Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dobrá komunikácia a rýchle vybavenie objednávky, ihneď k odberu.

• Pri platbe mi na prvý krat neprešla platba.V zákazníckom centre na môj problém rýchlo zareagovali a tak moja objednávka bola rýchlo vybavena a rovnako tovar mi bol v krátkom čase doručeny.

Odporúčam

Maximálna spokojnosť

• doručenie domov

Všetko super, kvaliitné výrobky, dobré ceny, rýchlo vybavené objednávkyw, profesionalita, dlhodobo mám so Scanquilt dobré skúsenosti. Ďakujem.

Úžasný prístup a fantastická kvalita látok

SCANquilt Obliečky SATÉN DESIGN hortenzia bežný 1x paplón 140x200 + 1x vankúš 70x90 cm -som nesmierne sklamaná kvalitou obliečok. Po vypraní na 30 °C je látka veľmi krčivá, a ťažko sa žehlí! Po jednej noci obliečky sú opäť veľmi pokrčené!
    SCANquilt Návlek SATÉN COLOR smotanová 40x40 cm -obliečky na malé vankúše sú v poriadku, kvalita vyhovuje. Nechápem teda, že obe výrobky sú písané z rovnakého materiálu a predsa sú inej kvality!

• Rýchlosť dodania a kvalita tovaru

Všetkým odporúčam.

• Rychle dodanie tovaru, kvalita výrobkov vás nesklame, odporúčame.

Prestieradla mi spoločnosť vyrobila na mieru. Doručila na adresu.Perfektne sedí. Som spokojná.

• Veĺmi kvalitný tovar
    • Vyššia cena

• Vyborne plachty

Vyše 20 rokov už kupujem výrobky vašej značky
    Vankúše,paplony, obliečky,uteráky či už v predajni alebo e-shope
    Ja som veľmi spokojná

Úžasný vankúš dodaný neuveriteľne rýchle, dobre zabalený, aby sa predišlo poškodeniu. Paplóny tejto značky používam už viac ako 20 rokov a som veľmi spokojná a preto som práve objednala aj dva detské vankúšiky.

• Veľmi kvalitné výrobky
    • Vyzdvihnutie z predajne na Záhradníckej - nemožnosť parkovania, 15min nepostačuje

Scan quilt- je naozaj ZNAĆKA, čo prináša na trh kvalitu. Už som kupovala z viacerých obchodov, ale nedajú sa porovnať. Obliečky , vankúše, paplóny naozaj príjemné , ľahké, dobre sa na nich aj pod nimi spí, neelektrizujú, ľahko sa navliekajú, praním ani sušením v sušičke kvalita neklesá. Zipsy sú kvalitne našité, nič sa netrhá, fungujú aj po 10 rokoch a to periem a suším neustále. Cena zodpovedá kvalite, samozrejme by som prijala nejaké benefity vernostné, ale napriek tomu že žiadne nemám tak som sa vždy rozhodla pre Scan quilt.

• Paplony a vankúše sú veľmi kvalitné,po rokoch keď potrebujem výmenu,tak si znova kupujem u vás.
    • Som rada že keď nakupujem on-line,nesklamala má kvalita,lebo si objednaný tovar nemôžem ohmatať.

Odporúčam paplony, vankúše ale aj obliečky sú veľmi kvalitné.

Doručené rýchlo, všetko ok.

• Objednaný tovar príde vždy rýchlo a je prvotriednej kvality.

Obchod odporúčam.

Pracovníci sú veľmi ochotne, poradia a pomôžu s výberom. Poskytnú podrobné informácie o to are.

rýchle dodanie produktu