doposial bolo všetko fajn, ale na tuto zasielku čakam už 10 dní
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajem, mohli ste nás ako obchod kontaktovať ohladom zásielky, vyriešila by som to so Zásielkovnou, kde sa stala chyba. Z našej strany ku chybe neprišlo, objednávku ste urobil v sobotu, odosielali sme vám to ihneď v pondelok, pretože všetok tovar máme skladom. Ale pozerám trasovanie vašej zásielky, a stala sa chyba v prepravnej spoločnosti zásielkovna, neviem kde držali tak dlho vašu zásielku, ale už práve dnes ju máte na výdajnom mieste a zásielka je pripravená k vyzdvihnutiu.
S pozdravom Martina. -
Tovar prišiel rýchlo, no nepoužiteľný, nedá sa nabíjať ý zatiaľ žiadna reakcia na e-mail
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň, ďakujeme pekne za recenziu, naša pracovná doba začína od 9.00 hod, mail ste nám písali o 7.15 , a recenziu ste napísal o 7.46 hod. Na mail sme vám odpovedali ihned ako sme ho prečítali, a tovar nám pošlite na reklamáciu samozrejme.
S pozdravom tím Sexihracky. -
Tovar , ktory mi bol doruceny, je nefunkcny.
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň, treba poslať na reklamáciu, na ktorú máte podľa zákona nárok.
Reklamačné podmienky a postup máte na stránke.
Ďakujeme s pozdravom tím Sexihracky. -
- Nikdy som nedal súhlas, aby ste mi neustále zasielali reklamu na mail. Nie ste diskrétny, ale naopak otravný a nedisktretny obchod.
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme, z newslettera sme Vás odhlásili, avšak z odberu sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj vy alebo si nastaviť preferencie odberu našich e-mailov.
Pekný deň, s pozdravom tím Sexihracky . -
Bol mi doruceny iny tovar ako som objednal. Technicky je to skoro to iste, ale v inom obale a neviem ci krystal je Swarovski alebo nie. Stranka produktu sa uz neda otvorit (404). Nebol som obchodom upozorneny, ani sa neopytali ci suhlasim s inym produktom, ktory mali na stranke lacnejsi. Nikto ma nekontaktoval ohladom zaslania rozdielu penazi. Vsetko sa dalo jednoducho vyriesit ak by obchod viac komunikoval.
- Dostal som uplne iny tovar!!
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme :) viete nám prosím vysvetliť, keďže ako tvrdíte ste dostal úplne iný tovar, prečo teda nekontaktujete obchod ?
Ja osobne keby sa mne niečo také stane, tak nie som ticho a nevypisujem na Heuréku, a už vôbec by som si ho teda nenechala :) Keďže by som dostala úplne iný. Ale asi sa jedná o konkureciu, ktorá nám tu už viackrát robila zlé meno . Vid predošle zlé recenzie s takým istým obsahom :)
Ak je pravda to čo píšete, tak by sme boli radi keby ste nás teda kontaktovali.
Ďakujeme. -
Dostal som iný tovar!!!!
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme, vysvetlite nám prosím, keďže ste dostal iný tovar prečo ste nás nekontaktoval :)))) ???
Ďakujeme s pozdravom tím Sexihracky. -
- Vela veci chýbal z boxu
Dobrý deň!
Je nám ľúto, že nie ste spokojná so zakúpeným tovarom. Obsah balíka v boxe nie je stále rovnaký. Máme to napísané aj v popise tovaru , že obsah balíčka môže byť zmenený. Je to v zložení podľa rozhodnutia výrobcu - iné zloženie, ale tá istá hodnota.
Ale kusy vždy sedia !
Ak ste s obsahom balíka nebola spokojná, mohla ste nám tovar vrátiť, alebo nás kontaktovať a vyriešili by sme Váš problém k vašej spokojnosti.!
Tovar nefunkčný
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň, prajeme, ak je tovar nefunkčný alebo je pokazený, tak nám ho treba v prvom rade poslať na reklamáciu.
Všetky informácie máme v obchodných podmienkach ako postupovať pri reklamácii.
Zatial sme od Vás neobdržali nič. Budeme radi , keď to budete riešiť s nami.
Ďakujeme pekne, prajeme pekný deň, s pozdravom tím Sexihracky. -
Tovar nezodpoveda popisu.
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme, ďakujeme za Vašu recenziu. Ak môžeme poprosiť , ktorý z produktov nezodpovedali popisu ? Môžete nám napísať aj na mail, radi by sme to vedeli a vylepšili to poprípade.
Ďakujeme pekne s pozdravom tím Sexihracky. -
Z troch produktov dva nezodpovedali popisu v eschope.
Ďakujeme pekne s pozdravom tím Sexihracky. -
Môj tovar prišiel v úplne inej zostave ako pôvodne mal.
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme, a v čom sa prosím Vás líšila zostava od pôvodnej ?
Nemáme od Vás žiadny email o nespokojnosti s doručeným tovarom.
Ďakujeme pekne za odpoveď, s pozdravom tím Sexihracky. -
zatiaľ najhorší internetový obchod
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme, ďakujeme za Vašu recenziu, bohužial stáva sa , že tovar sa z noci do rána vypredá a už sa nedá objednať ani u dodávateľa . Hneď kontaktujeme zákazníka mailom o nedostupnosti tovaru, čo sme spravili aj vo Vašom prípade.
Takže si nemyslíme, že by sme kvoli tomu mali byť najhorší internetový obchod.
S pozdravom tím Sexihracky. -
Po jednom pokusu o doruceni mne uz kuryr nekontaktoval
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň prajeme, ďakujeme za Vašu recenziu, mohli ste nás kontaktovať pokial ste mali nejaký problém s doručením. Spolupracujeme s kurierskou spoločnosťou, ktorá :
1. kontaktuje mailom zákazníka ,že mu bude na druhý deň tovar doručovaný
2. v deň doručenia Vám prišla sms od kurierskej spoločnosti, že Vám bude v ten deň doručovaný tovar, s číslom na kuriera, ktorý Vám tovar doručí.
Pozreli sme sa na Vašu zásielku , a vo výpise nám ukazuje nasledovné :
2019-10-30 06:45:39 03-Príchod do depa 12 BRATISLAVA 5
2019-10-29 20:48:00 01-Registrácia váhy a PSČ 98 Budča
2019-10-29 11:46:55 52-Dobierkové údaje prijaté 0
2019-10-29 11:46:55 51-Údaje prijaté
Čiže sa Vás kontaktovať pokúšali, len ste zadal fixný dátum doručenia,čo znamená , že ste sa asi evidentne s nimi dohodol o dátume, v den dohodnutia sa Vás znovu pokúšali zastihnúť, bohužial neuspešne, ale ako vidíme zásielku ste si už prebral.
Kuriérska spoločnosť sa snaží zákazníka kontaktovať 3 krát.
Ako sme písali na začiatku,ak bol nejaký problém s doručením, mohol ste kontaktovať nás ako firmu, alebo kuriérsku spoločnosť pán Precek. S pozdravom tím Sexihracky. -
- Obchod je vpoho
- Predavaju fake
Reakcia obchodu Sexihracky.eu
Dobrý deň pán Jombík, ďakujeme za Vašu recenziu.
Musíme , ale reagovať na Vašu poznámku, že predávame fake :) Objednal ste si tovar za 5,90 eu,od značky You2Toys , čo bolo na ňom fejkové ? Ďakujeme za odpoveď a Váš nákup, s pozdravom tím Sexihračky .