- Rýchla komunikácia a dodanie tovaru.
Dom spokojná, už som objednávala viackrát.
- rýchle dodanie,tovar v poriadku nepoškodený ako nový
Spokojnost
super
- Sku dobry a rychi
prvá skúsenosť, som spokojná
Rýchle a profesionálne jednanie.
Všetko ok
- Rychlost dodania
nakupujem pravidelne
prehľadnosť internetovej stránky
jedinečnosť tovaru
priaznivé ceny -
Ziadna negativna skusenost, prave naopak!!! Tovar doruceny do 3 dni!!! Objednavany ako novy, iba rozbaleny, co skutocne aj tak je! Oproti konkurencii cena za tovar vyhodna, lacnejsie o 30%! Odporucam obchod ako doverihodny!!!
- Dobra komunikacia
Snazim sa tuto kanvicu objednat a dostat k sebe uz stvrty krat. Prvykrat poslali kanvicu, ktora bola poskodena viac, ako ukazovali obrazky na webe (vybrala som si ju ja a objednali mi ju k Vianociam), tak som si druhykrat objednala iny typ (porcelanovu). Tu, tentokrat novu, rozbili v sklade este pred odoslanim. Velmi mila pani to so mnou riesila, a tak som si nasledne objednala dalsiu, pouzitu (lebo inú v tom case nemali), ta mi prisla rychlo, ale po 4 pouzitiach prestala fungovat, tak som ju poslala spat a objednala si dalsiu, tentokrat mali na sklade uz aj novu - ale ta sa ku mne nedostala, lebo ked som si ju prisla prebrat, pani v zasielkovni mi povedala, ze zasielku doniesol kurier rozbitu, preto ju ani neprevzala a nechala ju poslat spat.
To bolo pred 2 tyzdnami a zatial nemam z obchodu ziadnu odpoved.
Az na tento incident, ktory by som rada s obchodom vyriesila, tentokrat uz aj vratane nejakej keompenzacie, preetoze cela zalezitost trva uz strasne dlho, som s nimi spokojna.
Co by mohli vylepsit je to, ze ked si nieco objednam a im sa to napriklad rozbije, nemusim novu objednavku zase platit, len sa to zapocita s predoslou zaplatenou. -
Nakupovala som v tomto obchode prvý raz, bola som spokojná.
- nižšia cena
- rýchlosť dodania
Šikovne vybavenie a rýchle dorucenie
neviem sa vyjadriť
- Som spokojný tovar vyzerá byť zatiaľ v poriadku.