ok obchod
Objednal som si vec za 14€. Vec prišla nefunkčná a obitá. Po telefonáte mi
bolo oznámené, že ju musím poslať naspäť, čo ma stálo 6€. S úsmevom
mi vedúci oznámil, že on to musí reklamovať. Potom mi poslal už nový funkčný tovar. Nejde o tých 6 ečiek, ale je to sila. Nikdy viacReakcia obchodu Sezónkovo.sk
Váš negatívny pohľad na celú vec nás mrzí. V prvom rade však treba povedať, že tovar k Vám nedorazil za 3 týždne, tak ako uvádzate, ale podľa údajov od kuriérskej spoločnosti do 3 pracovných dní od uskutočnenia objednávky. Skutočnosť, že malé percento tovaru je vadné, nemáme pri produktoch, v ktorých sa nachádza elektronika, ako ovplyvniť. Keď nám výrobca dodá 30 či viac kusov, tak nekontrolujeme funkčnosť každého jedného kusu osobitne. Akurát prehliadame, či sú aspoň na pohľad v poriadku a môžem Vás ubezpečiť, že vizuálne vadné kusy rovno vyraďujeme. Produkt, ktorý sme Vám zaslali prvý krát, tak nielenže nebol obitý v čase odoslania, ale dokonca k nám prišiel neobitý naspäť. Podotýkam, že pri telefonickej komunikácii ste sa na obitie vôbec nesťažovali a už vôbec ste nám neposlali fotografie, ktoré by ho preukazovali.
Čo sa týka Vašej reklamácie, tak tú sme vybavili urýchlene do 3 pracovných dní od doručenia reklamovaného tovaru – teda za zlomok času zo zákonnej 30 dňovej lehoty. A to bez ohľadu na možný nepriaznivý výsledok našej reklamácie u výrobcu.
Je síce pravda, že ste zaplatili poštovné k nám, my sme však zaplatili dopravu nového produktu prostredníctvom kuriéra až k Vám, aj keď nám to zákon ani iný právny predpis vyslovene neukladá. O tom, že to tak urobíme, ste boli vopred informovaný telefonicky a s týmto postupom ste nevyslovili svoj nesúhlas. Mimochodom, iné e-shopy zvyčajne preplácajú len nevyhnutné náklady na uplatnenie reklamácie, teda spravidla len do výšky najlacnejšieho spôsobu dopravy, ktorý sami ponúkajú. Naproti tomu, my preplácame náklady nad rámec našej zákonnej povinnosti, tak ako sme to urobili aj vo Vašom prípade. -
- Spokojnost
- Vyborna komunikacia, vsetko zabalene tip-top. Rychle dodanie. Vrelo odporucam :)
- rýchlosť, tovar sa zhoduje s obrázkom
spoľahlivosť a rýchlosť
Rýchlosť