• Nedodržaný garantovaný termín dodania

Kuriér sa kontaktoval tel. 14.12. Ale tovar v dohodnutý termín 15.12.nedoručil.

Prišiel mi tovar v inej farbe ako som objednávala a ako bola uvedená na fakture

PO zistení ,že bicykel dodávate v polozmontovanom stave ,som sa snažila hneď objednávku zrušiť ,bolo mi povedané ,že už je bicykel odoslaný čo na krátkosť času to nebolo možne . Večer mi prišiel email ,že moja objednávka je zrušená . Na druhy deň volá pracovník zasielkovej služby ,že mi vezie bicykel . Bicykel je poškrabaný a sú polámané odrazové sklíčka . Tak že pre mňa ,veľké sklamanie . S pozdravom Anna Dochanová .

Tovar bol doručený hneď na druhy deň ale prosil som o nastavenie bicykla čo mi bolo ponúknuté ale nič také sa nestalo nakoľko som musel nastavovať brzdy a prehadzovač. Takže ako internetový obchod predať zobrať peniaze a nestarám sa.

Absolútna nespokojnosť s komunikáciou obchodu , doteraz mi neodpísali na jednoduchú ale dôležitú otázku či bol na mojom bicykli ktorý som si zakúpil urobení predpredajný servis !

• Ked som volal s predajcom mi bolo povedané ze bicykel bude poskladany a len si narovnam riadita a našrobujem betale ale bicykel prisie demonotovaný- rozladene prehadzovacky ktoré abosutne neboli naladené ako mi bolo ponuknuté brzdy taktiez a zbindrivané tak az bol miestami doškriabaný lak tými bindrami. Za nastavenie som platil dalsich 25 euro takze dalsie peniaze+starosti+cas straveny 1 den cakanim navyse.

Bicykel pride rozladený a je treba ho dat do cykloopravy dat nastavit co je cas a peniaze navyse, uz by som bicykel viac odtialto nekupil lebo som bol oklamaný... A ked si niekto mysli ze som si to mal spravit sam tak ma mal otom upovedomit ze bude v takom stave a tym padom by som si ho kupil inde.

• klamu

Tovar mi prisiel poskodeny. Pri reklamacii mi ho nevymenili lebo vraj kazdy osobne pred odoslanim skontroluju.

• Neodpovedaju na meily ! Plati sa len peniazmy nie kartou ...a cela stranka je katasrofalna na zorientovanie stary system ..

Maju ine ceny, potom ich po objednani navysia

• Cena
    • Vyber

Su aj lepsie

• Veľký poschodový obchod a nemá ani WC pre zákazníkov !!!

Keď som si prišiel pre objednaný tovar tak som potreboval po vystúpení z auta ísť na WC a predavačka mi povedala nech idem na WC do mesta. Neskutočné v 21. storočí !!!

Bycikel prišiel na viacerých miestach oškretý, odrazka na pedáli bola odtrhnutá. Bycikel bol kvalitne zabalený, preto nepredpokladám, že by k poškodeniu došlo pri preprave. Odporúčam predajcovi kontrolovať poškodenie tovaru skôr než bude odosielaný zákazníkovi.

• -rychle doručenie tovaru
    • -komunikácia s obchodom pri objednaní tovaru.
    • -nedôslednú logistiku, t. z. objednal som si dve rovnaké nočné lampy, žiaľ došli mi dve lampy s rozdielnymi detailami /čiastočne farebné prevedenie a mierne odlišné "klobúky".

Dostal som rýchlo tovar, ktorý má mierne odlišnosti v prevedení jednotlivých kusov.

Ako je možné že bicykel pri objednaný stal 329,9 a na druhy deň bol za 399,9 s tabletom zadarmo.
    Kvôli tomuto by som neodporučil váš obchod žiadnemu známemu “ toto je zavadzanie zákazníka !“

• ziadne
    • pisu nieco ine v popise ako potom nakoniec zakaznikovi dodaju

nikdy tam uz nebudem nakupovat

mate odfotene uplne ine ako dodavate.bol som naozaj nespokojny

• vsetky

ponuka tovar kde ma napisane ze je skladom, popritom nema skladom

• ziadne
    • dodavaju tovar iny ako bol objednany- biele kolesa namiesto ciernych
    • pedale sa nedali namontovat, naperiek prislubu nove neposlali

ak sa chcete vyhnut neprijemnemu prekvapeniu,
    pouzite iny obchod

• nenasla som nijake slabiny

ano odporučila by som