Reklama

Obchod bol blokovaný z dôvodu zvýšenej nespokojnosti zákazníkov

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Ziadna
    • Dolce Gabbana light blue 100ml za viac ako 40€ je dokazatelne fake!!!
    • Pred chvilou som kontaktoval predajcu na [email protected] s tym, ze ocakavam vratenie penazi, inak podniknem pravne kroky pre porusovanie prav tykajucich sa obchodnej znacky. Pisem to preto, aby obchod nereagoval, ako na jedneho pana, ze mail poslal az po napisani recenzie.
    • Apropo: Peniaze za objednavku isli na ucet menom Janette Machotková
    • (neviem preco prave na tento ucet)???

POZOR!!! Predavaju FAKE!!!

• 10 %

• naštěstí jsem neaplikoval na čisté tělo, tedy strach z vyrážky mít nemusím. :)
    • Původně
    • A v neposlendí řadě se jedná to, co se tady do kolečka zmiňuje, produkty jsou podvrh. Doma originalni vuni mám, tedy jsem vyzkoušel obojí, vůně se skutečně nedá srovnat,
    • Původně mi nejvíce vadil fakt, že mi došlo zboží poničené - objednával jsem produkty dva, kde jeden byl po otevření již z 1/3 prázdný, lahev rozbitá, druhý produkt zase zaměněný, tedy se jedná o kompletně jiný produkt
    • Jak lze vidět, Pán má vcelku zkušenost s odrbáváním lidí, eshop se jen během posledního měsíce 3x změnil - rossenberg.sk > původně rossenberg.cz > předtím pak ridov.cz, popravdě mě až trošku mrzí, že si tohle Herueka neumí pohlídat.

Co možná nejjednodušeji - vyhněte se nákupu.

Zboží Vás neosloví, ceny nejsou o tolik levnější aby jste riskovali padělky a ke všemu předejte zklamání.

Zboží jsem převzal 8/6 v 14:45 a již v 16:26 zaslal reklamační email. Pokud tedy tohle čtete i 2 týdny po uveřejnění recenze, znamená to, že mi Pán z e-shopu stále neodepsal a já proto přidal případ na čojku, naštěstí díky změně zákoníku se částka pro stíhání nově vztahuje i akumulovaně, nemusí tedy dojít pouze u podvedení pouze jedné osoby či skupiny aby byl dopad.

Pokud máte již negativní zkušenost, vyzívám vyzívám i Vás, aby se jen nemávlo rukou, a skutečně předalo příslušnym orgánům. Ať se Pán baví, když už za to dostal zaplaceno. :)

• nekvalitny fake
    • doba dodania viac nez napisane 3 dni
    • neda sa kontaktovat
  • 100 %

• Objednala som parfem Ck Eternity . Super parfem na léto za super peniaze. Doporučujem tento parfem ženám ...
    • Nič
  • 90 %

• Cena
    • Dodanie trvalo 4 dni , docela dost na dnešnú dobu. Dúfam že sa zlepšíte;)
  • 100 %

• Dodacia doba

Obchod celkom fajn.

S pozdravom Kollár

• žiadna
    • stranka nereaguje
    • neposlali potvrd. e-mail o prijatý platby ani objednávky

Stránka je falošná, nepríde Vám ani potvrdenie platby ani potvrdenie objednávky, na e-mail neodpovedajú, číslo telefóne -žiadne...nedajte sa oklamať !!!!!!! riešim to cez banku a budem to riešiť aj cez políciu, určite im to nedarujem aj keby ma to malo stáť viac ako cena objednávky. Číslo účtu je v Tatra banke, nič neobjednávať cez túto stránku!!!!!!!

• 10 %

• Parfém, čo som objednala, je falošné, nereagujú na reklamáciu, čo som zadala, a nie je na stránke telefónné čislo, na email tiež nereagujú.

Reakcia obchodu Rossenberg

Info pre ludi ako dopadol pan :
    1. Recenziu napisal než oslovil obchod.
    2. Napisal email až po 3 tyždnoch od uverejnenia recenzie.Ked sme napisaly aby nám tovar vrátil tak odpísal já si ten parfém nechám.

Takže táto recenzia je blud....
    Prajeme čitatelom pekný deň.