Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• 100 %

• Tovar doruceny obratom
    • Komunikacia vyborna
    • Objednavali sme mrazene krmivo pre morske rybicky - teraz v lete. Tovar dosiel podla dohody v perfektnom stave. Krmivo bolo nerozmrazene a neposkodene. Akokeby sme ho prave vybrali z mraznicky. Perfektne zabalene zmrazene. Dakujeme
    • Odporucam
    • Ziadna

Odporucame. Komunikacia majitel tovar balenie doprava perfektne. Vzdy sa da spolahnut. Maju to co potrebujem kedykolvek a obratom.

• 10 %

• Komunikacia

Rozhodli sme sa objednat si terarium na mieru prostrednictvom tohoto internetoveho e-shopu, no ku kupe sme sa v konecnom vysledku ani nedostali nakolko komunikacia zo strany tohto predajcu je nulova. Neodporucam s nimi cokolvek riesit, aspon sa vyhnete uplne zbytocnej straty casu. Predajca na e-mail s otazkou odpisal bez pozdravu, bez nicoho, stroho iba svoje telefonne cislo (nechapem naco ma potom na eshope zverejneny mejlovy kontakt aj priamy mejlovy kontaktny formular) a zasady slusneho chovania resp.odpisovania mu zrejme takisto nic nehovoria, na mejl odpoveda bez ,,Dobry den,, ci ,,S pozdravom,, takze ani netusite s kym mate tu cest. Na opatovny mejl s otazkou, ci by mohol odpisat cloveka ani nekontaktuje. Po zhliadnuti tychto recenzii som aj rada, ze som tovar po dlhom cakani na jeho (ne)odozvu radsej neobjednala... Neodporucam.

• 20 %

• presuvaju dorucenie tovaru
    • kurier stale dorucenie preklada

tovar sme objednali pred mesiacom aj 3 dni a zaplatili sme zan . este neprisiel a stale odkladaju jeho dorucenie .ked som zavolala do obchodu dali mi čislo na kuriera ze to je na nom kedy pride .najprv na povedali ze tovar by mal dojst do 14 dni po 14tich dnoch povedali ze to ma dojst buduci tyzden a potom zas ze buduci tyzden a uz je piaty tyzden a dnes cize v stredu to malo dojst a zase to presunuli na piatok. dufam ze to dojde

Od objednavky uplynulo 21 dni a tovar mi nebol ešte doručeny. Dva krat som pisal do obchodu v akom stave je moja objednavka a ani raz mi neodpisali, komunikacia žiadna.

• Veľmi priatelne ceny
    • Slabá komunikácia so zákazníkom objednal som terarium a od tej doby som o ňom nepočul akej je vo vaze výroby alebo kedy ho môžem cca čakať

• všetko na jednom mieste.
    • dodacia doba.

neplaťte vopred .

Tovar bol doručený z polovice. Druhá časť kedy bude doručená to netuším pritom je tovar vyplatený.

• Vyroba na mieru
    • Ziadne

Max.spokojnost

Maximálna spokojnosť s obchodom, rýchle vybavenie objednávky, ústretové jednanie. Odporúčam všetkým.

• Ešte v ten deň dorucene

Majiteľ je odbornik

• Seriózna kommunikácia,kvalita vyrobku

Velmi dobry prvy dojem, pláne odporúcam

• 100 %

• pomoc a poradenstvo
    • maximálna ústretovosť
    • kvalita produktov (akvarium na mieru)
    • rýchlosť dodania
    • služby zákazníkom
    • cena
    • nič

Maximálna spokojnosť 100%.

• Žiadna komunikácia

• kvalita,cena
    • nema

• dostupnost a cena tovaru
    • účet na stránke a prehlad o objednávke

odporúčam

• rychlosť a spoľahlivosť
  • 10 %

Tovar som ešte nedostal pričom som ho objednal pred 20 dňami ...komunikácia žiadna kontaktoval som ich na ich uvedené číslo a tam mi povedali že oni s tym nič nemaju že mi pošlú čislo na šofera tak som mu zavolal a oznámil mi že akvárium ktore som objednal pride koncom týždňa čo je už 7dni do zadu ... tak že v skratke neodporučam je to nespoľahlivé a prístup je biedny

• Tovar mi ešte nebol doručený, ale dotazník spokojnosti mi doručený bol...

dnes ubehla dodacia lehota 21 dni,stale som bez tovaru.nedostal som ziadny mail,nikto my nevolal.ja som volal dva krat,odpoved bola,zenemaju rozvoz na vychod a ze sa ozvu.PRDsa ozvali.