Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar prišiel rýchlo (2 dni), cena ok...

• Dobrá komunikácia, ochota zo strany predajcu,
    • rýchlo vybavená objednávka
    • spokojnosť s tovarom

• Rýchlosť dodania tovaru, kvalita vyrobkov

Spokojný z objednávkov rýchle dodanie.

Tovar prišiel v poriadku . Loptu som nafúkal. 7 ročnému chlapcovi sa po hodine hrania praskla ( roztrhla) Pri reklamovani tovaru mi bolo povedané že bola moc prefukna ( a že som z 2 lopty spravil 3) a mám si to dat niekomu preveriť a potom to môžem dať reklamovat wtf ? Loptu som štandardne nafúkal ručnou pumpou , čiže neverím že by som ju mohol prefukat , ale asi som padnutý na hlavu a neviem fúkať loptu.
    P.s. Nešlo mino peniaze ale o to ako sa k tomu postavy eShop .

Reakcia obchodu Simplysport.sk

Dobrý deň p. Stanislav,

prepáčte, ale nie je našou povinnosťou, uznať každú reklamáciu, ale len opodstatnenú, to je pre nás aj našich zákazníkov dôležité. Chcel som tu aj pridať obrázok, ktorý ste nám poslali, ako lopta dopadla. Žiaľ, sa tu nedá vložiť :(
    Tam by bolo hneď každému jasné, kde je chyba. Keď som sa Vás v telefonickom rozhovore pýtal, na aký tlak ste loptu nafúkali, nedostal som odpoveď. Pre upresnenie čitateľom tejto recenzie, povrchový materiál lopty bol poriadny kus roztrhnutý (viac ako 1/3 z obvodu lopty) a konce roztrapkané, duša bola na franforce. Ak by bol v lopte správny tlak, nemôže sa materiál roztrhnúť, mimo šev a duša by tak isto nepraskla, ako balón. A je úplne jedno, či fúkate loptu ručnou pumpou alebo kompresorom. Je to detská lopta, ktorá má byť príjemná a mäkká, ako prvý kontakt pre najmenších, a aj keď sa nafúka na vysoký tlak, nikdy nebude tvrdá, ako futbalová lopta a ani neudrží tak vysoký tlak, jednoducho ju roztrhne.
    Každopádne, ak nie ste spokojný s našim vyjadrením, loptu si môžete poslať na posúdenie, na to máte predsa právo.
    Ako ste spomínali v telefonickom rozhovore, že nám dáte negatívnu recenziu, to ste dodržali.
    Ďakujeme za Vás čas.

všetko prebehlo bez problémov, malé tenisky mi boli vymenené, komunikácia super, nákup odporúčam

• Rychlost dodania

• priamy kontakt, rýchlosť doručenia

žiadna

• Výborná komunikácia.
    • Rýchle dodanie hneď na druhý deň ráno
    • Top tovar

Maximálna spokojnosť:)
    Ďakujeme:)

Už druhýkrát sme si kupovali loptu v tomto obchode. Tentokrát sme si ju osobne vyzdvihli na predajni - aj nám ju ochotne nafúkli. Spokojnosť. :-)

• + pri nejasnosti v objednavke ma hned kontaktovali

• Moznost dorucenia cez packetu

Prvá objednávka bola cez dpd - do dnesneho dna netusim kde je. Spolocnost dpd sa vyhovarala cez maily a pisali mi uplne hluposti. Objednavku som urobila este raz s moznostou dorucovania cez packetu a prisla mi na druhy den.

Spoľahlivý obchod, rýchle doručenie.

Všetko prebehlo bez problémov

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Obchod so mnou aktívne komunikoval pre upresnenie údajov v objednávke čo veľmi kvitujem.

• Super rýchle dodanie tovaru.
    • Žiadne

Rýchlo vybavená a doručená objednávka

Majiteľ obchodu nápomocný ustretovy

• Super rýchle dodanie tovaru. V utorok objednané vo štvrtok doma .
    • Žiadne