Zaujimava ponuka, primerané ceny
- Rýchle dodanie obrusy krásne a materiál kvaltný
- Úplne úžasný obchodík kraaaasne veci a super prístup .Ste super a dakujem
Mimoriadne rýchle doručenie tovaru, ktorý presne zodpovedal zobrazeniam na stránke. Som veľmi spokojná.
- dobra komunikacia, ustretovost, rychlost
- ochota
- rýchle vybavenie aj dodanie tovaru
- Príjemná komunikácia, rýchle dodanie, krásny, kvalitný tovar.
- Krasne dekoracie
Skutočne aj keď ide o drobnosti, postarajú sa o Vás ako by ste kupovali minimálne Ferrari. Vecičky sú krásne, prišli nepoškodené, starostlivo zabalené takmer kus po kuse. Tovar mi bol dokonca dodaný v sobotu, tak som mala milé prekvapenie počas sobotného upratovania. :-)
Som velmi spokojna, hlavne s komunikaciou s obchodnikom. Bol ustretovy, ochotny a verte ci nie, tovar mi osobne dorucil, kedze som ho chcela mat uz na druhy den ☺ Takyto pristup dnes nevidiet. Este raz vdaka. Urcite odporucim aj ostatnym ludom a sama uskutocnim aj v buducnosti nakupy.
spokojnosť
Rýchle vybavenie a nádherný tovar.
Pri baleni tovaru by mozno bolo ziaduce, keby sa objednany tovar kontroloval. Chcela som trpadlikov darovat, a oba boli poskodene! Kedze nebol dostatocny casovy priestor na reklamaciu, musela som si tovar opravit. Bolo treba pozasivat diery, ktore na trpaslikoch boli. Bola som sklamana a smutna, ze tovar prisiel v takom zlom stave. Lesny trpaslik, vzorovany trpaslim 18cm - deravi, sivy skriatok 38cm detto, diera pod bradou, derava capica. Prosim davajte pozor na to aky tovar posielate zakaznikovi. Nebudem Vas obchod odporucat dalsim, ani nebudem z Vasho obchodu uz nic objednat.
Reakcia obchodu Sezónkovo.sk
tovar prezeráme a následne balíme veľmi dôkladne. Ak k nejakému poškodeniu v minimálnom počte prípadov dôjde, tak je to pri preprave (kde sú zásielky občas vystavené hrubému zaobchádzaniu zo strany prepravcu).
Píšte o tom, že až 3 veci prišli s menšími vadami. Mohli by ste nám prosím poslať fotografie?
Mimochodom, ďalších 7 vecí, ktoré ste si objednali, prišlo v poriadku? -
- Rychlosť ochota spolahlibosť!
Spoľahlivý obchod odporúčam
- Perfektna komunikacia, okamzite info o stave objednavky,terminu dorucenia atd. skratka vsetko super!!!
Skvelý obchod, s užasnymi produktmi
- Kvalitny tovar-velmi dobra komunikacia s obchodom, rychle vyexpedovanie tovaru.
- Nekvalitna dorucovacia sluzba GEIS-kurier na adresu”. Doporucujem inu dopravu-vyzdvihnutue.
- Neskutočne kvalitne zabalený tovar, všetko prišlo v maximálnom poriadku a to som objednávala krehké sviečky a vianočnú dekoráciu. A to ani nehovorím o rýchlosti dodania. Za mňa *****
S nákupom som spokojná. Jedna z tekvíc bola prasknutá (pravdepodobne pri preprave), poslala som fotky predajcovi a ten okamžite reagoval a keďze nemali uz dany tovar na sklade, mohli sme ju vratit alebo nam poskytol na nu zlavu. Peniaze nám rýchlo prišli na učet. Obchod odporúčam, rýchle dodanie, rýchla komunikácia,predajca je ústretový a veľmi ochotný.