- Nedochadza
- Zle výrobky
Nekvalitné.
- zvuk žaby žiadny, vysoká cena za dovoz
- RýCHLE DODANIE
- doškriabaný tovar v zlom stave
- Rýchle jednanie a dodanie.
- Zaslali poškodený tovar. Na stránke boli zavádzajúce polopravdy.
Obchod NEODPORÚČAM, nakoľko zaslali poškodený tovar, obchodom bola hračka označená, teda o poškodení vedeli, ďalej boli na výber dva druhy hračiek, žiadala som vyslovene hasičskú stanicu, ale bola mi zaslaná pomiešaná z oboch druhov a na stránke mali uvedené, že súčasťou sú 4 kovové autíčka, ale v skutočnosti kovové boli dve a ďalšie dve z nekvalitného plastu. Mal to byť pre syna vianočný darček, som sklamaná.
Objednal som bielu a prisla mi slonova kost
- posielanie tovaru formou balík na poštu (nepríde žiadne oznámenie o uložení zásielky a balík mi vôbec nepríde na moju spádovú poštu,tak musím behať po celom meste a zisťovať kde vôbec je )
- nemožnosť dodania tovaru formou dobierky
- Hracka bola odmontovana od original krabice a struny na husliach su pokrcene. Neposielam naspat iba preto, ze do Vianoc uz to nestiham.
- Nefunguje
Tovar mi pripadal ako by bol pouzity, lepeny, posobil az privelmi lacno
- mozno zaslem naspat
Neviem preco, ale dostal som iny tovar nez som objednal...vzhladom na cenu tovaru som sa rozhodol neposielat ho spat,pretoze aj keby ho vymenili za spravny kus,nestihol by prist do terminu na ktory som ho potreboval...nech si majitelia obchodu uziju mojich 9€, ja tu uz nakupovat nebudem
- Nenašiel som
- Popis tovaru nezodpovedá dodanemu tovaru.
- Tovar biednej kvality. Indiánske celenka na ktorej je uvedené, nevhodne na nosenie, dekorácia. Detská namornicka čiapka veľkosti dospelého. Pirátska vlajka podivneho tvaru. Čínsky brak
Skúste inde.
- HRACKY SU NEKVALITNE A NEFUNKCNE, KRAJSIE VYZERAJU NA OBRAZKU AKO V SKUTOCNOSTI. SU NEKVALITNE
NAKUP NEODPORUCAM, PRETOZE HRACKY SU NEKVALITNE
- ziadne!!
- zamestnanci
zle a drze jednanie obchodu! tovar som obiednal pred 10dnami nebol mi doruceny do dnesneho dna! napisal som imail pricom mi prisla drza odpoved ..obchod neodporucam
- Doručený tovar nezodpovedal vyobrazeniu na e-shope.
- Neodporúčam, pretože pod daným kódom musí byť presne taký tovar, aký je aj na fotografii a to v tomto internetovom obchode neplatí.
- tento obchod nema vobec ziadne vyhody
- som snim uplne nespokojna
- neposlali mi komplet aky som si objednala,namiesto detskej postielky pre babiky mi bol dobuceny kus prasknuteho dreva bez doplnkou
v tomto obchode vobec nenakupovat,su nespolahlivy,ludi nalakuju na nizke ceny,a potom to tak aj vyzera radsej som si mala doplatit to euro a kupit tovar v inom obchode
- rychle odoslanie
- mali tovar čo som chcela
mali to čo som chcela
- celkom rychla doprava
- tovar nebol dostatocne zabaleny - chybala na nom ochranna folia, a zdalo sa ze bol tovar uz predtym pouzivany.
- - bohatý výber
- - dobrá cena
- - neschopnosť tovar dodať do určeného termínu
- - nesprávne, zavádzajúce informácie o vyskladnení a odoslaní tovaru
- ak chcete tovar obdržať najneskôr do dvoch týždňov od odoslania objednávky, vyberte si iný obchod
- ja mám zlú skúsenosť - po objednaní tovaru (ktorý mal byť na sklade)mi prišiel mail, že tovar nie je skladom, takže dodacia doba bude dlhšia, ale pre mňa ešte prijateľná, potom ma informovali, že mi balík posielajú 1. triedou. Balík bol pre mňa dôležitý na určitú príležitosť a bola som spokojná, že to stihnem. Ale balík mi neprišiel doteraz a po zisťovaní na poštách, kde sa nachádza môj balík, ma informovali, že bol poslaný druhou triedou a nie prvou. Takže nákup hračiek v RYO neodporúčam, jedine že by ste objednávali aspoň mesiac dopredu.