• SLOVENSKÁ POŠTA

Tovar bez komentára, obchod pre fanúšikov Inekafe takže tovar poteší, jediné čo mi vadí je chýbajúce CD a LP Vitaj. Absolútna nespokojnosť je, ale s dopravcom. Keďže chýba akákoľvek možnosť voľby, človek je donútený si plnými dúškami "vychutnávať" famózne služby slovenskej pošty. Do dnešného dňa mi neprišla informácia o uložení /doručenej zásielke. Keby si nepozrem mail a nekliknem na link na sledovanie zásielky v poslednom maily z obchodu tak ani neviem, že mám už zásielku uloženú na pošte. Človek zaplatí nemalé peniaze za tovar a aj tak ešte musí zaplatiť nehorázne poštovné a výsledok? Človek sleduj si sám či už máš zásielku na mieste. Váš partner sa neunúval nechať ani legendárny žltý lístoček keď už jedna lp platňa a dve tričká sú nadrozmerný tovar. Ak chcete ľudí donútiť nekupovať cez váš obchod tak lepšia taktika ani nemôže byť

Tovar ,ktory bol skladom,objednany,zaplateny,pon6 dnoch stale nedodany ani neexpedovany,ziadna dalsia info o nakupe.

• Zboží došlo v pořádku
    • Došlo mi jiné album než jsem si objednal
    • Malá komunikace ze strany obchodu

Objednal jsem album a došlo mi jiné. Naštěstí album co jsem dostal jsem nedokázal najít na českých obchodech takže mě to nějak moc netrápí ale další alba budu objednávat odjinud.
    Komunikace by mohla být lepší, došla mi do e-mailu objednávka, faktura a ohodnocení na heurece, žádný e-mail že by byla objednávka poslána.

• Obchod nekomunikuje
    • Dlha doba dodania cca 2 tyzdne

Pred týždňom som objednal tovar, z 3 položiek mali iba 2. Deň potom mi poslali mail, že tovar je zabalený a pripravený na odoslanie. Odvtedy sa nič neudialo. Asi ku mne tovar putuje iba jemu známymi cestičkami.

• Objednávka dorazila poškozená. Obratem jsem posílala email, že zásilka přišla poškozená a jak mám dále postupovat. Žádná odpověď nedorazila.
    • Platba pouze předem.

Neadekvátne predražené náklady na dopravu, nemožnosť zvoliť alternatívne doručovanie.

• Veľmi dlhé dodanie tovaru

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Objednané 13.4., odoslané 27.4. . Áno, trošku dlhšie nám to trvalo, v staffe nám úradovala koronka.. V Obchodných podmienkach máme 14 dní. Štandardne sa nám to darí posielať skôr.

O zásielke nič neviem zaplatil som prevodom a zásielka je boh vie kde. Nemam ani podacie číslo balíka hlavne že bolo poštovné pomali drahšie ako platna samotná. Som nespokojný v živote si od nich nič neobjednam. Recenziu zmením ak mi tovar pride.

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Objednávka prijatá 11.12., odoslaná 16.12., prevzali ste si ju 23.12.. O každom kroku Vám prišiel mail spolu s číslom zásielky, ktoré ste mohli sledovať. Skúste nabudúce viac čase venovať doručeným mailom, skôr než začnete bezdôvodne hejtovať náš shop.

Čakám 9-ty den na tovar a nič. Telefon BA stránke nemajú na 7-my den prišiel mail, že objednávka sa spracováva. Katastrofa!!!

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Objednávka bola vybavená v limite do 14 pracovných dní, tak ako je v Obchodných podmienkach. Ich prečítanie trvá menej ako písanie zbytočného komentu.

• žiadna

Tovar som objednávala 5.5.2021 dnes je 12.5 2021 a tovar ešte stále nedorazil, má prísť až zajtra, platila som to hned z účtu, poštovné za 6 eur to mohla aj špecialna limuzína priviesť....to skorej mi dorazil balík z Čiech ako z Bratislavy......som nespokojná s dopravou preto dávam málo hviezdičiek

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Objednávka zo dňa 5.5 bola odoslaná 11.5., nevidíme problém. Objednali ste si cez Slovenskú poštu, ktorá je drahšia, mohli ste skúsiť Zásilekovňu. Pošta posiela notifikačné maily, doporučujeme si ich pozrieť, skôr než napíšete koment.

• Poštovné

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Máte možnosť Zásielkovňu alebo Poštu. Objednali ste si Poštu. Pošta je drahšia.

• jedina vyhoda je inekafe merch a podpisane cd/dvd..
    • ak nestihate v eshope, tak si najdite posily, lebo cakat 5dni na nieco co by malo byt skladom je v dnesnej dobe dost shit, kym mi doslo cd/dvd, tak uz bolo na uloz.to..

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

V Obchodných podmienkach máme 14 dní, tovar Vám bol odoslaný do 5 dní. Pripočítajte si čas dopravy, ktorá v dnešnej Covid dobe dosť hapruje, pošta kľudne trvá niekedy aj týždeň. Štandarný čas, ktorý sleduje aj Heureka je 10 dní, takže nevidíme problém. Doporučujeme prečítať Obch. podmienky skôr a pozrieť si aj správy, než začnete písať koment.

Netuším jak se hodnotí zboží, které jsem doposud neviděl.

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Vidieť ste ho nemohli, lebo ste ho neuhradili. Od novembra a je polovica februára. Doporučujeme ísť na školenie "Ako narábať s kreditnou kartou" a až potom hodnotiť shop.

Zboží jsem objednala a zaplatila 19.8. Dnes je 3.9. A o zboží nemám žádnou zprávu. Zatím mi nepřišel ani email o odeslání objednávky.

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Dobrý deň, tovar Vám bol odoslaný 08.09.2021, čo je 13 pracovných dní odo dňa úhrady. V Obchodných podmienkach máme 14 dní. O odoslaní a trackingu Vašej objednávky ste dostali mail. Tovar - 1 ks silikónový náramok Inekafe - sme mali na inom medzisklade, museli sme ho stiahnuť odtiaľ. Ďakujeme za pochopenie.

- po 10 dnoch je objednavka stale v stave "spracovava sa"
    - na otazku neodpovedali ani po mesiaci

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Dobrý deň, tovar Vám bol odoslaný 25.6.2020, čo je 8 pracovných dní. V Obchodných podmienkach máme do 14 prac. dní. Obyčajne zasielame do 5 prac. dní. Treba si ich prečítať, skôr než niekoho negatívne ohodnotíte.

Čakám 10 dni a stále nemám produkt doma, Objednám z iného členského štátu a do 5 dni je tovar u mňa doma. Katastrofa.

Reakcia obchodu INEKAFE SHOP

Dobrý deň, tovar Vám bol odoslaný 06.06.2020, čo je 8 pracovných dní, v Obchodných podmienkach máme 14 p. dní. Treba si ich najskôr prečítať a až potom rozdávať negatívne hodnotenia.