- rýchlosť
- Odborne clanky tykajuce sa roznych zalezitosti cyklistiky, ktore nasledne napomahaju pri vybere spravneho produktu.
Dobrá komunikácia ceny sú štardantne ale dá sa nakupovať aj lacnejšie a docela dobrá kvalita
- Rýchle dodanie,dobre zabalené
- Dobry vyber a ponuka kombinacii
- Skladom neznamena skutocne skladom
- Sialene extremne dlhe zasielanie objednavky
Ked som tovar objednaval, mali pri nom uvedene, ze je skladom. Samozrejme po vyklikani objednavky, prisiel na druhy den mail, ze tovar bude pripraveny na odoslanie az o tyzden. V momente, ked mi uz prisiel mailom dotaznik spokojnosti od Heureky, moja objednavka este ani len nebola odoslana. Ked objednavka prisla, tak som uz aj zabudol, ze som nieco objednal. Za mna obrovske sklamanie, ze je to jeden z tych e-Shopov, kde "ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju", cize pri objednavani je vsetko skladom a potom pridu typicke vyhovorky typu "skladom ale u dodavatela" alebo "ale to je myslene v externom sklade" alebo ze "skladove zasoby sme akurat teraz nemali updatnute na stranke" a podobne. Tricka ako take su dobre, posobia kvalitne aj ked som ich este nemal moznost skusat, ale voci kvalite nemam vyhrady. Velkosti su trosku male. Bezne nosim podla strihu a vyrobcu XL mam aj L a tu som musel zobrat 3XL ale aspon, ze na to myslia a teda taketo velkosti maju.
Reakcia obchodu Rogelli.sk
některé výrobky máme skladem v ČR a některé na skladu v NL s dodáním 4-7 dní. Plus doprava k Vám.
Jak se může stát, že eshop nejdříve píše dodání ihned a poté až za 4-7 dní?
Jediným vysvětlením je, že ve stejný čas si stejný výrobek objednal někdo těsně před Vámi.
Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou zboží.
Každý výrobce má své velikostní tabulky, proto je nutné se na ně podívat i u nás.
Jsou u každého výrobku. Popřípadě se můžete poradit mailem.
I výběr a dodání oblečení vyžaduje svůj čas.
Případnou výměnu máte ZADARMO přes zásilkovnu.
Děkujeme za Váš pohled na věc.
Rogelli.sk -
Keby ste mali väčšiu ponuku pre nadrozmerných ľudí mali by ste viac objednávok. Ale super
- velkosti nezodpovedali velkostiam ake mali byť
Reakcia obchodu Rogelli.sk
z důvodu nemožnosti vyzkoušení, které potřebuje každé oblečení, nabízím proměření konkrétního modelu a také poradenství nejčastěji mailem.
Pošlete mi rozměry své postavy a já na základě znalosti tovaru a střihu daného výrobku lépe odhadnu velikost.
Dle rozměrů Vaší postavy odhadnu, kde máte soustředěnou váhu.
Někteří mají vyváženou rovnoměrnou postavu a někdo má více váhu v určitých partiích.
Ale i tak se snažíme najít nejvhodnější velikosti nebo změnu tovaru na volnější a pod.
Příště se neváhejte poptat a nenechte se odradit prvním neúspěchem.
Výměnu můžeme provést i vícekrát. Máte ji ZADARMO přes zásilkovnu.
Děkuji a těším se příště na otevřenější komunikaci.
Rogelli.sk
Radost z pohybu -
Rychla komunikacia, vyborne vyrieseny sposob vymeny tovaru, ak nesedi velkost, customers friendly
- dostupnosť
- dodanie do dátumu, ktorý stanovili
- komunikácia
Oblečenie mi na prvý krát nesadlo, tak som riešil vrátenie a odoslanie nového kusu. Komunikácia s pracovníčkou bola na profesionálnej úrovni, promptné a veľmi rýchlo sa nám podarilo záležitosť vyriešiť.
- Rýchlosť
- Som nad mieru spokojný s dodaním za krátky čas
- Rýchla výmena tovaru, spoľahlivosť
Velmi rychlo vybavena objednavka.
- Rýchle a spoľahlivé dodanie
- Obchod poznám, viackrát som už nakupoval, som s ním maximálne spokojný.
- Kvalitný tovar.
Objednaný tovar má potešil lebo je kvalitný a pekné vyzerá. Bežeckú vetrovku som hneď vyskúšal, splnila presne to, prečo som si ju kúpil. Dobre odvetráva a neprefúka ju.
- Rychle dodanie, tovar zodpoveda popisu
Prvýkrát som tu nakúpila a som veľmi spokojná s prístupom predajcu, aj s dodaním a kvalitou tovaru
- Skoré a bezproblemove vybavenie
Kvalitne nohavice, rychle dodanie a celkova spokojnost na vybornu.
Celkom spokojný, splnilo moje očakávanie