Výborná komunikácia s obchodom, vyšli mi v ústrety s požiadavkou tlače a tiež neskutočne rýchle dodanie :)
- Veľká spokojnosť, kvalita výrobná, rýchle vyhotovenie aj dodanie, ďakujem
rýchle dodanie
Reakcia obchodu Shirttuning
děkujeme za Vaší recenzi a jsme velice rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další objednávku.
Váš TEAM Shirttuning -
- Potlač na tričku nieje nažehlovačka tak že sa nezničí hneď pri prvom praní
Váš TEAM Shirttuning -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 4.3.6. OP Heureka.
- rýchle vybavenie zákazky
Váš TEAM Shirttuning -
Veľmi rýchlo a kvalitne vybavená objednávka, kvalita obrázka dokonca lepšia ako som čakala podľa návrhu.
Váš TEAM Shirttuning -
16.5. 2026 som spravil objednavku a stale nedosiel email o dorucovani alebo ze to je aspon uz vo vyrobe
Reakcia obchodu Shirttuning
děkujeme za objednávku. Jeden z Vámi objednaných byl na objednávku (označený on demand). Bohužel dodavatel měl s dodáním problémy. Objednávka je již ovšem dokončená. Omlouváme se za komplikace.
- Rýchla odpoveď na otázku
Váš TEAM Shirttuning -
Motív vytlačený na tričku nebol na prvú dobre umiestnený podľa návrhu z kreatora. Problém sa však po rychlej vzájomnej komunikácii a uznaní chyby vyriešil a ako nahrada my boli zaslané na novo vytlačené trička. Palec hore. Ďakujem
Váš TEAM Shirttuning -
- rýchle dodanie obchodu, spokojnosť
Váš TEAM Shirttuning -
- Rýchle vybavenie objednávky a spokojnosť s tovarom
- krásna tlač
- ľahká práca pri zvolení obrázkov na tlač
- rýchle dodanie tovaru
nie je
Váš TEAM Shirttuning -
Tričko dorazilo v poriadku. Potlač je krásna a kvalitná a kvalita trička ma tiež prekvapila v dobrom. Určite som neobjednávala posledný krát ☺️. Ďakujem
- expresná rýchlosť
jeden poznatok k doručeniu. Aj napriek tomu, že firma vyrobila produkty super rychlo doprava celý proces zničila.
8dní spoločnosť GLS na SK nebola schopná doručiť objednávku aj keď bola v depe.
Veľmi neodporúčam výber dopravy GLS pri objednávke. Vybrať radšej PaketuReakcia obchodu Shirttuning
Je nám líto, Vaše zkušenost s vybranou přepravní společností, věříme, že se tato situace již nebude opakovat.
Váš TEAM Shirttuning -
Krásne spravené a rýchle dodanie.
Váš TEAM Shirttuning -
- Super, rýchle dodanie a kvalitné spracovanie
- Som sklamaná akurát zo zabalenia. Keď to chcete darovať a krabička je olepena dodacimi nálepkami tak to nevyzerá zrovna najlepšie
Váš TEAM Shirttuning -
- Tričko bolo poškodené, na rukáve malo dieru.
Reakcia obchodu Shirttuning
je nám líto, že s Vaší objednávkou není něco v pořádku. Kontaktujte nás prosím na e-mail [email protected] abychom s Vámi situaci mohli vyřešit.
Váš TEAM Shirttuning -
Veľmi kvalitné spracovanie aj napriek môjmu naozaj úbohému zadaniu a nekvalitnému obrázku, výsledok je fantastický. Vrelo odporúčam.
Váš TEAM Shirttuning -
- Veľmi rychle dodanie, lahka manipulacia s nahravanim motivu, dobra komunikacia, kvalitna tlač
Váš TEAM Shirttuning