Reklama

• Veľmi rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Shirttuning

děkujeme za Vaší recenzi a jsme velice rádi, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další objednávku.

Váš TEAM Shirttuning

• Tričko bolo vyrobené presne tak, ako som chcela :).
    • Rýchle doručenie :)

Váš TEAM Shirttuning

Veľmi ústretová komunikácia a ochota

Váš TEAM Shirttuning

S takym ustretovym pristupom som sa uz dlho nestretla. Super komunikacia cez WA a naozaj bezokladne riesili, vyhoveli, vysli v ustrety. VDAKA

Váš TEAM Shirttuning

Všetko bolo super x rýchle a kvalitné pripravené aj s tovarom

Váš TEAM Shirttuning

Rýchle doručenie, všetko prebehlo v poriadku.

Váš TEAM Shirttuning

Po zadaní objednávky sa táto záhadným spôsobom zmenila. Jednu zmenu som si všimol, tú druhú, nanešťastie, nie. Tá prvá bola zmena veľkosti jedného trička, z XL na M. To bolo v porvrdzujúcom emaili viditeľné. Druhá, nepochopiteľná, zmena nastala v druhu trička. Ja som v objednávke zadal všetky tričká s dlhým rukávom. Vo finálnej objednávke však boli všetky s krátkym. V emaili tričká zobrazené neboli, a tak som o zmene ani nevedel.
    Celkovo kvalita tričiek i nálepiek je dobrá, no kvôli takýmto lapsusom by som si už u vás nikdy nič neobjednal.

Reakcia obchodu Shirttuning

je nám líto, že nejste s Vaší objednávkou spokojený.
    Zkontrolovali jsme potvrzení Vaší objednávky a již v potvrzení jsou uvedena trička s krátkým rukávem.
    Každopádně bychom s Vámi rádi celou situaci probrali a vyřešili.
    Kontaktujte nás prosím na e-mailové adrese [email protected]

Váš TEAM Shirttuning

• Rychle dodanie, kvalitne materialy a spracovanie.

Tovar mi bol doručený za pár dní od vystavenia objednávky. Tričká aj potlac veľmi kvalitné. Komunikácia s obchodom na veľmi vysokej úrovni. Určite odporúčam.

• kvalitné výrobky
    • rýchlosť
    • jednoduchosť
    • prehľadnosť

• Flexibilita

Perfektné, čo sa týka služieb a kvality, veľmi ma potešili pracovníci, ešte pred výrobou ma kontaktovali, mohol som objednávku pozmeniť. Rýchlosť a super komunikácia a výsledok, prišli mi 2 veľmi pekne spracované produkty.

Ďakujem.
    Vrele odporučam !!

Váš TEAM Shirttuning

• rýchle doručenie a vybavenie objednávky, spokojnosť

Reakcia obchodu Shirttuning

Pokud byste potřeboval v budoucnu s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit.

Váš TEAM Shirttuning

• rýchle a veľmi dobrá tlač, čakala som či to nebude rozmazane ale vytlačilo sa to krásne, dakujem

Váš TEAM Shirttuning

Tričko prišlo veľmi rýchlo a tovar vyzeral presne ako predloha.
    všetko bolo super.

• Spolahlivost
    • Prišlo do 5 dní od objednania

Váš TEAM Shirttuning

Absolutna topka v kazdom ohlade

Super rýchla objednávka

Váš TEAM Shirttuning

Najlepšia komunikácia akú som zažila. Rýchle dodanie. Odporúčam všetkým. Veľmi veľká spokojnosť. Tričká sú nádherné. Ďakujem celému tímu.

Váš TEAM Shirttuning

• Extremna rychlost vyroby a dorucenia
    • Vynimocna kvalita potlace aj textilu
    • Fantasticky customer care servis

• Rýchle vybavenie, kvalitná práca