Reklama

Spokojnosť na 1tku

• Rýchle dodanie

Objednávka prišla rýchlo a v poriadku. Jediné čo sa mi nepáči že v prípade ak číslo nesadne môžte toval vrátiť ale nevymenia ho za iné číslo hoci ho na sklade majú. Kupovala som takto topánky a teraz by boli drahšie .

• všechno proběhlo tak jak má být

• Majú mnou požadovaný tovar a v dobrej cene

• Všetko Ok

Všetko...OK

• ponúkaný sortiment značiek
    • dobré ceny (zvlášť tie akciové)

odporúčam

• super ceny, kvalitny tovar, rychle dorucenie

• Prekvapený som bol rýchlosťou, prišlo Miro z Prahy do Košíc za 3 dni

• rychle dodanie

Spokojnost.

• Rychle vybavenie objednavky a dobry vyber.

Výborná promtná komunikácia, a tivarim som spokojná

dlhodobá spokojnosť

• Rychle dodanie
    • Prijatelna cena

• rýchle doručenie, všetko v poriadku
    • žiadne

odporúčam, tovar v poriadku doručený, rýchle doručenie

• Sortiment (Záleží však čo hľadáte, nájdu sa e-shopy s väčšou ponukov a zastúpením viacerých svetových značiek a výrobcov)
    • Informácie o dobe dodania sú vtip (produkty skladom, ktoré mali byť doručené do 3 prac. dní, ako sami uvádzajú pri produktoch, boli na tretí deň iba vyexpedované
    • E-shop hneď na druhý deň od mojej objednávky zlacnil ten istý batoh rovno o 20€ (a samozrejme stále nezabudli pri produkte uvádzať zavádzajúcu dobu dodania)
    • Komunikácia (od potvrdenia objednávky dostanete ďalší e-mail, až v momente keď je Vaša objednávka odoslaná, bohužiaľ v mojom prípade to bolo v deň, keď mi mala byť pôvodne už doručená) prekvapenie...
    • Web SK, prevádzkovanie z drvivej väčšiny v CZ, čo nie vždy je problém, tu však organizácia zvládnutá nie je. Ak potrebujete niečo rýchlo pred Vašou ďalšou cestou, nespoliehajte sa a objednajte inde!
    • DHL je ďalší vtip a nonsens, za to e-shop nemôže, ale spomeniem to tu, keďže e-shop si vyberá svojho prepravcu. Zásielka po prevzatí DHL išla dosť netypickou trasou z Plzne do Hradec Králové, pričom je určená pre južné Slovensko. Od toho momentu o zásielke nič neviem a 4 prac. dni je to ich posledné info... Grc
    • Čakám...

E-shop vyzerá fajn a určite si tu každý nájde produkt pre svoje potreby a účely, avšak bol by som opatrný, ak už niečo budete objednávať. Info o doručení nie sú správne a platia zrejme iba pre CZ trh, kedy dostanete tú Vašu objednávku je na verím v Boha.
    Taktiež neponúkajú možnosť prepravcu a sami spolupracujú s tými najhoršími, DHL.
    Ja osobne by som zo SK neodporúčal objednávať po mojej vlastnej skúsenosti, sortiment už nájdete v dnešnej dobe absolútne všade a ešte širší a dokonca, keby si niečo objednáte naozaj za hranicami, napr. Rakúsko, Nemecko, produkt je dávno u Vás alebo podporte e-shopy, ktoré sú priamo na SK. Komunikácia, organizácia, správne info a správa webu, doprava sú tie veci, ktoré robia kvalitný e-shop! Bohužiaľ v Rockpoint to chýba.