- Cena, rýchle dodanie a jednanie
Odporúčam.
- Cena, cas dodavky
- Zatial nic
Zacinajuci perspektivny e-obchod
SpokojnostReakcia obchodu samezlavy
- pomalšia komunikácia
Najnižšia cena na požadované produkty. Kupoval som opakovane a bez problémov s dodaním alebo kvalitou tovaru. Horšia komunikácia t.j. potvrdenie dátumu vyzdvihnutia (uprednostňujem osobné prevzatie) som musel zisťovať telefonicky, ale to je asi tak jediná výčitka.
- cena, rýchlosť dodania
- Nič také, tovar mi prišiel nepoškodený, pekne zabalený ešte aj v ochrannom kartóne
Nakupoval som prvý krát a som spokojný, tovar bol v poriadku, doručenie do 3 dní, nevidím dôvod prečo nenakúpiť aj nabudúce :)
- ceny
- na zverejnené t. číslo +421 948 435 605 sa nedá dovolať
- spoločnosť JS CaT spol. s r.o. figuruje v zozname dlžníkov Sociálnej poisťovne!
- časti webu a generovaných mejlov sú v češtine
podozrivo pôsobiaca firma, nedôverujem
- nic
- nie su veci skladom, aj ked sa tvaria ze su...
dakujem, neprosim...
- Predovsetkym cena
- ustretovost
- spolahlivost
- zatial nemam namietky
vzhladom na to ze som len cerstvy zakaznik a nakupujem tu len kratko som zatial spokojny az velmi no uvidime ako to bude dalej v buducnosti
- p***
- ceny nizke, lebo je to pouzity tovar!
objednal som si TV a prisiel mi pouzity a dotlapkany ako z materskej skoly, cely lepkavy televizor. za vratenie chcu odo mna 50eur poplatok!!
Vazeny pan Klimo,
nasa spolocnost si zaklada na predaji nepouziteho a orignalne zabaleneho tovaru priamo od vyrobcu.
Taktiez neevidujeme ziadnu poziadavku na vratenie TV a uz vonkoncom nie za poplatok 50€. Pokial mate akekolvek otazky alebo pripomienky, prosim kontaktujte nas na: [email protected].
- rychle dodanie tovaru
som spokojny
www.samezlavy.sk -
- Vyzerá ako kopia obchodu JS CAT a ceny sú podozrivo nízke. Rozhodne by som tu nič nekupoval vyzerá to ako podvod.
Nekupovať počkať čo sa z toho vykľuje.
- nic
- zavadzanie cenami, lacne nic neni skladom
radsej prec od nich a ist cez overeny obchod