Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Od objednavky uplynulo 21 dni a tovar mi nebol ešte doručeny. Dva krat som pisal do obchodu v akom stave je moja objednavka a ani raz mi neodpisali, komunikacia žiadna.
- Veľmi priatelne ceny
- Slabá komunikácia so zákazníkom objednal som terarium a od tej doby som o ňom nepočul akej je vo vaze výroby alebo kedy ho môžem cca čakať
- všetko na jednom mieste.
- dodacia doba.
neplaťte vopred .
Tovar bol doručený z polovice. Druhá časť kedy bude doručená to netuším pritom je tovar vyplatený.
- Vyroba na mieru
- Ziadne
Max.spokojnost
Maximálna spokojnosť s obchodom, rýchle vybavenie objednávky, ústretové jednanie. Odporúčam všetkým.
- Ešte v ten deň dorucene
Majiteľ je odbornik
- Seriózna kommunikácia,kvalita vyrobku
Velmi dobry prvy dojem, pláne odporúcam
- Žiadna komunikácia
- kvalita,cena
- nema
- dostupnost a cena tovaru
- účet na stránke a prehlad o objednávke
odporúčam
- rychlosť a spoľahlivosť
- Tovar mi ešte nebol doručený, ale dotazník spokojnosti mi doručený bol...
dnes ubehla dodacia lehota 21 dni,stale som bez tovaru.nedostal som ziadny mail,nikto my nevolal.ja som volal dva krat,odpoved bola,zenemaju rozvoz na vychod a ze sa ozvu.PRDsa ozvali.
- Lacné akváriá a vybavenie
- Nedostatok živých rastlin, rýb
Objednal som si pred 12 dnami terarium 60x60x100 a reptimental C terarium doviezli zaplatil som plnu sumu za vsetko ale fakturu a reptimental C som doteraz nedostal...zvlastne,uvidim co daľej
- Dodávka rastlín mala byt do 24hod a dodnes sme ich nedostali aj napriek telefonickému dohovoru a príslube že tovar bude odoslaný.
- Ziadne
- Klamanie zakaznika nedodanie vopred zaplateneho tovaru
Nikdy viac. Zaplatil som vopred za tovar po mesiaci mi prisla len cast a odvtedy sa neunuvali ani ozvat
Neviem sa blizsie vyjadrit k obchodu a sluzbam a hlavne k produktu pretoze mi este nebol doruceny