Prišiel mi tovar k tory som si neobjednal
Reakcia obchodu Sablio.sk
omlouváme se, pokud jsme dodali jiné, nežli objednané zboží. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a situaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
Michal
Sablio.sk -
Tovar za takú cenu nebol kvalitný...
Reakcia obchodu Sablio.sk
mrzí nás, že se zbožím nejste spokojena - na ručníky máme pozitivní zpětnou vazbu. Kontaktovali jsme Vás, abychom mohli situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
Internetový obchod Sablio.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Objednávala som si darčeky pod stromček v dostatočnom predstihu, hneď som ich aj uhradila. Na stránke garantovali doručenie do Vianoc. Niekoľkokrát som kontaktovala zákaznícky servis, aby ma informovali o stave objednávky. Najskôr bol vraj problém s prepravou, potom chyba výroby, mala som byť trpezlivá a dúfať, že doručenie stihnú. Na stránke v objednávke nie je uvedené sledovanie zásielky, tak si to ani neviem overiť, či vrecia na sedenie skutočne poslali. Neodporúčam
Dobrý den, Zuzano,
omlouváme se za zdržení v expedici, při tisku došlo k tiskové vadě a jeden z vaků jsme museli přetiskávat, o čemž jsme Vás informovali.
Vše jsme stihli a vaky byly úspěšně doručeny ještě před Štědrým dnem. Věříme, že příště vše stihneme rychleji.
Internetový obchod Sablio.sk -
Tovar som objednal, zaplatil ... prisla mi informacia asi pred tyzdnom, ze teda uhrada prebehla a ze budem informovany ked sa nieco s mojou objednavkou udeje, ale odvtedy nič. Ani ťuk
Reakcia obchodu Sablio.sk
omlouváme se za zpoždění Vaší objednávky, máme závadu na laseru, kterou aktivně řešíme a informovali jsme Vás o tom v den Vaší objednávky e-mailem, který možná přišel do složky Hromadné nebo SPAM. Objednávku odešleme v následujících dnech s doručením do Vánoc, prosíme o strpení.
Internetový obchod Sablio.sk -
- Ani po siedmich dňoch mi tovar nebol doručení.
Reakcia obchodu Sablio.sk
za zdržení se moc omlouváme - situaci jsme obratem vyřešili a balíček vyexpedovali.
- rychle dodanie
- nekvalitny tovar
Reakcia obchodu Sablio.sk
situace nás mrzí, již jsme ji vyřešili reklamací k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se za komplikace.
Internetový obchod Sablio.sk