Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Kúpila som si od vás rifle,stáli cca 5 e a preto som si povedala,ak mi pridu rifle a budú otrasné tak 5 e oželiem ale bola som veľmi milo prekvapená,rifle vzhladom,materiál fakt perfektné a ešte aj veľkosť sadla perfektne,určite ešte u vás nakúpim .Ďakujem❤️

Reakcia obchodu secondlook.sk

Dobrý deň Patrícia, veľmi pekne ďakujeme za krásnu recenziu! Sme radi, že ste dali šancu nášmu kurátorskému výberu a milo sme vás prekvapili. To, že veľkosť perfektne sadla, je pre nás najväčšia odmena – presne preto u nás ignorujeme štítky a každý jeden kúsok ručne meriame, aby ste nakupovali bez rizika. Nech sa rifle skvele nosia, tešíme sa na vás nabudúce!

• Rýchle dodanie no proste skvele

• Dostala som tovar.rychlo.vsetko.bolo.ako.nove

Nakupovala som po druhé, a zase spokojná. Velkosť sedí podľa cm, čo je velmi dôležité. Mám konečne svetlý trenčkot a aj pekné tričko. Nakupovanie odporúčam, spokojnosť. A dodanie je rýchle.

Reakcia obchodu secondlook.sk

Dobrý deň Dáša, ďakujeme! To, že sa k nám vraciate, je pre nás ten najlepší dôkaz, že náš prístup funguje. Presné meranie v centimetroch je pri našom kurátorskom výbere absolútny štandard, aby ste sa na nás mohli vždy spoľahnúť. Nech vám trenčkot aj tričko robia dlho radosť!

Čierny trenčkot mi sadol perfektne, rozmery na centimetre tiež. Dom rada, mám niečo ako nove. Cena božská.

Reakcia obchodu secondlook.sk

Dobrý deň, Dáša, veľmi pekne ďakujeme za krásnu recenziu! Sme nadšení, že čierny trenčkot sadol ako uliaty. Presné meranie každého jedného kúsku je pre nás priorita, aby ste presne vedeli, čo kupujete. Nech sa Vám trenčkot skvele nosí a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu! Tomáš, SecondLook.sk