- široký výber, dobrá cena
výber tovaru je rôznorodý, dobrá cena
- Výhodná cena za kvalitný tovar
- Pri registrácii na "rozbalene.sk" reklama uvádza pri prvom nákupe nad 40€ zľavu 8€. Dostal som overovací kód X267T3 , ktorý som nevedel kde ho vpísať, takže som žiadnu zľavu nedostal.
- Prehľadnosť, dobré ceny
Bola som spokojná.Tovar ktorý som si objednala prišiel v poriadku.Krátka čakacia doba a tovar mi bol doručený až pri dvere.Takže veľké ĎAKUJEM a všetkým odporúčam nakupovať v Rozbalene.sk
- Zasielka bola vopred vyplatena ale nedorucena
Dobrý den, pane Ferenczi,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velice se Vám omlouváme za vzniklé komplikace.
Spojíme se s Vámi a situaci společně dořešíme.
Hezký den přeje tým Rozbaleno.cz -
Dobrý den.Náhodou som natrafila na Vašu stránku, dasa tam kupiť lacnejšie čo som aj využila.Som veľmi spokojná , aurčite Vás budem odporučať.
- Tovar bol nepoužiteľný.Poškodený.
- Dlhá komunikácia po reklamácii.
Reakcia obchodu Rozbalene.sk
velice se Vám omlouváme za dodání poškozeného zboží. Vaše reklamace byla vyřízena odstoupením od kupní smlouvy za 10 dnů. Komunikaci važící se k této objednávce neevidujeme.
Hezký den přeje tým Rozbalene.sk -
Moja objednávka boli 4 ks kabeliek zn. Carpisa. danú značku poznám, mám ich kabeliek viac. Len neviem, či sa dá reklamovať, pri jednej kabelke nebol dlhý remeň na prehodenie cez plece a rúčky sú na takéto nosenie krátke. Ešte mám výhradu ku zobrazovaniu tovaru - fotky sú veľmi malé a jednostranné - bolo by treba zábery z viacerých uhlov(konkrétne myslím kabelky), ťažko sarozozná, či to práve chcem.
- Super jednanie so zákazníkom,ochotný personál.
Málo kedy sa stretnete s tak ochotným predajcom.
- Lacnejšie kúpený tovar ako v iných e-shopoch.
Nedoporučujem, som z Piešťan, balík mi poslali do Trnavy, odtiaľ sa im samozrejme vrátil. Vraj si ho mám znova objednať a zaplatiť samozrejme znova poštovné, i keď to mal byť vianočný darček pre moju ťažko chorú sestru. Sestra mi určite neuverila, že som jej niečo chcela dať, ke%d nič nedostala. Ste pre mňa veľkým sklamaním....
- zánovný tovar za skvelé ceny
- veľký výber miest na osobný odber
S objednávkou neboli žiadne problémy, tovar bol odoslaný rýchlo a bez problémov.
Objednala som batoh, že trocha znečistený, to bolo ok, len som ho rukou oprášila, ale vnútri bola posmrkaná látková vreckovka, to už sa mi nepáčilo. Možno nabudúce trocha skontrolovať tovar, ktorý predávajú, by sa hodilo :-) Ale inak fajn, oplatil sa nákup.
Výborný obchod, veľká spokojnosť.
Veľký výber tovaru.
Výborná komunikácia a informovanosť.
Rýchle dodanie objednaného tovaru.
Rád tu budem nakupovať aj naďalej.
Obchod jednoznačne odporúčam. -
- žiadna
- komunikácia skoro žiadna
- platba online vyplatená a firma tvrdí že nie potom si to priznala
- prísľub skorého doručenia no nič
Reakcia obchodu Rozbalene.sk
velice se Vám omlouváme za vzniklé komplikace s Vaší objednávkou. Situaci jsme již napravili a zásilka je na cestě k Vám.
Za veškeré komplikace prosím přijměte naši omluvu.
Hezký den přeje tým Rozbaleno.cz -
- Tovar zodpovedá popisu.
- Rýchle doručenie.
Odporúčam.
Dňa 4.12. som i objednal tovar a zaplatil som kartou. 7.12. mi prišiel mail aby som zaplatil. Poslal som potvrdenie z banky, že som už zaplatil. Dnes je 15.12. a stále mi tovar nedorazil.
Dobrý den, pane Harašto,
komplikace s Vaší objednávkou nás velmi mrzí. Zásilka by dle sledování balíku, měla být u přepravce na výdejním místě. Situaci ověříme s přepravcem a budeme Vás kontaktovat.
Hezký den přeje tým Rozbaleno.cz -
Ocakaval som ze dostanem tovar do troch dni, ako bolo deklarovane na stranke. Zaplatil som rovno pri objednavke cez platobnu branu. Moja platba sa stratila, musel som dokazovat ze som vykonal platbu... potom mi bola uznana platba, ale moja objednavka ostala stat dalsich 5 dni, pokym som neurgoval co sa deje.. stale nemam tovar. Za osobne prevzatie sa plati 2.5 Eur, co je podla mna vela, ked musim sam naist vydajne miesto.... neviem skor negativne ako na odporucanie...tri krat som obvolaval call centrum, prichadzaju mi newsletter, ale moj tovar...
Reakcia obchodu Rozbalene.sk
velmi se Vám omlouváme za způsobené komplikace s doručením Vaší objednávky způsobené technickými komplikacemi. Situaci jsme řešili aktivně s naším IT oddělením.
Hezký den přeje tým Rozbaleno.cz -
- Platím za plnohodnotný tovar menšiu sumu na základe rozbalenej krabice-teda v prípade, ak tovar nieje označený ako poškodený, alebo inak použitý. Vtedy nereagujem na ponuku.