lacne kvalitne
Trochu ma zarazila dĺžka na ceste do Potravín Malina, kde som si ho mala vyzdvihnúť. Od odovzdania prepravcovi po obdržanie prešli dni. Ale už budem vedieť a rátať s tým.
- Vyššie ceny aj rozbaleného/použitého tovaru
Veľmi veľmi málo skutočných zľav, takmer každý rozbalený, alebo použitý tovar nemá skutočnú zľavu.
Pred kúpou si vyhľadajte daný tovar a zistíte, že deklarovaná zľava je zavádzajúca až klamalivá. -
- Prijatelne ceny
- Rychle dodanie
- Skvela komunikacia
Ziadna
- rýchlosť dodania
- dlhotrvajúca komunikácia pri vrátení
Tovar prišiel v poriadku. Bol však z mojej strany vrátený naspäť z dôvodu že mi nevyhovoval (oblečenie).
Majú fajn spracovaný postup na vrátenie, naklikáte sa v systéme a vygeneruje vám formulár. A tým to končí. Trvalo týždeň kým zásielku vôbec prevzali na pošte. Pri informovaní sa kedy vyzdvihnú objednávku mi prišla všeobecná odpoveď. To vážne tak veľká firma chodí na poštu tak zriedkavo?
Ďalší týždeň čakám či ho začnú vybavovať, keďže v systéme stále svieti, že čaká na dodanie.
Z mojej strany našťastie nejde o veľkú sumu peňazí, ale o princíp..
A stále čakám.. dúfam, že sa úspešného vybavenia môjho odstúpenia spotrebiteľa od zmluvy dočkám.. -
Bateria vyobrazena na obrazku Grohe S ES mi nebola dorucena, dodali ste mi iny produkt. Objednala som si bateriu vysoku 146mm a dodali mi bateriu vysoku 126mm, ktoru som si , neobjednala. Hned som to reklamovala, ale mail sa nedal dorucit na [email protected].
Som sklamana.Reakcia obchodu Rozbalene.sk
Dobrý den, Yvetto,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, Váš email s touto informací jsme obdrželi. Za chybu, která byla způsobena nesprávným popisem produktu, jsme se Vám upřímně omluvili a rovněž doporučili postup pro odstoupení od kupní smlouvy:
Hezký den přeje tým Rozbalene.sk -
V pripade otazok tazka komunikacia, kedze tel. Cislo som nenasla.
- Rýchle vybavenie objednávky k spokojnosti.
- rýchle spoľahlivo zatiaľ som nebola sklamaná
- neviem
- Nakupujem často na tejto stránke. Vyberám si produkty "rozbalené alebo málo používané" údajne používané len na prezentáciách.
- Niekedy je to výhodný nákup
- Stalo sa už niekoľko prípadov, že niektoré produkty boli veľmi znečistené a viditeľne používané, aj napriek tomu že v popise produktu bolo uvedené "nepoužité".
- Klamlivé informácie a nereálne fotografie ponúkaných produktov.
Dobrý den, Mária,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, mrzí nás, že jste nebyla s objednaným zbožím spokojená. Rádi bychom Vás ujistili, že pokud nesouhlasí prezentované informace o zboží, není to rozhodně záměr. V takovém případě se jedná o nedostatečnou kontrolu odpovědného pracovníka, kterému samozřejmě zpětnou vazbu od zákazníka vždy tlumočíme.
Hezký den přeje tým Rozbalene.sk -
- široký výber tovaru, dobré ceny
Výhodou je rýchle dodanie.
Nevýhodou je , že nekontrolujú tovar, ktorý posielajú a tak sa predajcovi stane, že príde výrobok s viditeľnou chybouReakcia obchodu Rozbalene.sk
děkujeme za hodnocení, omlouváme se za dodání poškozeného zboží. Již jsme Vám doporučili návrhy na řešení reklamace a nyní čekáme na Vaši reakci.
- Tovar lacnejší ako nový
- Kvalita OK
V baleni chybali kable, 2 zo 4 kamier boli poskodene, nefunkcne.
Reakcia obchodu Rozbalene.sk
děkujeme za recenzi, omlouváme se za vzniklé komplikace. Již jsme spolu telefonicky dojednali postup pro vyřešení reklamace.
Hezký den přeje tým Rozbalene.sk -
Na tejto stránke nakupujem veľmi rada veľmi sa mi páči Podpora zákazníkov cez telefón nemajú s ničím problém. Tovar ktorý tam kúpim je kvalitný a keď sa mi aj stalo že som nebola spokojná promtne zjednali nápravu. Preto vrelo odporúčam nákupy na tejto stránke.
- výhodné ceny, záruka
- nemožnosť dokúpiť chýbajúce veci z tovaru napr. kuchynske spotrebiče
Dá sa výhodne nakúpiť,len si treba na cenu a príležitosť počkať
Som nespokojný urobili chybu pravdepodobne už v popise tovaru (veľkosti) ,pri reklamáci sa nedá tovar vymeniť a nepreplatia ani poštovné za tovar ktorý vrátite.Maju automaticke e-maily a náramne pomocné odpovede.ale chyba osobný prístup.
Dobrý den, Tony,
děkujeme za Vaši reakci. Za chybu jsme se Vám ihned omluvili a také jsme doporučili postup pro řešení reklamace. Informaci o poštovném jsme Vám rovněž podali. Nejednalo se o žádné automatické emaily, nýbrž o odpovědi pracovníka zákaznické linky.
- Najnizsia cena
- rýchle doručeni
- verný popis produktu a fotodokumentácia prípadného poškodenia
- pri platbe na účet firma nemá účet v banke v SR, treba platiť bezhotovostne kartou.