... aj keď objednaný tovar nevyhovoval mojim požiadavkam ( tvar topánok), bola som maximálne spokojná s komunikáciou pri prevzatí tovaru, vrátení tovaru a v neposlednom rade aj riešení dobropisu a vrátení sumy za tovar...
Veľká spokojnosť
- dobrý sortiment aj výber
- možnosť osobného bezplatného výberu
Veľmi milá pani asistentka vo výdajni tovaru.
- Všetko bolo v poriadku, doručenie, cena, komunikácia s obchodom
- Som nadmieru spokojná s vybavením objednávky s doručením a aj v prípade, že objednaný tovar mi nesedí, tak je rýchle vybavenie reklamácii a j vrátenie peňazí na účet.
- Objedaný tovar je kvalitou na vysokej úrovni.
super. rychlo, lacno.
Maximálny profesionálny prístup.
Tovar vysokej kvality. -
dlhe čakanie
Náš zákazník, náš pán,, doslovne sa tohoto hesla držia,slušní, ústretoví, nápomocní, nie je čo vytknúť ❤️
- Rýchle dodanie tovaru, dobrá komunikácia s obchodom.
- Doručenie rýchle..
- Prehľadný e-shop s prehľadnou ponukou a po objednaní rýchlym jednaním a spracovaním objednávky.
- Konkrétne na produkty - tričká mám prosbu. Sú veľmi dobre nositeľné, voľný štýl akoby "oversize", vhodný pre ženy, ktoré buď chcú zakryť svoje nedostatky, alebo vzhľadom na svoj vek s odrodenými deťmi hľadajú voľnejší typ tričiek. Dajú sa nosiť ku kraťasom, sukniam dlhým, krátkym, rifliam, plátenným nohaviciam, čiže sú vhodné na elegantno-športový typ. Príjemná látka bavlna, nepotím sa v nich, vhodné na leto a jarné obdobie. Prosba však je, že už ich máte málo v ponuke na sklade a mne sa v obchodoch ťažko hľadá presne tento štýl tričiek. Prosím, je možné ich doskladniť, ak by som si objednala konkrétne farby a veľkosť ku farbám tričiek? Budem rada za spätnú väzbu.
Nie sú výhrady.
Reakcia obchodu Rouzit
Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne za Vaše slová, sme radi za spätnú väzbu, lebo len vďaka nej môžeme skvalitňovať našu ponuku a služby. Absolútne rozumieme Vašej požiadavke, jedna vec sú módne trendy, druhá vec je nadčasová klasika, ktorou človek nikdy nič nepokazí a navyše je ešte pohodlná. Práve preto Vám nižšie posielame linky na basic tričká z nášho e-shopu v rôznych farebných prevedeniach. Možno Vám niektoré padne do oka a vyberiete si :)
https://www.rouzit.sk/svetlosede-damske-tricko/ -
Výborne, rýchla výmena tovaru
Som velmi spokojná
- rýchle jednanie
Bezproblémová výmena za inú veľkosť. Pohodlný nákup.
- Komunikatívnost, ústretovosť, profesionalita, nápomocní ☺️
Profesionálny prístup
spolahlivost
- Skvelá komunikácia, ústretovosť.