Čakám 9-ty den na tovar a nič. Telefon BA stránke nemajú na 7-my den prišiel mail, že objednávka sa spracováva. Katastrofa!!!
Reakcia obchodu INEKAFE SHOP
Objednávka bola vybavená v limite do 14 pracovných dní, tak ako je v Obchodných podmienkach. Ich prečítanie trvá menej ako písanie zbytočného komentu.
- žiadna
Tovar som objednávala 5.5.2021 dnes je 12.5 2021 a tovar ešte stále nedorazil, má prísť až zajtra, platila som to hned z účtu, poštovné za 6 eur to mohla aj špecialna limuzína priviesť....to skorej mi dorazil balík z Čiech ako z Bratislavy......som nespokojná s dopravou preto dávam málo hviezdičiek
Reakcia obchodu INEKAFE SHOP
Objednávka zo dňa 5.5 bola odoslaná 11.5., nevidíme problém. Objednali ste si cez Slovenskú poštu, ktorá je drahšia, mohli ste skúsiť Zásilekovňu. Pošta posiela notifikačné maily, doporučujeme si ich pozrieť, skôr než napíšete koment.
- Produkty Ine kafe
- Doprava do CR
- Doba dodani
- Nekomunikace eshopu
Na dnesni dobu cekat na zbozi vice jak tyden je opravdu dlouho.
A neodpovedet na mail je taky smutny. Chapu, ze jsem si mel precist obchodni podminky, kde jsem odpoved na svuj dotaz nasel, ale i tak se mi mohl nekdo z eshopu ozvat a odkazat me tam. Vse je lepsi nez ignorace zakaznika.
Jinak ale ok, zbozi dorazilo v poradku a to je hlavni!Reakcia obchodu INEKAFE SHOP
Ako správne píšete, odpovedˇste našli v Obchodných podmienkach. Odpovedať na každý mail nie je v našich silách. Komunikujeme iba pro neštandardných situáciách. Vaša objednávka bola zrealizovaná 24.5., odoslaná bola na druhý deň 25.5., ako už nebláznite ľudia.. :)))
- Myslím, že na dnešné pomery, relatívne dlhé doručovanie
- jednoducha, prehladna webova stranka
objednanie bez problemov. najvacsi nedostatok - dorucenie. zaplatit za dorucenie CD/DVD cez zasielkovnu za 4.9,- je neskutocne vela a navyse, bez akehokolvek problemu svojvolna zmena adresy dorucenia. nakoniec dodanie v cene 4.9,- po takmer dvoch tyzdnoch. neviem, koho chyba to bola, ale velmi to pokazilo vysledny efekt "potesenia sa" z darceka, nakolko sa privelmi dlho cakalo
- Poštovné
Reakcia obchodu INEKAFE SHOP
Máte možnosť Zásielkovňu alebo Poštu. Objednali ste si Poštu. Pošta je drahšia.
- Rýchle dodanie, za mňa super
- Nemám...
- Doručování přes Zásilkovnu
- Priamo od kapely
- rychlá komunikace
- Blízko bydliska
- Zápach po fajčení
Reakcia obchodu INEKAFE SHOP
Zrejme fejkovy profil, sme webshop, s bydliskom to nič nemá a z tímu nikto nefajčí.
- doslo ako malo
Rýchle dodanie, veľkosť trička sedela
- Skvělé‼
vsetky produkty z Kafeshopu mi prisli vcas a v ocakavanej kvalite
- Dobře zabaleno, rychlé dodání, rozhodně doporučuji
Dodání i přes zásilkovnu, komunikace, dobře zabaleno, rychlé dodání, děkuji a můžu všem vřele doporučit...
- jedina vyhoda je inekafe merch a podpisane cd/dvd..
- ak nestihate v eshope, tak si najdite posily, lebo cakat 5dni na nieco co by malo byt skladom je v dnesnej dobe dost shit, kym mi doslo cd/dvd, tak uz bolo na uloz.to..
Reakcia obchodu INEKAFE SHOP
V Obchodných podmienkach máme 14 dní, tovar Vám bol odoslaný do 5 dní. Pripočítajte si čas dopravy, ktorá v dnešnej Covid dobe dosť hapruje, pošta kľudne trvá niekedy aj týždeň. Štandarný čas, ktorý sleduje aj Heureka je 10 dní, takže nevidíme problém. Doporučujeme prečítať Obch. podmienky skôr a pozrieť si aj správy, než začnete písať koment.
- rýchle dodanie