• Objednavka zaslana 8.3., dnes je 15.3 a ja som bez tovaru a bezinfo ze mi to dnes kurier doruci,takze kvoli tomuto absolutne uz viac nie.
    • Peniaze dostali skor,tak nemaju dovod sa s objednavkou ponahlat uz...uplne sklamanie

Chcela som tovar vrátiť, nesedela veľkosť uvedené číslo na tel. je neexistujúce nedá sa odoslať ani mail, som sklamaná s komunikácie

Reakcia obchodu Saturi.sk

Dobrý deň, bohužiaľ nevieme, kde ste sa pokúsili zavolať alebo poslať e-mail. Telefónne číslo 602603747 funguje bez problémov. Email [email protected] nám tiež bez problémov funguje.
    Súčasťou emailu Objednávka na ceste je tiež formulár pre vrátenie tovaru.Formulár nájdete aj v spodnej časti našej webovej stránky. Vyplňte ho a pošlite ho spolu s tovarom na adresu uvedenú vo formulári. Informácie o odstúpení nájdete v našich zmluvných podmienkach, bolo by vhodné si ich prečítať pred napísať negatívnu recenziu.
    Ďakujeme, Saturi.cz

Tovar nezodpovedal s predavanym produktom. Prišlo mi úplne ine tričko ako bolo na obrazku.

Reakcia obchodu Saturi.sk

Dobrý deň, ak došlo k zámene tovaru, je potrebné nás o tom informovať prostredníctvom e-mailu na [email protected]. Na základe e-mailu vám budú zaslané pokyny na reklamáciu a my situáciu s Vami vyriešime. Ďakujem, Saturi.

Neodporúčam lebo mi topánky vôbec neprišli.

Reakcia obchodu Saturi.sk

Dobrý deň, tento tovar vám bol zaslaný 17.11.2020, dobierka sa nám vrátila, pretože ste si ju nevybrali. Potom ste u nás vytvorili ďalších päť objednávok na dobierku.Pri každej z týchto objednávok ste dostali oznámenie, že tovar vám nebude zaslaný na dobierku, pretože ste v minulosti dobierku nevyzdvihla.Potom ste dostali upozornenie na neuhradený tovar. Neodpovedali ste ani na jeden e-mail.Tri objednávky už boli zrušené(stornované) z dôvodu nezaplatenia.
    Na webovej stránke máme nasledujúce informácie: V PRÍPADE NEPREVZATIE ZÁSIELKY S PLATBOU NA DOBIERKU ĎALŠÍ TOVAR NA DOBIERKU NEZASIELAME!!
    JE NUTNÉ UHRADIŤ OBJEDNÁVKU VOPRED.
    Chyba sa nestala na našej strane. Ďakujem, Svět módní

• Mozno cakat na tovar viac ako 2 tyzdne

Reakcia obchodu Saturi.sk

Dobrý deň, vaša zásielka bola odoslaná 4.1., bohužiaľ ste nás neinformovala o tom,že by Vám nebola doručená, nemohli sme túto skutočnosť riešiť.18.1. bola podaná sťažnosť u Zásielkovni a teraz čakáme na ich vyjadrenie.
    Ďakujeme za pochopenie, Svět módní

velkost ktoru som objednala 36 38 je velkost 44 stalo sa mi to uz druhy krat velkost je podla cisla ktory je objednany 2 krat vecsi

• Rifle boli veľké, číslo 36.

Rifle boli veľké, nosím 36. Boli väčšie ako ako mamine ktorá nosí 38. Na uvedenú veľkosť sa vôbec nedá spoliehať

Lodičky ktoré som si objednala prišli vtlačené v malej krabici bez dokladu bez faktúry a prišiel mi úplne iný tovar, aký som si objednala, slabá komunikácia z ich strany, dlho som sa nemohla dovolať a nakoniec som im napísala email, kde mi sľúbili nápravu a že mám poslať tovar späť, ja som ho poslala a žiadna odozva, zatiaľ sa mi neozvali, takže zatiaľ nemám ani peniaze ani tie správne lodičky, som sklamaná.