist you in resolving this issue.

• Rýchle doručenie !!!

Reakcia obchodu Medpak

Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

• Niet op voorraad
    • geen e-mail
    • geen contact

Ik stuur elke dag een mail waar mijn koffiezetapparaat staat
    geen antwoord of reactie
    het geld staat op uw rekening en er zijn geen goederen!!!!!!