- Tovar, ktorý inde neponúkajú
- - rýchlosť vybavenia objednávky
- - skvelá komunikácia s obchodom
- - tovar zabalený kvalitne a zároveň bez zbytočného plytvania materiálom
- Výber produktov
- Nízka cena prepravy
- Príliš zdĺhavé doručenie po zrealizovaní platby, čakala som 1 celý týždeň na tovar po uhradení, pritom platbu som realizovala online 15.11. tovar doručený na odberné miesto 21.11.2023
Reakcia obchodu Sibirske-zdravie.sk
Priznám sa, že nie dobre rozumiem Vašej kritike ohľadne zdĺhavého doručenia. Sama píšete, že ste platbu realizovali 15.11. Na účet nám peniaze prišli 16.11. vo štvrtok, okolo obeda (kuriér SPS chodí ráno 9:30). Piatok 17.11. bol štátny sviatok a následne víkend, preto bola zásielka odoslaná až v pondelok a hneď v utorok Vám bola doručená na odberné miesto. Preto si nemyslím, že išlo o zdĺhavé doručenie, keďže sme to nemali ako ovplyvniť. Keby ste nám aj poslali doklad o zaplatení 15.11., zásielka by síce bola odoslaná o jeden deň skôr 16.11., ale kvôli predĺženému víkendu by Vám prišla v pondelok, namiesto utorka, čiže nie za 6 ale za 5 dní. Očakávame, že zákazníci, ktorí si vyberú náš eshop, ocenia nižšie ceny produktov aj dopravy, ktorú ešte aj dotujeme a za to akceptujú, že im zásielka príde možno o 1 deň neskôr.
- Rychle dodanie
Výborný masážny balzam
Rýchle dodanie.
V objednavke som vybrala dobierku, chcela som platit kartou. Tovar je v alzaboxe a ja sa k nemu neviem dostat, platba v internet bankingu potvrdena (dostatocne prostriedky) ale obchodnik (kurier SPS) ju nespracoval zrejme. Dobierka v ponati SPS je ze zaplatite cez internetovy odkaz, ktory vam poslu ked je tovar v boxe, potom poslu pin. Pin doteraz neprisiel, platba vysi, odkazali ma na banku. Cize namiesto platby kartou a priamo vyberu z boxu, islo o platbu cez internet, hladanie kontaktov (pevna linka bez predvolby a info ze ide o pevnu linku) a odkaz na banku (bez upozornenia ze to vsetko trva a ked vam oznamia ze je balik v boxe tak to vsetko radsej rieste predtym doma…. moze to trvat hodiny aj dni ak nie je pracovny cas aj pre banku). Na kontaktovanie obchodu uz som nemala nervy, je predlzeny vikend.
Reakcia obchodu Sibirske-zdravie.sk
Mrzí nás tento problém na strane kuriérskej spoločnosti. Službu Balíkovo od SPS sme dali do ponuky len nedávno. Zatiaľ sa takýto problém nevyskytol. Od SPS sme dostali informáciu, že sa to deje keď zákazník nemá na karte povolené internetové platby. Nevieme to posúdiť, preto sme na základe Vášho podnetu pozastavili možnosť platby na dobierku v službe Balíkovo, kým sa tento problém nevyrieši. Ďakujeme za reakciu a ospravedlňujeme sa za komplikácie s kuriérskou spoločnosťou.
Viackrát som nakupoval a som maximálne spokojný.
- Objenávka z domu.
- Rychle dodanie objednanych produktov
- rýchle dodanie tovaru
Nákup doporučujem.
Nízka cena, rýchle odoslanie.
Nakupujem tu druhýkrát a rád nakúpim znova.
F -
- rýchle dodanie
- poštovné
- darček k objednávke
Každá objednávka bola vždy doručená veľmi rýchlo. Výrobky boli kvalitné a tiež boli vždy zabalené tak, aby sa cestou nerozbili. S uvedeným internetovým obchodom som veľmi spokojná.
- Veľmi ochotný, ústretový a nápomocný bol pán Kollár. Ďakujem krásne.
Ochotne poradia
- rýchle dodanie
- tovar v poriadku
- najvýhodnejšia cena
- Produkty, ktoré sa inde nedajú kúpiť
S touto obchodnou spoločnosťou som maximalne spokojná, ale produkty ktoré som si tetaz objednala ešte len začínam používať, takže výsledky budú neskôr .Ďakujem že si môžem z pohodlia domova objednávať Vaše produkty. Sibirske zdravie nikdy nesklame.
- Tovar bol doručený veľmi rýchlo.
Doporučujem nákup.
Výborná komunikácia. Odoslanie v deň objednávky, doručené nasledujúci deň.