Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Výhoda obchodu je v tom, že tovar mjú priamo v predajni a ak sa rozhodnete pre osobný odber, neúčtujú ďaľšiu položku za dopravu na miesto odberu, ako je to všade inde.

• Velmi rychle vybavenie objednavky, na druhy den bola pripravena k prevzatiu. Vyborna cena .

• Dobrá cena, avšak tovar nemám.
    • Objednal som si tri balenia BIOMIN OVOVITAL prírodné CALCIUM 90cps na vyzdvihnutie na predajni. Následne som zistil, že si tovar nebudem môcť vyzdvihnúť. Obratom som objednávku zrušil a chcel som objednať päť balení na doručenie domov. Nedalo sa.
    • Na druhý deň som poslal ďalší mail aj s adresou, na doručenie piatich balení, ba písal som aj do toho okienka v pravo dolu, no do dnes mi nikto neodpovedal.
    • Komunikácia 0%

Asi z tej Korunky sme všetci vyvedený z miery.

Ochotní,milí personál...odporúčam

• Dostala som iba prvý mail o zaregistrovaní objednávky, ale objednávka doteraz neprišla. Už je to cca mesiac.

Na mail v lekárni ani neodpovedali. Absolútne neseriózne. Objednávala som 04.02.2020 a dodnes mi tovar nedoručili.

• vsetko super

Odporucam

• Ochota vyriešiť problém s ich objednávkovým systémom
    • Osobné prevzatie umožnili hneď v deň kontaktovania aj počas inventúry
    • Keď som sa ozvala prvá, rýchlo odpovedali
    • Zlá komunikácia
    • Nekontaktovali zákazníkov o technických problémoch
    • Chyba systému trvá pravdepodobne 2 týždne

Celkovo som spokojná, aj keď dodanie tovaru trvalo dlho, aj napriek tomu že ho mali na sklade, za technické problémy systému asi nemôžu a tovar mi predali v kamennej predajni po vyžiadaní.

Rozumiem stavu, že v obchode nastali technické problémy s objednávkovým systémom a vraj sa tým pádom nemali ako dostať k nevybaveným objednávkam, a teda pravdepodobne ani k zákazníkom.
    Po tom ako som napísala mail na adresu, ktorú som ako jedinú našla, pán komunikoval takmer okamžite a dohodli sme sa na prevzatí aj napriek tomu, že aktuálne vraj prebiehala inventúra. Škoda len je, že riešenie som musela navrhnúť ja a nesnažil sa riešenie problému nájsť on sám.

• Samé výhovorky a tovar nedodali.

• tovar nedodali ani sa neunuvali dovod udat

neseriozny dadavatel , neoznamil po14 dnoch dodanie

• Cakate na lieky bezne dostupne v kazdej lekarni 7 dni .. a oni vam niesu schopny zavolat že im vypadol system a asi to bude dlho trvat aby ste si objednali inde .. uplne pristup katastrofa.Ked sa ich spytate ci mate objednat inde..tak vam odpovedia ze zajtra bude hotove ..

Neseriozne jednanie ..

• Iba ma naťahujú a neodpisuju na mail.

objednávka mi ani po viac ako 10 dňoch nebola doručená, zo strany e-shopu žiadna reakcia, po mojom telefonáte som zistila, že majú nejaké technické problémy, čo je mi síce ľúto, ale ako zákazníka ma to nezaujíma, hlavne v súčasnosti kedy obchody doručujú do 2 dní od objednania

najhorší e-shop s akým som sa stretol

• v poriadku

seriozny obchod

• tovar, o ktorý som mala záujem bol lacnejší ako v iných lekárňach

Mám hodnotiť niečo, čo som doteraz nedostala. Objednala som si tovar, týždeň nikto nereagoval, po týždni mi prišiel jeden mail, že majú problém so stránkou, a moja objednávka bude vybavená priebehu budúceho týždňa ak nechcem objednávku, môžem ju zrušiť. Objednávku som nezrušila, pretože tovar, ktorý som objednávala, bol lacnejší práve v tejto lekárni, ale dnes je štvrtok a ja stále svoju objednávku nemám. Aj napriek tomu, som už v tomto obchode objednávala 2x bez akýchkoľvek problémov. Zo strany obchodu sa mi to nezdá ako seriózny prístup, aby som čakala 2 týždne na objednaný tovar, ktorý aj tak nemám. Zo začiatku mali aj dopravu po Bratislave zadarmo. Ako kompenzáciu za to čakanie na objednaný tovar, mohli dať dopravu kuriérom zadarmo.

• Tovar objednany uz pred viac ako 8-mi dbami a este stale ho nemam. Vraj maju problém dostat sa do objednavok. Neviem, ci je to takto castejsie? Prvy krát som objednala od nich a takato dlha doba... :-(

cakam na tovar

• Ceny
    • Po tyzdni nemam ani 1 z troch objednavok

• Extrémna rýchlosť dodania tovaru, necelých 24 hodín.