• Bez osobnej komunikacie

Dobrý deň, pán Ján,

mrzí nás, že nie ste s našou komunikáciou spokojný. Vždy sa snažíme maximálne vyjsť v ústrety každému zákazníkovi, či už pri osobnom kontakte alebo prostredníctvom e-mailu, či telefonátu.

Prajeme pekný deň.

• hrozna komunikacia

Reakcia obchodu Rottner Security

mrzí nás, že nie ste s komunikáciou Rottner Security spokojný.
    Snažíme sa vždy urobiť maximum preto, aby sme každému odpovedali a vyriešili jeho žiadosť v čo najkratšom možnom čase.

Veríme, že i napriek tomu nám dáte ešte v budúcnosti šancu.

Prajeme pekný deň.

Tím Rottner Security

10. februara vytvorena objednavka na postovu schranku, ktoru ukazovalo skladom, platba vykonana hned pri objednavke kartou, dodnes ( 22.februar) schranka nedorazila, ani som sa nedovolal na uvedene mobilne cisla aby som zistil kde je problem

Reakcia obchodu Rottner Security

ďakujeme za reakciu, mrzí nás vzniknutá situácia, za ktorú sa ospravedlňujeme.
    Z dôvodu aktuálnej pandemickej situácie sú niektorí z našich kolegov práceneschopní. Aj z toho dôvodu sa odoslanie objednávky oneskorilo. Vždy sa snažíme každú objednávku vybaviť v deklarovanom čase.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň.

• Neschopni realnej komunikacie

Objednal som, pomieslai adresy a telefonne cisla,
    Clovek na telefone nekompetentny
    Na mail nereagovali a nezrusili ani chaos u dopravcu
    Ospravedlnenie, ze chyby sa deju no a co ? Navyse hlupaci su dopravcovia lebo oni mali vediet, ze Rottner su dislektici..

Reakcia obchodu Rottner Security

mrzí nás vzniknutý problém. Bohužiaľ, niekedy nie sme schopní ovplyvniť určité okolnosti dodania tovaru, ktoré od veľkej miery závisia od konkrétneho dopravcu.

Budeme sa snažiť, aby sa v budúcnosti podobné nedorozumenie nezopakovalo, a taktiež tento problém budeme komunikovať s konkrétnym prepravcom.

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti a prajeme pekný deň.

Tím Rottner Security

• Malá pružnosť predajcu,pri dodávke tovaru.
    • Dodanie tovaru nieje spracované a dodané do 3-5 dni od úhrady platby ako predajca udáva .Lepšia komunikácia so zákazníkom.Zákazník sa musí dožadovať dodania tovaru-musel som volať predajcu,kedy mi dodajú tovar.Odpoveď-neviem,máme inventúru.
    • Malá pružnosť obchodu,zlepšiť komunikáciu so zákazníkom.

Reakcia obchodu Rottner Security

veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť. Budeme sa snažiť, aby sa v budúcnosti podobné nedorozumenie neopakovalo, a aby bol nákup u nás čo najviac jednoduchý a bez problémov.

Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme.

Pekný deň

Tím Rottner Security

• Ziadna faktura ani po vyzve

Cakam 2 tyzdne na fakturu a stale nic

Dobry den,

faktura bola pribalena na baliku a zaroven Vam bola zaslana aj e-mailom obratom po Vasom dopyte.
    Dnes je preposielana opatovne.

• Tovar bol dodany rýchlo
    • Nedostatocny navod na obsluhu a ked som volal predajcovi nevedel mi poradiť ako sa nastavuje kod . Keby som si to nenašiel na internet asi by som sejf na kľúče dodnes nepouzival.

Po týždni mi bolo až na moju výzvu povedané že objednávka nebola uhradená no až po niekoľkých hodinách mi napisali že to je v poriadku a tovar prišiel za ďalšie štyri dni

Reakcia obchodu Rottner Security

ďakujeme za recenziu a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknutú nepríjemnosť. Vo výnimočných prípadoch sa stane, že systém správne nezaznamená platbu za objednávku - aj preto v tomto prípade došlo k malému nedorozumeniu.

Chyby sme odstránili a k podobným nedorozumeniam už nedochádza.

Veríme, že i napriek malej nepríjemnosti s mierne dlhším časom dodania nám ešte v budúcnosti dáte šancu.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Rottner Security

objednal som si pákový trezor a zaplatil. mal dojsť za 5 dní. po týždni sa mi ozvali, že pákový nebude ale až za 8-10 týždnov. Potom mi opäť volali, že ten môj trezor (ktorý majú v ponuke a ktorý som zaplatil a telefonicky pred tým konzultoval) už nevyrábajú a že mi dajú iný väčší. chcel som pákový, ale tam zase bolo treba čakať 8-10 týždnov. takže som akceptoval väčší trezor bez páky. Môj kamarat si objednával po mne trezor a jemu dodali pákový. tak neviem kde nastala chyba.

Vazeny pan Strucka,

Vasa negativna recenzia nas velmi neprijemne prekvapila nakolko je absolutne neseriozna.
    Vy ste si objednali trezor so specialnou poziadavkou - pakou. Trezor sa v klasickej verzii dodava bez paky, preto v pripade zaujmu o verziu s pakou, je potrebne ju vyrobit. Vyroba certifikovaneho trezoru musi prejst urcitym procesom, aby splnal kvalitu a bezpecnostne poziadavky. Tento proces nie je mozne urychlit, preto dodanie trva 8-10 tyzdnov. Vasu poziadavku a moznost dodania sme teda preverovali a nasledne sme Vas informovali o moznostiach. Kedze ste trezor chceli dodat ihned, snazili sme sa Vam maximalne vyjst v ustrety. Ponukli sme Vam vacsi model za velmi vyhodnu cenu. Na uz zlavneny model sme vam ponukli este dodatocnu zlavu 74 EUR, co znamena, ze ste od nas dostali vacsi model za lepsiu cenu ako povodne objednany mensi model.
    Ak Vas kamarat dostal trezor s pakou, znamena to, ze si objednal vyssi model, ktore sa uz standardne dodavaju s pakou z dovodu tazkej vahy.
    Z nasej strany bolo urobene maximum pre Vasu spokojnost.

pokladnicka bola poskodena orypana po stranach

Dobry den,

bohuzial neevidujeme od Vas prijatu reklamaciu. Prosim o zaslanie fotografii poskodeneho tovaru a vyjadrenie, ci si zelate zaslat novy kus alebo vratit platbu. Zalezitost bezodkladne vybavime.
    Dakujem a ospravedlnujeme sa za komplikacie.

tovar som si objednal pred 10 dnami ale doteraz mi nič nedošlo
    okrem emailu keď som si to objednal sa nikto neozval.

Dobry den,

tovar, ktory ste objednavali nie je bezne skladom. Naskladnenie trva 10 pracovnych dni + 3-5 pracovnych dni dorucenie. Informacia o skladovej dostupnosti je uvedena pri vyrobku. Mozno ste si tuto informaciu nevsimli.
    Zalezitost sme preverili a tovar Vam bol dodany na 10. pracovny den od objednania. Z nasej strany bolo dodanie tovaru splnene vcas.

Team Rottner

• Na stránke tovar inzerujú,no ani po 12 dňoch ho ešte nemám,aj keď som to vopred zaplatil.

Dobry den,

mrzi nas Vas negativny dojem avsak informacia o skladovej dostupnosti/nedostupnosti je pri vyrobku uvedena.

Team Rottner

Nuz na strankach slubujete dorucenie do 3 az 5 pracovnych dni...., stale nic...ked som telefonoval, bol som odkazany na pani, ktora tvrdila,ze urcite to najneskôr 30.1.-31.1. dorucia,...dnes je pondelok a stale nic...
    je to trapne

Dobry den,

ospravedlnujeme sa za omeskanie a neskore dodanie. Zdrzanie nastalo poskodenim tovaru pri preprave.
    Poskodeny tovar sa nam vratil spat a Vam sme vyexpedovali novy.

dlha dodacia doba.

Kupoval som prvy krat z tohto obchodu a az na zaklade mojej druhej urgencie,co je s objednanym tovarom,mi bol zaslany mail,ze tovar bol na poskodenej palete....ale mozno mam iba smolu.Ale urcite uz nebudem cez tento obchod objednavat.

• po 13 dnoch nebola objednavka dodana

• žiadne
    • Klamú v dodacích termínoch 3-5dní ako je skladom = realita 3-5 týždňov???
    • Neochota pri podávaní informácii o doručení zásielky
    • Žiadne informácie o vybavovaní zásielky, len že prijali platbu a tým to končí...
    • Tovar posielajú z česka, tvária sa že sú SK eshop ale sú len sprostredkovateľ
    • Pofidérny, vyhýbať sa

Dobry den,

v skutocnosti dodanie tovaru z Vasej objednavky bolo komplikovane a zdlhave za co sa velmi ospravedlnujeme.
    Nastastie sa nam nakoniec tovar podarilo v poriadku dodat.
    Radi by sme vsak uviedli na spravnu mieru Vasu milnu informaciu o nas. Sme slovenska firma registrovana a sidliaca na Slovensku. Taktiez mame kamennu v Bratislave. Tovar urcite nie je zasielany z CR do SR. Zaroven vsak dodavame tovar do Ceskej republiky a tiez sme tam registrovanym platcom dane.

• Slabucka komunikacia
    • Neochotny personal
    • Ohavna prepravna spolocnost
    • Prosto katastrofa

Des a hroza. Z intovych obchodov nakupujem velmi casto, ale ziaden ma nesklamal tak ako tento. Clovek si objedna tovar, ktory maju na sklade, ale nie su ho schopni dodat za vyse 2 tyzdne. Tovar odovzdali prepravcovi a tym ich starostlivost skoncila, dokonca mi ani len nevedeli poskytnut info o tom co je s mojim balikom, ked som sa po vyse 2 tyzdnoch domahala tovaru. Dovolala som sa do firmy zdvihol mi neochotny clovek, ktory mi poskytol cislo na dalsieho neochotneho cloveka atd... Mam dojem ze uz som volala snad aj s Pentagonom, no balik mi stale nedorazil...

Dobry den,

velmi nas mrzi Vasa nespokojnost. Je pravda, ze Vami objednany tovar sa nam nepodarilo vcas dorucit. Islo o objemnu tazku paletovu zasielku, ktorej dorucenie trva niekolko pracovnych dni. Na zaklade Vasej telefonickej urgencie sme obratom kontaktovali prepravcu, ktory nam potvrdil, ze Vam zasielku stihne dorucit do vianoc. O tomto sme Vas taktiez obratom telefonicky informovali. Prepravca vsak zasielku dorucit nestihol, co nas velmi mrzi. Opatovne sme prepravcu telefonicky urgovali a ziadali bezodkladne dorucenie. Vzhladom na predvianocny naval prepravnych zasielok dorucenie Vasho tovaru nezvladol. Este raz sa za to ospravedlnujeme a zaroven prosime o Vase pochopenie, ze sme sluzby prepravcu viac ovpyvnit nevedeli.

Po tyzdni cakajuc na akykolvek kontakt kedy kurier prinesie tovar som objednavku zrusila.

Dobry den,

mrzi nas Vasa nespokojnost avsak Vy ste objednavku zrusila este pred uplynutim nasej dodacej lehoty, co je 3-5 pracovnych dni nasledujucich po objednani tovaru. Tovar bol v den Vasho storna u prepravcu na doruceni. Dorucenie sme na zaklade storna stopli a nechali sme tovar vratit spat.

• Objednáš a tovar nikde ,ale napíš ,že si spokojný.Keď nie je tovar tak dám vedieť

Dobry den,

tovar Vam zatial nebol doruceny, nakolko nebol dostupny skladom. Informacia o skladovej nedostupnosti bola uvedena aj pri vyrobku v case objednavania.
    Objednany tovar bol naskladneny v priebehu tohto tyzdna a nasledne aj expedovany. Dorucenie mozete ocakavat v najblizsich dnoch.

team Rottner