Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Žial neprečítal som si recenzie kupil som viac prímačov reklamecie sa vybavovali 2 mesiace a posledný mi ani neodpovedali nedovolate sa spravili sa jako mrtvy chrobák
    • namám peniaze ani tovar vrelo odporučam Tým ktorý sa chcú opálit ako ja obraciam sa na pravnika ale je to trat na dlho

Prišiel som o peniaze bral som tovar od serioznej firmi ulakomil som sa na nišiu cenu toto je výsledok pokial aj vy ste dopadli ako ja pravnik mi poradil aby sme sa viacerí spojili a podali tresné oznamenie Anton

• 10 %

• neodporučam nikomu objednavať cez tento obchod.Objednal som si televizor,ktory mi mali zaslať po mojom telefonate telefonate s pracovnikom tohoto obchodu, najneskor nasledujuci den,no televizor mi neprišiel a nik sa mi ani neozval a to som si ho nechal zaslat spoločnosťou UPS.Podotykam že viac krat som nakupoval cez internet a vždy mi upresnili kedy mi tovar zašlu a tak sa aj stalo.

neodporučam objednavať,nakupovať,podavaju milne informacie,tovar Vam nedodaju ako Vam slubia v telefonate

• 10 %

• Neodporucam nikomu Tovar objednany a po asi piatich volaniach ,kedy bolo slubovane ,ze sa ozvu do tydna ,tak sa nik neozval ani nedal vediet .Nemusi byt vina obchodu ,ze im tovar nedodali ,ale aspon informujem zakaznika.Ale bohuzial som nemal ziadnu reakciu okrem mojich vyvolavani.!!!

Neodporucam,uz si viem predstavit ako by to bolo pri nahodnej reklamacii.

• 10 %

• možno len prísľub za ktorý sa neplatí
    • - neseriozne komunikovaná cena tovaru na webe, v skutočnosti bola hodnota tovaru vyššia
    • - k 3D TV nedodané okuliare, aj keď sú v manuály ako príslušenstvo uvedené a navyše je do aj vyobrazené i na krabici výrobku

- neodporúčam kupovať tovar cez ich e-shop, neviete či to čo si objednáte skutočne aj dostanete

• 10 %

• Nemáme, už nemáme, už sú vypredané, nemáme.... obchodník ako sa patrí, ani k slovu ma nepustil a prišiel o kšeft na 50ks TV :)

Dám do akcie 1ks TV, nech som KING

• 20 %

• zatial nič
    • pred mesiacom som objednal tv LG 50PK250, na druhy den odpisali ze ho uz nemaju, tak som objednal dalsI LG 50PV350, dalsi a uz sa neunuvali ani odpisat

neviem načo tam maju svoju ponuku

• 100 %

• skvela spolupraca rychle dorucenie zásielky

• 10 %

• jedine cena, ale radšej dám viac a mám aspoň kvalitu!!!!!
    • Tovar nezodpovedal objednávke. Balenie=otrasné!!!

Neodporúčam!!!!!

• 100 %

najlepšie ceny, vynikajúci prístup k zákazníkom, technická podpora

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• 10 %

• ziadne vyhody iba problemy pri reklamacii
    • Neodporucam tuto firmu, je to podvodnik

Zla komunikacia, pri reklamacii uplna neochota obchodnika