Obsah Eshopu nijak nesúvisí s realitou, objednával som od nich 3x, nikdy nemali to co som si vybral v Eshop, potom trvá doručenie aj mesiac a viac, a niektoré veci sa už ani vôbec nevyrábajú co majú v Eshope... Samotná predajňa v Lučenci je dobra, ale Eshop neodporúčam
- neaktuálna internetová stránka
- po troch dňoch od objednania sa ozve pán že daný tovar nemajú na sklade hoci na internete ho majú
- 6 x objednávka a ani raz nič nemali
- ????
- Píšou že mají sklade a přitom nemají nic.
- v tomto obchode som už 3x objednával tovar a ani raz som objednávku úspešne nedokončil
Shop is selling lures that are out of stock, nobody wants to help with my order or to purpose me some other lures instead. Really poor customer service quality, not recomended, i will put this same opinion on google. Highy not recomended.
Objednal som tovar, potom mi volaly, ze nemajú na sklade ale budúci tyzden budú mat. Uplynuli 2 tyzdne, tovar este stále nemám.
Tovar mi nebol doruceny a ani ma nikto nekontaktoval, ze co je s objednavkou!
- píšu, že majú skladom, realita je iná, nemajú :(, ale ozvú sa a dajú vedieť
- Veľký výber tovaru.
- Aj keď majú veľký výber tovaru, nemajú ho na sklade. Objednávku som urobil 11.10.2020, dnes je 22.10.2020 a objednaný tovar nedorazil, aj keď svietil v ponuke.
- Nic nemaju co maju na stranke, katastrofa
- Výhodou tohto obchodu je že aj napriek chýbajúcim ponúkaným položkám sa ich snažia nahradiť podobnými.
- Veľkou nevýhodou tohto obchodu je že z ponúkaných vecí na stránke majú len málo produktov.Z osobnej skúsenosti môzem povedať,že som si objenal 7 položiek a reálne mali len jednu.
Tovar oznaceny Skladom v skutocnosti nie je skladom a nachadza sa niekde v strednej azii.. uz 3 tyzdne cakam na tovar.
objednal som vela produktov ktoré majú vyfotené v e-shope ale neprišla mi ani tretina z toho
Nemajú skladom co prezentujú na nete
Poslali nieco ine ako som objednal a zaplatil.
Na emaily neodpoveda, telefon je nedostupny (odkaz. schranka) -
Telefonicky mi bol sľúbený tovar a neprišlo nič .Mam bit spokojný?
- Ohľadom mojej objednávky sa ani neozvali
Som z toho sklamany
- stojan mi dosiel opotrebovany (ako keby bol vystavny kus a nekompletny (chybala vrchna lista)!
- rýchle doručnie
- kotulka na ktorej bola navynuta snura buldozer od prologic bola cela polamana !!!