Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Tovar Skladom
    • Priehľadná stránka

Tovar mi bol doručený v poriadku, s nákupom v tomto obchode som spokojný. Cena výborná. Odporúčam.

• rôznorodosť a prehľadnosť tovaru na e-shope
    • široký sortiment, reálne uvedený tovar
    • spoľahlivosť,flexibilita, ústretovosť obchodu
    • komunikácia zákazníckeho servisu na profesionálnej úrovni
    • prehľad o stave objednávky aktualizovaný zo strany predajcu
    • dodanie tovaru v uvedenom termíne
    • balenie tovaru

• expresná dodávka tovaru, na druhý deň od objednania
    • lyže boli v stave, v akom boli prezentované

• Aj keď daný tovar skladom nebol, predajca ma okamžite kontaktoval telefonicky a ponúkol ešte výhodnejší a kvalitnejší produkt v rovnakej cene

Obchod odporúčam, nakupoval som v ňom viac krát a vždy bola veľká spokojnosť.

• Rýchle jednanie
    • Dodanie do 2 dní

• Rýchle doručenie
    • Bezkonkurenčné ceny
    • Jednoduchá orientácia na eshope
    • Techniká odbornosť telefónnej podpory

Tovar mi bol doručený na druhý deň od objednávky po telefonickej dohode mi nadstavili viazanie na požadovanú veľkosť. Technická podpora mi vyšla v ústrety dokonca mi odporučili lyže. S nákupom som spojomá a odporúčam každému zákazníkovi.

• rýchle dodanie
    • rozumná cena
    • prehľadná ponuka
    • Ziadna

Odporúčam tento eshop,nakupoval som tu už viackrát,vždy mi tovar prišiel rýchlo a bez poškodení.

Po dvou dnech mi bylo voláno, že zboží, které bylo označeno "skladem" není a že nejspíš dojde ke zrušení objednávky ze strany obchodu. Po 14 dnech se nic neděje.

Reakcia obchodu royalsport.sk

Dobrý deň, ihneď po prijatí vašej objednávky sem vás telefonicky kontaktovali že vami objednaný tovar nemáme skladom aj keď na E-shope bol označený skladom a to s dôvodu že sa nestihli aktualizovať skladové zásoby. Povedali sme vám že vašu objednávku zrušíme a nebudeme ju expedovať s dôvodu vyskladnenia tovaru. Ďakujeme

• Profesionalne jednanie so zákazníkom
    • Rýchle dodanie
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Spokojný

• Dobra komunikacia
    • Rychle dorucenie

• OK.
  • 100 %

Odporúčam. Lyže došli dobre zabalené dva dni po objednávke, bola však na nich
    ťažko postrehnuteľná výrobná chyba. Po reklamácií a dohovore so zástupcom obchodu
    nám boli bez prieťahov doručené nové lyže a až potom sme vrátili reklamované /neprišli
    sme tak ani o plánovanú lyžovačku/.
    Peter

• Ziadna
    • Otrasny internetovy obchod ani len email s objednavkou nedorazil
    • Jeden den Vam odpisu ze tovar je poslany a za dva dni napise ze tovar nemaju uz dlho skladom
    • Zavadzanie obchodu uvadzaju tovar skladom a pritom tovar uz dlho skladom nemaju

Cele zle vobec dany obchod neodporucam

Reakcia obchodu royalsport.sk

Dobrý deň, prevádzkujeme aj kamennú predajňu kde sa tovar neustále obmieňa a pre to je technicky nemožné vykonávať aktualizáciu tovaru na eshope v daný moment keď sa tovar predá na predajni.
    Hneď po prijatí vašej objednávky sme vás telefonicky kontaktovali že tovar už nemáme skladom, zdvihla nám nejaká pani ktorej sme navrhli alternatívny produkt, povedala že to nie je v jej kompetencii vyberať za vás tovar a ak budete mať záujem o alternatívny produkt tak nás budete v priebehu dňa telefonicky kontaktovať, telefonát sme od vás neobdržali preto sme vašu objednávku stornovali. Na koľko je táto chyba spôsobená obojstranne tak sa vám chceme v mene eshopu ospravedlniť a pri ďalšom nákupe vám ponúkame 10% zľavu na každý produkt.

• Ochota personálu
    • Odborné nastavenie viazania na mieste

• Rýchle doručenie
    • Tovar bol dobre zabalený
    • Príjemná komunikácia
    • Nevšimol som si žiadnu

S nákupom v tomto obchode som maximálne spokojný.Tovar mi bol rýchlo a bez poškodenia doručený.Určite tu budem ešte v budúcnosti nakupovať a odporúčam ho každému,kto má rád rýchle a kvalitné služby.

• Serioznosť a korektnosť
    • Žiadna