Objednala som si rýchlovarnú kanvicu, prišla úplne rozbitá, vrátila som ju a odvtedy žiadna komunikácia!!! Peniaze ani kanvica nikde...Určite tu bude podobných prípadov viac, telefón majú nedostupný, nereagujú na maily. Je to podvod!!!!
- super cena
obchod je o.k. dodacie lehoty trocha pozadu ale to kôli dodavateľom. Ale to mi oznamilivopred.
- komunikácia
- najlepšia cena
odporúčam
Krásne sviatky Vám praje ELLAND -
- Vinikajuca komunikacia, ak je problem s dodoanim okamzite info bez zdrzania. Ziadne problemy so stornom ak tovar nestiha prijst.
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Želáme Vám krásne sviatky.
- Najlepšie ceny
- Doba dodania.
Ok.
Dobrý deň p. Stanislav.
Ďakujeme za Vašu recenziu.
- Email nefunguje,jakákoliv komunikace nemožná.Neragují na nic,takže POZOR
objednal jsem si,přišlo potvrzení,ale jak zjistili,že chci platit dobírkou a né kartou,veškerá komunikace utnuta a neragují.TAKŽE TED PŘED VÁNOCI POZOR.Stránky v češtině jsou mimo provoz a ani kontakty údajně neexistují.
Reakcia obchodu elland.cz
Vážený neprajník / konkurencia.
V prípade že skutočne nemáte u nás zrealizovanú objednávku, poprosíme Vás aby ste svoj voľný čas využili inak ako poškodzovali meno našej firmy. U nás ste nenakupovali, preto nemáte s nami žiadne skúsenosti, ktoré by ste potom mohli zhrnúť do recenzie. Bohužiaľ aj takýto neprajní ľudia ako Vy sú na zemi a myslíme si že žiadny zákazník sa nenechá odradiť takouto "zmysluplnou" vymyslenou recenziou. Každopádne aj Vy ste len človek preto Vám želáme v živote veľa úspechov.
S pozdravom ELLAND -
- oveľa výhodnejšie ceny oproti konkurencii
- nepoznám
jednoznačne odporúčam tento eshop
- vyborna cena
- sirsi sortiment
S kupou som bol spokojny, výrobok na mna zaposobil dobre (vyskusany - funguje), je to vianocny darcek, preto este neviem posudit, ako bude fungovat v plnej prevadzke.
Rychle dodanie, 7 dni.Reakcia obchodu elland.cz
Ďakujeme za Vašu recenziu :)
S pozdravom ELLAND -
- Pokiaľ by som mal možnosť využiť aspoň jednu výhodu
- Asi tu ide o to že je obchod český
Nemám zatiaľ žiadne skúsenosti k zhrnutiu
Reakcia obchodu elland.cz
ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Po tel. rozhovore s Vami, Vám bola objednávka zrušená, nakoľko tovar u dodávateľa bol vypredaný a nemali sme info kedy bude tovar znovu naskladnený. Túto informáciu sme Vám podali v čo najkratšom možnom čase. Nakoľko fungujeme len ako e-shop, nemáme kamennú predajňu odkiaľ sa tovar rovno expeduje, Všetok tovar nám chodí od dodávateľa a ten mal tovar žiaľ bohu vypredaný. Za pochopenie ďakujeme
- Dobré ceny
- E.shop je dost neprehladny a chybaju popisky, teda k tovaru co som hladal, chybali.
Ma dobre ceny, len si treba o tovare prestudovat niekde inde a tu ho kupit. Doporucujem
Dobrý deň p. Jozef,
Ďakujeme za Vaše hodnotenie nášho obchodu.
S Pozdravom ELLAND -
- Dobré ceny
- Neviem
Kľudne nakupujte, všetko je ok
Dobrý deň pani Viera,
Veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Prajeme pekný deň.
- Ziadne!
- Ponukaju nieco co nemozu dodat,doknca by som povedal,ze praktiky tohoto predajcu zavanaju s klamanim a zavadzanim zakaznika!!!
Nedoporucujem!!!
Dobrý deň p. Bago,
Vaša recenzia nám nepríde v celku primeraná. Tovar ktorý ste si u nás objednali sme nemali priamo skladom nakoľko fungujeme len ako e-shop a kamennú predajňu nemáme. Všetok tovar je na sklade u dodávateľa. Bol ste e-mailom uvedomený že nás to mrzí, bohužiaľ dodacia doba by sa mala o pár dní predĺžiť kým by tovar došiel od dodávateľa. Bol by Vám doručený, avšak Vy ste Vašu objednávku stornovali. Našich zákazníkov nezavádzame a v prípade akýchkoľvek problémov s dodaním sú dopredu informovaní.
- Dobrá cena.
- Dlhšia doba dodania.
Doporucujem.
Dobrý deň p. Jurko,
S pozdravom Tím ELLAND -
Obchod je v poriadku komunikácia dobrá len kurierska služba Geis
mi držala tovar dva dni dlhšie ako mi to malo prisť musela som ich obvolávať a žeby nebolo málo autosedačka mi prišla v stave že keď som ju rozbalila tak odlietavali z nej úlomky zo zadnej časti bola poškodena.Reakcia obchodu elland.cz
Dobrý deň p. Paťa,
veľmi nás mrzí vzniknutá situácie. V mene prepravnej spoločnosti s ktorou spolupracujeme sa Vám ospravedlňujeme. V takomto prípade nás vždy treba kontaktovať aby sme podali sťažnosť a uplatnili si reklamáciu za poškodený tovar priamo v prepravnej spoločnosti.
Ďakujeme
- -cena
- -komunikácia
- -doba dodania
Obchod je určený pre tých čo objednávajú s dostatočným predstihom , pretože doba dodania je teda dosť dlhá /v mojom prípade 11 dní/, ale tá cena je SUPER.
ďakujeme za Vaše hodnotenie,
Bezproblemov
Reakcia obchodu elland.cz
ďakujeme za Vaše hodnotenie na heureke.
- Dobrá cena
- Neviem sa informovať o stave objednávky
Nemam problém len očakávam informácie v prípade ze tovar nieje vyexpedovany alebo dodaný do času aký máte stanovený na stránke.
Reakcia obchodu elland.cz
Ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Vždy sa samozrejme snažíme urobiť čo najviac k spokojnosti zákazníka. Stále sa učíme a zdokonaľujeme aby sme zredukovali na minimum aj takého situácie.
- super ceny
- potvrdili objednávku ale po 10 dňoch ešte nedodali
naj cena ale neviem či dostanem objednaný tovar
Reakcia obchodu elland.cz
ospravedlňujeme sa dlhšiu dodaciu dobu, mali sme problém s naskladnením tovaru, tovar by ste mali už mať.
Za trpezlivosť a pochopenie ďakujeme
- nákup cez internet
- dlhšia doba dodania tovaru
celková spokojnosť
Reakcia obchodu elland.cz
Ďakujeme za Vašu recenziu.
Nakoľko sme e-shop, nemáme priamo tovary na sklade, preto udávame trošku dlhšiu dodaciu dobu.
S prianím pekného dňa Elland. -
- online monitoring objednávky
bežný, priemerný
ďakujeme za Váš názor.
Sledovanie stavu zásielky je možné len vtedy keď ste u nás ako registrovaný zákazník. Za pochopenie ďakujeme
S pozdravom Elland