nakupoval som viackrat, tovar doruceny na druhy pracovny den na Slovensko cez zasielkovnu. Par krat sa stalo, ze eshop ukazoval tovar ako nedostupny, aj ked bol na sklade, pripade ostala objednavka trcat v lufte a bola mi odoslana, az ked som sa informoval na jej stav.

• super ako vždy

• Rychlost dodania
    • Serioznost
    • Ochota
    • Odbornot

Obchod odporucam

Spokojnosť s bleskovým vybavovaním objadnávok

• Rýchle vybavovanie objednávok.
    • Rýchle dodanie tovaru.
    • Prehľadný a dobre katalogizovaný e-shop
    • Uvítal by som podrobnejší popis produktov.

• Rýchle dodanie
    • najdete takmer všetko čo potrebujete
    • nič čo by stálo za zmienku

Profesionáli od A po Z.

ok

Dobry sortiment, rychle dodanie.

• Rýchlosť ochota

• Najlepší československý eshop s pretekárskymi dronmi.

• Rychle vybavenie objednavky a odoslanie
    • Vyborna komunikacia obchodu v pripade problemu

S obchodom som velmi spokojny, vyborny pristup a rychle vybavenie/odoslanie.

• veľmi rýchle doručenie

Som spokojny

Dosť vela produktov nie je skladom a niektore su predražene ale veci ktore som potreboval boli cenovo tak akurat aj dodanie bolo rýchle takže obchod určite odporučam:)0

• Rýchlosť vybavovania objednávok.
    • Super rýchle doručovanie
    • Perfektná podpora zo strany obchodu.
    • Mierne obmedzený sortiment avšak to vyvažuje kvalita ponúkaného tovaru. Takže v celku žiadne nevýhody.

Ak ti pri stavbe dronov niečo chýba a nechceš čakať 1 mesiac a viac na balík z Číny - Rotorama je ten správny shop a miesto. Poradia, zabalila a... neviem ako to robia, ale super rýchlo doručia objednaný tovar. Sú super a vedia čo robia. Ďakujem im za to.

• Rýchle vybavovanie objednávok.
    • Skvelá podpora.
    • Kvalitný tovar.
    • Rýchle dodanie tovaru.
    • Trochu obmedzený sortiment, avšak túto nevýhodu vyvažuje kvalita ponúkaného sortimentu.

Neviem ako to robia, ale doposiaľ najrýchlejšie dodanie tovaru aké poznám. Proste bezkonkurenčné. A to ešte aj do zasielkovne 20 m od domu. Žiadne čakanie v radoch na pošte, Supeeeer.

• rychle dodanie na Slovensko 3 dni

Rýchle jednanie.

• Neskutočne rýchle dodanie objednávky, cca 2-3 dní. Super.
    • O máličko drahší tovar v porovnaní s inými obchodmi, avšak vyvážené neprekonateľnou lehotou dodania.

Obchod z rýchlymi reakciami na objednávky. Výbornou a promptnou podporou. Neviem ako to robia, ale vedia, čo robia a robia to so srdcom rc modelara.