- Stranka bola zrušena asi 3-4 dni po mojej objednavke.Nemam tovar nemam peniaze a nemam ani kontakt na predajcu.
- Žiadne
- Ziadna komunikacia
Tovar, ktory bol skladom zatial ani po 10-tich dnoch nebol doruceny . Na e-mailovu komunikaciu nereaguju. Z e-shopu som dost sklamany.
Tovar bol objednany,za 10 dni nebol doruceny a to mal byt doruceny do 24 hodin.Telefon je zruseny a nedostupny.NENAKUPOVAŤ!!!!!
- Žiadna komunikacia.Uvedené telefonne císlo je nedostupné.Tovar nedodaný.
- Nekomunikuje se zákazníkem.
neodporucam.tovar som objednal a nedosiel.dokonca ani mi nedaly vediet preco.
- ziadne
- pokial zavoal klient na obchodne centrum, tak sa dovola do skladu , kde ho odbijú a povedia nech napise mail a na ten neodpovedaju
Aby si overili , ci nie je aj tovar v ponuke v inom obchode
- nedokážem posúdit
- nekomunikuje
no nič moc,neodporúčam
- 31.5.2013 na telefonický dopyt v obchode nevedeli povedať, či tovar vôbec odoslali
- Výhody žiadne ! Totálne sklamanie !
- Nekomunikácia !
Ešte som s takýmto i-net obchodom nestretol. Keďže sa mi ani po viac násobnom urgovaní mojej objednávky nikto neozval. A jedine tel. spojenie na firmou je: tel.číslo 0917 299 771,ktoré je do dnešného dňa nedostupné, respektívne vypnuté. Schotter, Prešov, 0905/476033
žiadna informacia zo strany obchodu,po objednani tovaru,tyka sa to dodania tovaru.
- ceny
- nulova komunikacia, tovar som zaplatil, zatial som nic nedostal,
jednoznacne sa VYHNITE tomuto obchodu, NEODPORUCAM, zaplatil som a nic som nedostal
- dlha dodacia doba
- Tovar mi vôbec nebol dodaný a ani som nebol informovaný z akého dôvodu. Tovar som objednal inde.
- obchodník nedvíha telefon
neodporucam.10 dni a tovar este nemam takuto skusenost s nakupom cez internet som este nemal.posledny raz som platil bankovym prevodom.asi je najlepsie overit si internetovych predajcov ,nejake recenzie a az potom kupovat tovar.doteraz som to nerobil.od teraz uz budem.
- Ziadne
- Je absolutne neschopny
- hlavnou výhodou tohto obchodu je, ze vobec sa s nimi neda nijako skontaktovat ani e-mailom a ani telefonom . objednavku som nakoniec pisomne radšej zrušil.
- su vrcholne nezodpovedni - a mozno uz ani nefunguju
skuste niekde inde
- Zatial vyhoda je len nizka cena, ale tovar nebol dodany a neodpoveda na maily a neda sa dovalat na dane cislo
- - komunikacia, mozno je to len docasne, ale za 10 dni by bolo slusne napisat par riadkov alebo nejaky oznam na stranke.
Obchod je to mozno fajn, ale momentaln komunikacia je ziadna, mozno choroba, mozno koniec firmy, ale na stranke sa clovek toho vela nedozvie o aktulanom stave .
- neda sa s nimi spojit, tel. vypnuty, ... tovar neprisiel...