rýchla reakcia na potreby zákazníka
- Rýchle bezproblémové vybavenie a doručenie
Rýchle a bezproblémové dodanie
- Super komunikacia
- Tovar doruceny hned na druhy den
- Moj najoblubenejsi rybarsky obchod
- Same plusy vrelo odporucam
- Nenasiel som ziadnu nevyhodu a to uz nakupujem xkrat
Pre mna top obchod
vždy v kontakte so zákazníkom
- super komunikácia
- položky "skladom" nie sú vždy realita
som spokojný
- Rýchlosť a perfektná komunikácia
Výborný,rýchly,spoľahlivý, niet čo vytknúť.
- Výborná komunikácia s obchodom
Velký sortiment ústretovost personálu
- Rýchlosť vybavenia
- Komunikácia s obchodom
Tovar bol zaslaný na inú adresu než som uvádzal v objednávke, takže balík som musel dodatočne naháňať. Po zaplatení dobierky kuriérovi som zistil, že mi bola účtovaná iná cena (vyššia), než bolo uvedené pri potvrdení objednávky a než bolo uvedené v potvrdzovacom e-maili ! Doteraz som mal s obchodom len dobré skúsenosti. Avšak z uvedeného prístupu som veľmi sklamaný. Už tam nakupovať nebudem!
Reakcia obchodu RYBARIK.eu
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa za zlé zadanie doručovacej adresy, ku ktorému došlo neúmyselne, ale našou nepozornosťou, nakoľko Vás máme zadaného v systéme s danou adresou a Vy ste si to žiadali zaslať na inú, ktorú ste uviedli v poznámke.
Túto zmenu, ktorú ste žiadali, sme našou vinou pri vypisovaní štítku nepostrehli.
Po Vašom telefonáte sme hneď zariadili presmerovanie zásielky na Vami požadovanú adresu u kuriérskej služby.
Čo sa týka účtovania vyššieho poštovného u Vašej objednávky nad 10kg (3,50€) táto informácia je pre zákazníkov uvedená v košíku/pokladňa/doručenie, kde je uvedené, že pri tovare nad 10kg účtujeme poštovné 7€, účtovali sme Vám 3,50€.
Rovnako sú cenové hladiny poštovného uvedené v sekcii menu Doprava a platba.
V potvrdzovacom maily ste mali uvedenú akciovú cenu za doručenie 1€, pretože náš systém e-shopu pri objednávke nedokáže rozlíšiť hmotnosť tovaru, toto následne riešia až naši pracovníci pri odosielaní tovaru a podľa reálnej hmotnosti tovaru určia výšku poštovného.
Za vzniknuté nedorozumenie sa Vám ešte raz ospravedlňujeme !!
Team Rybarik -
- Rýchle a efektívne doručenie tovaru
Spokojnosť
- Nespoľahlivý
Môj tovar mi ani po mesiaci nebol doručený.
Reakcia obchodu RYBARIK.eu
Vážený zákazník,
Keďže sa nám nepodarilo s vami viac krát telefonicky spojiť, Vaša objednávka bola zrušená.
Team Rybárik -
- Uz mesiac cakam na tovar, napisal som uz asi tri emaily nikto mi neodpoveda. Neodporucam.
- pomer cena a kvalita
Dobré ceny rychlost dodania
Rýchlejšie dodanie objednaného tovaru.
- rýchly, bezpečný, spoĺahlivý