Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 20 %

• Neseriozny obchod

Po objednani tovaru 3 tyzdne bez akejkolvek reakcie alebo odpovede. Po 2 urgenciach prisiel email ze nevedia vybavit objednavku pretoze tovar nie je dostupny. Urcite nic cez nich nekupovat !

• Ziadna
    • Vrátili horko ťažko peniaze
    • Podvodníci
    • Neustále vyhovorky
    • Jednanie o ničom

Nikdy nekupovať na tejto stránke. Jedna sa k podvodníkov. Peniaze zhrabnú, tovar sľubujú, že stále ešte nie je na sklade ale je objednaný. Absolvovala som každý týždeň telefonát s majiteľom, neustále sľuby a nič. Nakoniec som zrušila objednávku, no peniaze stále neposlali. Tie prišli obratom na účet až keď som sa vyhrozila inaksim riešením a napísaním pravdivých recenzií o fungovaní obchodu.
    Vyslovene neodporúčam!!!

• 90 %

Táto firma je banda darebákov a podvodníkov, pán ktorý vám dvihne telefón je obyčajný diletant, ktorý iba sľubuje,že vráti peniaze za nedodany tovar,ale sľubuje už dva mesiace a nič..

• 10 %

• Podvodník.Čudujem sa že po toľkých negatívnych skúsenostiach, môže beztrestne predávať na heureke.
    • Poslal iný tovar ako som si objednal.Za vrátený tovar nevrátil peniaze.

• ziadna
    • neposlu vam tovar

Podvodnici, neodporucam nakupovat u nich. Na objednavku cakam uz cez 1 a pol mesiaca. Pritom na stranke maju uvedene dodanie do 7 dni. Po mojom telefonate po 3 tyzdnoch od objednania mi oznamili ze prave im prisiel na sklad a budu ho posielat. Do dnes mi ziadny tovar neposlali.

• ziadna, su to zlodeji
    • vsetko zle

Napriek viacerym urgenciam mi fi Shopper doposial /cca 1,5 mesiaca/ nevratila uhradene eur za nedodanu a neskor aj zrusenu objednavku. Napisal som podnet na SOI, oslovil som Somreporter. Zatial ziadna reakcia :-(.
    Pls, poskodeni fi Shopper, ozvite sa na moj mail [email protected] a spolu podame na tuto nezodpovednu firmu
    tresne oznamenie.
    a
    nenakupujte u fi Shopper!!!!!!! su to zlodeji.

• podvodníci
    • negatívna skúsenosť - viď. popis
    • nekomunikovali, oklamali, neriešili
    • peniaze nevrátili,

Objednala som si tovar na stránke shopper.sk, bol mi doručený tovar, ktorý vôbec nekorešpondoval s tovarom na webovej stránke - veľkosť, farba - tovar bol použitý a poškodený. Okamžite som písala maily, neodpovedali, volala som - tvrdili, že nič nedostali. Po viacnásobných pokusoch komunikácie - telefonickej aj mailovej, po odoslaní tovaru späť, pričom mám všetko nafotené, vytlačené, z pošty potvrdenie o odoslaní, všetko v mailoch, všetko vo fotografiách, predajca nebol schopný a ochotný komunikovať, problém neriešil a keď sme mu povedali, že to budeme riešiť inými cestami, ešte nás aj vysmial, že kľudne môžeme.
    Nákup na tomto e-shope v žiadnom prípade neodporúčam! Máme s nimi veľmi negatívnu skúsenosť!

• žiadna
    • nedodajú tovar, nevrátia peniaze
    • podvodníci

Hnevám sa sama na seba, že som si tu neprečítala recenzie a tak som ďalšia, čo naletela. Objednala som tovar, žiaľ uhradila vopred. Tovar nedodali, peniaze nevracajú, aj keď niekoľkokrát sľúbili, že už posielajú. Ale nič. Na maily neodpovedajú. A toto trvá už 2 mesiace. Nie je to veľká suma, ale chýba. A oni sa pekne nabalujú s malými sumami. Tiež nechápem, prečo ich tu Heuréka uvádza. Naozaj by tam mala spraviť SOI kontrolu !

• Nedodanie tovaru
    • Zlá komunikácia

• žiadna výhoda
    • pokazený tovar, peniaze za reklamácie nevracajú

V apríli som si objednala na internetovom obchode SHOPPER malý šijací stroj, ktorý som vrátila na základe nefunkčnosti. Peniaze sa mi do dnešného dňa nevrátili , hoci som hádam aj 20 x telefonovala a písala mail. V správe mi prišlo oznámenie o doručení a taktiež , že mail bol odstránený bez prečítania. To isté sa stalo aj jednej známej, ktorá to už začala riešiť vyššími orgánmi. Žiaľ naleteli sme na podvodníkov.
    Viac krát som si objednávala aj na iných stránkach nejaký tovar, tiež sa mi stalo, že tovar nevyhovoval, ale s takýmto niečim som sa ešte nestretla. Iné internetové obchody vrátili peniaze do dvoch týždňov.

• Nedodanie tovaru
    • Peniažky mi doposiaľ neboli vrátené
    • Zavádzanie zákazníkov

Tak toto je vrchol, čo táto stránka si dovoľuje.
    Žiaľ aj ja som im naletela. Objednala som si tovar ešte 17.oktobra, platila som vopred prevodom (žiaľ neobjednala som si na dobierku).
    Na moju otázku po niekoľkých týždňoch, že kde je tovar, mi odpovedali nech ešte čakám - nakoľko dodanie tovaru trvá dlhšie...no a pritom na stránke bolo uvedené, že ich majú skladom. Samozrejme dodnes nemám ani tovar, a ani peniaze mi neboli vrátené.
    Teraz už vidím, že nie som jediná ktorej nedodali...pekne si zarobili na úkor zákazníkov a iných eshopov... dúfam, že sú šťastní, že ukrátili maminu dvoch detí...
    Verím, že táto podvodná stránka dostane to čo zaslúži!

• Žiadne
    • Podvodníci
  • 10 %

• Najhorší e-shop s akým som sa kedy v živote stretla, a to nakupujem cez internet pravidelne. Najskôr Vám pošlú zlý tovar, potom sa tvária, že to vyriešia a keď pošlete späť tovar, tak ho ani neprevezmú. Keď voláte na dotyčné číslo, tak sa stretnete len s aroganciou a neochotou. NIKDY!

• Žiadne.
    • Sú to obyčajný podvodníci.Nebudem písať to isté čo už napísali ostatní.
    • Žiadne.
    • Podvodníci.

Podvodníci.

• Falošny nekvalitný tovar
    • 20 dní čakania na tovar
  • Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.

• podvodníci

Vidím, že je nás viac. Mňa tiež už pomaly 3 mesiace naťahujú, zaplatila som za tovar dopredu a samozrejme ani tovar, ani peniaze. Telefón zatiaľ dvíhajú, ale vyhovárajú sa. Dnes budem volať znova. Poslala som odstúpenie od zmluvy, zatiaľ bez reakcie. Ďalší krok bude SOI. Ak by sme sa však dali dokopy viacerí, môžeme podať trestné oznámenie. Lebo každý sám za seba, to bude len priestupok, ale keď sa zráta suma všetkých, je to na trestné. Kľudne ma kontaktujte na [email protected]

• sú to podvodníci

Chcem upozorniť na podvodníkov z tohto e-shopu . Tovar nedodajú, peniaze nevrátia, telefón síce dvíhajú, ale sa vyhovárajú, sľubujú, vy čakáte a prídete na to , že ste naleteli ... Ja som už konala, podala som podnet na SOI , upozornila som Heureku - neviem pochopiť , po toľkých negatívnych recenziách, že ich ešte ponúkajú - ďalší krok je polícia, aj keď je to menšia suma , prečo im to má prejsť podvodníkom . A veselo si fungujú ďalej ....

• Sú to notorickí podvodníci

Škoda, že som si neprečítala recenzie na týchto podvodníkov skôr, ako som si u nich niečo objednala. Po mesiaci a pol od objednávky a úhrady vopred na ich účet, doteraz nemám ani tovar, ani peniaze. A to ich bombardujem každý týždeň a ich odpoveď je "už budúci týždeň, už v najbližšie dni" ... Katastrofa, neviem, kde by sme sa mohli my, oklamaní zákazníci, oficiálne sťažovať ? :-(

• 10 %

Tovar (Zapp light úsporná žiarovka a lapač komárov 2v1) s garanciou dodania do 5 dní mi po troch urgenciach dodali po mesiaci v otvorenej krabici evidentne použity. Dňa 30.4.2019 som v zakonnej lehote odstúpil od kupnej zmluvy. Dodnes mi neodpovedali ani nevrátili peniaze.