- Dĺžka dodania
- Komunikace
Nečtou maily
V objednávke sa písalo 300g avšak výrobok má len 250g. Je to zavádzajúce
Reakcia obchodu BioTech USA
Dobrý deň, vašu objednávku sme preverili. Stala sa chyba na našej strane - došlo k zámene výrobku - za čo sa Vám chceme ospravedlniť. Už sme Vás kontaktovali a dúfame, že sa nám podarilo vzniknutú situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti.
- nema vyhody normalny obchod
- 10 dni mi to neprišlo keby že viem tak ani na tu stranku nejdem
radšej isť do kamennej predajni
Reakcia obchodu BioTech USA
Dobrý deň, mrzí nás, že Vám objednaný tovar nedorazil načas, aj keď to nie je našou vinou. Vašu objednávku sme expedovali 7.12. (nasledujúci deň po objednaní). Od 9.12. ju máte uloženú na pošte.
- tovar mi bol doruceny 7dni po objednavke .... absolutne znechuteny kedze zvic. to trva 1-2 dni
Reakcia obchodu BioTech USA
Ospravedlňujeme sa za oneskorené doručenie objednávky, ale chceme vysvetliť prečo k tomu došlo. Na objednávke máte napísané, že Vás budeme telefonicky kontaktovať kvôli potvrdeniu danej objednávky. Objednávku ste poslali 15.9., ale telefón ste nám zodvihli až 17.9., a v ten deň sme Vám tovar aj poslali. Balík ste mali uložený na pošte od 21.9., nakoľko tam bol víkend a Slovenská pošta vtedy nedoručuje. V prípade, že chcete mať tovar nasledujúci deň po potvrdení objednávky, je potrebné zadať dopravu kuriérom.
(Poznámka: Zákazníkov kontaktujeme pre potvrdenie objednávky z dôvodu, že v minulosti sme dostávali fiktívne objednávky s adresou ktorá nebola platná, alebo na ktorú si zákazník tovar neobjednal, prípadne si tovar objednali deti.)