Prihlásiť sa a pridať recenziu

Som spokojna

• Zatiaľ nemám skúsenost, ale na prvý krát som bola spokojná

z mojej strany spokojnosť s vybavením objednávky aj rýchlym doručením na požadované miesto - zásielkovňa, dúfam, že budem spokojná aj s tovarom

• Serióznosť

• Rýchle vybavenie, doručenie, všetko super

• pohodlné

velkost ktoru som objednala 36 38 je velkost 44 stalo sa mi to uz druhy krat velkost je podla cisla ktory je objednany 2 krat vecsi

Dobrý obchod s výhodnými cenami.
    Konfekčné veľkosti sú číslované a sedia, žiadne označenie s, m, xl a pod.

velmi dobry obchod,kvalitny tovar za nizke ceny,velmi chvalim obchod z hladiska komunikacie,ja len odporucam .Stakouto skvelou komunikaciou som sa davno nestretla.Nebojte sa objednat si tovar.ODPORUCAM

rifle krásne, bohužiaľ nesadla veľkosť

• Rifle boli veľké, číslo 36.

Rifle boli veľké, nosím 36. Boli väčšie ako ako mamine ktorá nosí 38. Na uvedenú veľkosť sa vôbec nedá spoliehať

• maximálna spoľahlivosť, objednávka expresne doručená

obchod vrelo odporúčam

Som veľmi spokojná.

Spokojnost,dakujem

• V tomto shop som nakupovala po prvy krat lebo som si všimla produkt nohavice kde to ma aj shop bonprix ... čo sa tyka objednavky tovar mi došiel a spĺňali to čo som aj očakavala len jednu vec by som vytkla že produkty boli nevhodne poskladane a pri odbaleni boli veľmi pokrčene. Inak veľkosť sadla čiže z mojej strany určite môžem tento eshop odporučať hlavne za cenovu dostupnosť ... veľa produktov za nizke ceny ... nakoľko sa pohybujem v eshop bonprix a zatiaľ ma nesklamal . V tom eshop je veľa produktov z bonprixu srdečna vďaka.
    • Nemam žiadne.

• Rýchle dodanie.

• Nie som zavisla na kurierovi a mam obchod blizko domu.

• Nesadla veľkosť, peniaze mi boli bez problémov vrátené

Vracala som tovar, doporučene poštovné do Čiech stálo 12€, čo je poriadne veľa a toto je dôvod prečo by som už z Čiech nič neobjednala

• Ceny
    • Rýchle dorucenie