- všetko prebehlo úplne v poriadku,dobrá komunikácia, rýchle dodanie, to,čo som si objednala krásne a kvalitné....
- spokojnosť s tovarom + rýchle dodanie
- Rýchle doručenie k úplnej spokojnosti.
- Objednavka zaslana 8.3., dnes je 15.3 a ja som bez tovaru a bezinfo ze mi to dnes kurier doruci,takze kvoli tomuto absolutne uz viac nie.
- Peniaze dostali skor,tak nemaju dovod sa s objednavkou ponahlat uz...uplne sklamanie
Poprosila by som viacej info o produkte hlavne miery a vnútornú dĺžku nohavic
- rýchle a promtné doručenie zásielky
- S týmto obchodom som veľmi spokojná ich ústretovosť, skvelá komunikácia, poradenstvo , rýchle dodanie objednávky hovorí za všetko srdečne ďakujem.
- rýchle doručenie
- Rýchlo.spolahlivo.
seriozne jednanie
Rychle dodanie
- Som spokojná ich ústretovosť, inteligentný prístup, skvelá komunikácia hovorí za všetko srdečne ďakujem s pekným pozdravom AH.
- Veľká spokojnosť s tovarom 8) Ďakujeme
- Všetko OK
Vrelo odporúčam
- Tento obchod eshop ako aj bonprix sú to moje obľúbené shop.čo sa týka objednaných produktov zatiaľ má nesklamali. Čo si nesmierne vážim je inteligentný prístup, skvelá komunikácia, veľká ústretovosť, rýchle dodanie objednávky to hovorí za všetko srdečne ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť a k tomu zľavovy kód s pekným pozdravom AH.
- Skvelý, rýchle dodanie
Určite odporucam
- Skvelá komunikácia
- Ochota
- Rýchlosť dodania
- Rýchle vybavenie objednávky, rýchle doručenie.
- Som veľmi spokojná .... inteligentný prístup, skvelá komunikácia hovorí za všetko srdečná vďaka.
- Nemám žiadne.
Tovar nie je možné vyskúšať osobne.