• Neskutočne dlhá doba kým to príde
    • Vysoké ceny

Reakcia obchodu Senzačne

Dobrý deň objednávka nám prišla štandardnom čase doručenia na Vami Vybraný Z box.

Jednoduchý nákup a rýchle dodanie.

Trvalo to 6 dní než som od Vás dostal tovar. Rad by som pripomenul že od Vášho skladu k môjmu miestu doručenia je to hodinu autom.
    Zatiaľ asi najhoršia skúsenosť

Reakcia obchodu Senzačne

Dobrý deň, objednávka odišla v štandartnom termníne troch dní, nakoľko bol víkend tak vo výdajnom mieste bol tovar pondelok.

dodanie bolo v poriadku, ale neprišlo mi to, čo som si objednala, vraciam späť.

• Skore vybavenie

Som velmi spokojna s tovarom dobré ceny a kvalitny materiál odporucam obchod .

• Ok . No

• Rýchle dodanie, kvalitný tovar, nízka cena
    • Žiadna

• spolahlivosť

výhoda

Neviem co sa stalo, informacia o expedovani tovaru bola 2 od objednavky. Presiel tyzden a tovar stale nemam. Po tyzdni prisiel email ze je tovar opat expedovany, takze cakam.

• V obchode som nakupovala po prvýkrát. Majú dobrý tovar za dobré ceny.

Bola som veľmi sklamaná z toho, ako bol balík zabalený. Lampáše boli dobre zabalené, ale tá dekorácia bola len v balíku "hodená", mala byť zabalená aspoň v nejakej krabičke, kde by sa neodlomili konáriky s bielymi guličkami, ktoré boli povypadávané. Balík bol podľa mňa zbytočne veľký (lampáše mali veľkosť na výšku aj s obalom 35 cm a balík bol veľký 1x1 meter, naspodku bol hodený polystyrén a okolo pozalepovaná fólia vo veľkom množstve. Mne to pripadalo ako zbytky z nejakej stavby. Tomu kto zabaľoval moju objednávku palec hore!!!! Odporučila by som pre obchod menšie krabice. Veľká škoda, že som si to neodfotila. Poslala by som to ako dobrú ukážku pre ďalšie firmy ako sa má baliť balík.

Rýchla reakcia a dodávka

Dodacia doba????

Spokojnost,kvalita,dodanie

Dakujem za rychle vybavenie objednavky,tovar prisiel bez poskodenia,kvalitny, tak ako bolo v popise.

Tovar doruceny v poriadku, zodpoveda mojim predstavam.

• Dodali, čo som si objednal v dobrom čase
    • balenie zásielky, vypínač 2x2 cm prišiel v polmetrovej krabici !!! :-(

express vybavené

• rýchlosť doručenia
    • balenie
    • informovanie zákazníka o priebehu objednávky

Do obchodu sa rád vrátim. Mám dobrú skúsenosť.

Veľmi rýchle vybavenie objednávky, vynikajúca komunikácia - informovanosť o stave objednávky, rýchle doručenie na miesto vyzdvihnutia, perfektné a bezpečné balenie tovaru, výhodná cena tovaru aj doručenia. Milo prekvapená profesionalitou online obchodu. Ďakujem.

Dlho som hladala krasne zdobenu misku a k tomu aj taky isty kastrolik. Ked som objavila tento tovar vo vasom e-shope, potesilo ma to, objednala som tovar, ktory prisiel za velmi kratky cas ( 3 - 4 ) dni. Velmi sa z neho tesim.