Bez problemu
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a nesmierne nás teší, že nákup prebehol bezproblémovo podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Rýchla a jednoduchá objednavka, rýchle vybavenie a expresné doručenie
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a mimoriadne nás teší, že nákup prebehol rýchlo podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
Uplne skvele extra rychle a bez chyb dorucene
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a je pre nás veľkým potešením, že rýchlosť dodania bola realizovaná podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k zakúpenému produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
Spoľahlivosť
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré je pre nás nesmiernym potešením. Pokiaľ budete mať k produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a teší nás, že rýchlosť dodania bola realizovaná podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k zakúpeným produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Rychlost dodania
Dodanie kurierom na druhy den
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré je pre nás veľkým potešením. Pokiaľ budete mať k produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Široký sortiment, expresne dodanie
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a teší nás, že koncepcia nášho obchodu ako aj pružnosť dodania sú podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k zakúpeným produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Všetko Ok
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré nás veľmi teší. Pokiaľ budete mať k zakúpenému produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
Mimoriadne pružná komunikácia aj doručenie
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a je pre nás nesmiernym potešením, že nákup prebehol podľa Vašich predstáv s rýchlym doručením. Pokiaľ budete mať k zakúpeným produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Tovar bol doruceny rychlo bez problemov
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a teší nás, že nákup u nás prebehol rýchlo podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k zakúpeným produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- rýchle dodanie tovaru, široký sortiment
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a je pre nás veľkým potešením, že nákup prebehol podľa Vašich predstáv s rýchlym doručením. Pokiaľ budete mať k zakúpenému produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- bleskové odoslanie tovaru
nič
Reakcia obchodu ROSLER
- Obchod , mal pekne vystavené výrobky, ktoré sa dali pozrieť .
Ústretový predajca , uvedený výrobok mi aj po požiadaní zapojil a predviedol ako funguje . Veľmi ochotný . MAX spokojnosť.
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a je pre nás nesmiernym potešením, že nákup prebehol podľa Vašich predstáv a páčil sa Vám aj náš zákaznícky servis. Pokiaľ budete mať k zakúpeným produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Perfektná komunikácia, rýchle dodanie :-)
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré je pre nás mimoriadnym potešením. Pokiaľ budete mať k produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
....
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré nás teší. Pokiaľ budete mať k zakúpenému produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- lacnejšie ako v Alze, rýchlejšie k dispozícii
- objednané a zaplatené a ešte v ten deň pripravené na vyzdvihnutie
- škoda otváracích hodín a drahšieho poštovného
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a veľmi nás teší, že ste bol s nákupom u nás spokojný. Štandardne tu bývame aj dlhšie ako sú oficiálne otváracie hodiny, dá sa s nami vždy vopred telefonicky dohodnúť a pripravíme všetky podľa možností tak, aby sme vedeli vyjsť v ústrety. Pokiaľ budete mať k produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- komunikacia na urovni
- rychla dodavka objednaneho tovaru
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a je pre nás nesmiernym potešením, že nákup prebehol podľa Vašich predstáv s rýchlym doručením. Pokiaľ budete mať k zakúpenému produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
Veľmi rýchle dodanie, tovar k mojej spokojnosti.
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a veľmi nás teší, že ste bola s nákupom u nás spokojná a prebehol rýchlo podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
Kvalitný tovar a veľmi rýchle dodanie.
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a teší nás, že ste s výrobkami spokojný a nákup u nás prebehol rýchlo podľa Vašich predstáv. Pokiaľ budete mať k zakúpeným produktom akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!
- Profesionalita
Reakcia obchodu ROSLER
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré nás nesmierne teší a sme radi, že nákup a jeho priebeh hodnotíte profesionálne. Pokiaľ budete mať k produktu akékoľvek otázky alebo postrehy aj v rámci neskoršieho používania, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť so spätnou väzbou. Prajeme príjemný deň a veľa zdaru v kuchyni!