- Neodpovedajú na správy
- Nereklamuju poškodený tovar ktorý doručia
Tovar mi bol doručený. Žiaľ hadica bola od začiatku nefunkčná. Reklamaciu som napísala pred viac ako 3 týždňami a doposiaľ sa mi nikto k nej nevyjadril. Tovar bol riadne uhradeny vopred aj keď bol doručený poškodený tovar.
- Je to odoslané z ČR, aj keď som prvotne myslela, že objednávam na SVK. Pre mna ako pre podnikateľa je tento nákup nevýhodný, pretože mi nevedia vraj vystaviť FA na firmu.
- Čakam uz 13 dni na uhliky
- Poštovné
- Nekvalitné vyrobky
- Tovar mi došiel akoby bol už použitý predomnou..
Reakcia obchodu Shishastyle.sk
Dobrý den, děkujeme za Váš názor a je nám líto Vašich komplikací. Pokud jste nebyla se zbožím spokojená, ze zákona máte možnost je do 14 dnů vrátit. Ještě jednou se Vám omlouváme a děkujeme za pochopení.
Bol som rozcarovany z toho ze balik bol pre osoby starsie ako 18 rokov aj ked som si nekupoval tabakovy vyrobom ale kamienky shiazo.... Predajca by mal oznacovat baliky podla toho co obsahuju. Teda mal by vediet co predava ci tabakove alebo netabakove vyrobky
Reakcia obchodu Shishastyle.sk
Dobrý den, děkujeme za reakci.
Rádi bychom Vás upozornili, že zákaz prodeje zboží osobám mladším než 18 let se taktéž vztahuje na výrobky, které jsou určeny ke kouření a neobsahují tabák. Pracovník, který vám předával zásilku a vyžadoval ověření věku, postupoval správně.
Děkujeme za pochopení. -
- cena , dodanie , sortiment
- nekvalitne vyrobky
- Siroky vyber
- Tovar prisiel poskodeny, cena vsak bola za 1.triednu kvalitu.
Komunikacia a dodacia doba super. Kvalita vodnej fajky- poskodena,trubica pokryvena,korunka zlomena... Nespokojna s kvalitou
Tovar som si objednala v utorok vecer, aby som ho do víkendu mala. Keďže boli položky skladom a za dovoz kuriérom som platila 8eur, tak by som aj čakala, že mi to dôjde. No namiesto toho som tam v piatok volala, kde to je a ze najskôr v pondelok mi to príde. Tak som si po to nakoniec šla sama,lebo som to potrebovala na víkend a platila som plnu sumu za dodanie domov,ktoré sa neuskutočnilo. S kamienkami do fajky som veľmi sklamaná.
Reakcia obchodu Shishastyle.sk
Dobrý den, děkujeme za Váš názor a je nám líto Vašich komplikací. Jak sama uvádíte, zboží jste si objednala v úterý večer a námi bylo ve středu (následující pracovní den) expedováno. Z toho vyplývá, že k prodlení z naší strany nedošlo. Bohužel jako prodávající nemůžeme kupujícímu garantovat a ovlivnit dodržování termínu (doby doručení zásilky), které deklaruje přepravce. Pokud jste nebyla s dobou a způsobem doručení spokojena, doporučujeme Vám obrátit se na přepravce. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.
- Dobré ceny, sortiment
- Pred nákupom ochotne poradili, problém ale nastal neskôr.Vodná fajka mi prišla rozbitá (porcelánová korunka), odfotil som to a poslal e-mail zhruba do 20 minút od rozbalenia.Do teraz mi žiadna odpoveď neprišla.Sú ale sviatky, možno nestíhajú.