Spokojnost

Čakala som loptu nafukanu.

• Rýchla odpoveď na mail, rýchle doručenie, super podpora

• Rýchlosť dodania

Rýchle vybavenie objednavky

Som spokojný s dodaním tovaru.

• Ochota
    • Uroven komunikacie
    • Rychlost

Určite nakupim znova.pre mna

• Expresne rýchle dodanie-na 2 den od objednavky mi bol tovar doruceny
    • Prehladna stranka

Pred objednavkou som mala mensie obavy a nakolko som obchod nepoznala,vyhladala som si recenzie.
    Bola som milo prekvapena,ked mi objednany tovar dorucili cca 24 hodin od odoslania objednavky. To vnimam asi ako najvacsie plus,ale aj s tovarom a balenim som uplne spokojna.
    Na taketo expresne dodanie tovaru nie som zvyknuta ani od overenych e shopov,z ktorych pravidelne objednavam.
    Celkovo mozem obchod len odporucit a to po kazdej stranke .

rýchlosť a kvalita

• Ok

• cena,rychlost,kvalita

• rýchly a lacný
    • k zásielke nebola pridaná originálna faktúra (trebalo dopytovať emailom - obratom poslali)

Zdravím p. Andrej,
    máte pravdu, pri tovare faktúra nebola, nakoľko ste robili objednávku tesne pred 12 hod. a systém ich preklápa každú hodinu z objednávky. Mali sme teda 2 možnosti, buď poslať tovar bez faktúry alebo odoslať tovar o pár dní, keďže bol piatok sviatok a následne víkend. Faktúra bola zaslaná ďalší pracovný deň od objednávky a nie je potrebné ju dopytovať, je to pre nás samozrejmosť. Vy ste boli akurát rýchlejší :-)

• Rýchle vybavenie

• Rýchlosť, ochota, snaha

• Komunikácia obchodu

Spokojnosť, tovar prišiel v poriadku, veľmi dobrá komunikácia s predávajúcim, oceňujem ústretovosť a možnosť dohodnúť sa o odoslaní v neskoršom termíne (kvôli neprítomnosti na adrese)

rychle a spolahlive jednanie-na 100% odporucam

• rýchla reakcia na objednávku
    • rýchle dodanie
    • zbytočná platba za dobierku, tovar som musela zaplatiť online, priamo pri balíkomate. Pri neoverených eshopoch sa snažím vyhnúť platbou online a radšej priplatim za dobierku.

Dobrý deň p. Daniela,
    všetko je len o tom, ako si to naklikáte a ďalšia vec je, kam si dáte doručenie. Keďže ste si vybrali alzabox, nerozumiem tomu, ako ste chceli platiť na dobierku? Ak niečomu nerozumiete, kľudne sa môžete informovať telefonicky do budúcnosti, radi Vám pomôžeme.
    Nehnevajte sa, ale rozhadzovať recenzie len tak, lebo niečomu nerozumiete, nám moc korektné nepríde ...

• Dlhé dodanie

Dobrý deň p. Miroslav,
    to naozaj idete rozdávať takéto zavádzajúce recenzie? Poďme teda na fakty.
    Objednávku ste vytvorili 10.6.2023 niečo po 16 hodine. V tento deň Vám bola zaslaná informácia, že sa dovar pripravuje a bude doručený do 14 dní, ako to bolo uvedené aj pri produkte. Je mi úplne jasné, že túto informáciu ste prehliadli, podľa všetkého 2x a tak isto neevidujeme od Vás žiadny mail, že by bol nejaký problém. Dnes je 19.6.2023 a tovar budeme odosielať, čiže zajtra 20.6. je u Vás. To máme doručenie do 10 dní. Ak niečomu nerozumiete, stačí zavolať a informovať sa.

Prosím Vás, najskôr si riadne prečítajte podstatné informácie a nepoškodzujte seriózne spoločnosti. Nový zákazník, ktorý si pozrie hodnotenie, samozrejme u nás neobjedná, kvôli Vašej zavádzajúcej recenzii.
    Ďakujem