Podla tracking number prepravcu bol balik odoslany aj doruceny na inu adresu, obchod nereaguje na mejly, na t.c uvedene na nete sa neda dovolat
Chyba sa stat moze ale komunikacia je zaklad
Tovar objednam u ineho predajcu -
Týždeň od objednania a tovar zatiaľ stále nikde a to bol aj skladom...
Neskutočne dlhá čakacia doba, malo to prísť kuriérom do 3 pracovných dni už čakám na objednávku cez 10 dni..
Nikto ma ani nekontaktoval.
- Asi len sortiment
- 3 tyždne čakám , asi sa už ani nedočkám.
- Na objednávku do zásielkovne z Trnavy do B.Štiavnice pravidelne čakám 6-7 dní
Objednávka nie je vybavená uz 2 tyzden , bez reakcie
Zo 4 produktov bol na sklade 1. Nechápem, prečo je v e-shope niečo, čo nie je na sklade. Aby sa toto dialo v dnešnej dobe... minule som na tovar čakal 13 dní, tentokrát ho už ani nemali. Som sklamaný.
Tovar dorazil za tyzden a pol, ziadna odpoved zo strany eshopu,ked som sa pytala kedy tovar dorazi
- Objednala som si vodnú fajku s príslušenstvom. Týždeň žiadna informácia o objednávke. Po 2 e-mailoch, ktoré som písala ohľadom objednávky neprišla žiadna odpoveď. Objednávku som zrušila a hneď mi prišiel e-mail ohľadom stornovania objednávky. Cele zle!!
- Predošlý nákup vporiadku, teraz absolútne ZLE
Objednávka potvrdená 11.4. prišla 20.4., na stránke je napísaná expedícia do 24h (2 dni bol sviatok a čo ostatných 7 dní). Uhlíky prišli bez originálnej krabice v krabici od ORIFLAME! Vôbec to nemusia byť GOLD ako som si objednal ale o 3€ lacnejšie yellow prebalené, ale keďže som nedostal krabicu môže to byť aj pečený konský trus. Po 2 e-mailoch ako som nespokojný s týmto prístupom žiadna odpoveď, pritom som reagoval regulérne nespokojne. Žiadne ospravedlnenie, vidieť ako si vážite zákazníkov. Veľké sklamanie
- Veľmi zlá komunikácia obchod rozhodne neodporúčam
- Dodacia doba 1 mesiac
- Pomalá spätná väzba
- žiadna komunikácia,nedodaný tovar
nikdy viac
Reakcia obchodu ShishaShop
Milý Vlado ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme za váš názor na základe, ktorého sme mohli tento nedostatok odstrániť.