• Nekomunikujú vôbec.

Obchod ako taký celkom dobrý. Vyhovujúci tovar, ceny. Ale....
    Prosil som o info o spôsobe výmeny, lebo na stránke takúto možnosť som nenašiel, len vrátenie. Písal som 2-krát o informáciu, ale nič. A pri internetovom nákupe oblečenia sú tie čísla rôzne, niekedy nesedia. A nenašiel som ani veľkostnú tabuľku, informácie o veľkostiach som musel hľadať na iných stránkach.
    Som sklamaný, lebo som plánoval ďalšie nákupy, no ak nemáte záujem o zákazníka tak asi nič....

S pozdravom, Milan

Reakcia obchodu RMSport

ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu.
    Sekcia na vrátenie/výmenu tovaru slúži tento odkaz, ktorý sa nachádza v dolnej časti e-shopu. https://www.rmsport.eu/reklamacie
    Ak Vám nevyhovuje veľkosť a chceli by ste vymeniť za inú veľkosť, zakliknete v Dôvod na reklamáciu časť Iné, uveďte podrobnosti a napíšete do druhej časti Údaje o chybe novú veľkosť, model, farbu, o ktorú máte záujem.
    Ak chcete tovar vrátiť, máte na to nárok 14 dní bez udania dôvodu. Stačí zakliknuť Odstúpenie od zmluvy a tovar poslať na našu adresu v oboch prípadoch výmena/vrátenie, kde napíšete aj svoj IBAN na vrátenie sumy za tovar. Ak zvolíte výmenu, následne Vám bude doručený nový balík s novo zvolenou veľkosťou.
    Od Vás sme žiaľ nedostali žiadnu reklamáciu, ani ste nás nekontaktoval mailom ani telefonicky, kde by sme Vám ochotne vysvetlili ako postupovať pri výmene/vrátení.
    Ak máte ďalšie otázky, môžete nás kontaktovať mailom na adresu: [email protected]

V obchode nevedia, čo majú a čo nemajú na sklade. Neponúkli žiadnu alternatívu.

Reakcia obchodu RMSport

Hneď po objednávke sme vás informovali,bola to posledná veľkosť,ktorá sa musela predať na predajni a nechtiac sme ju zabudli stiahnuť z eshopu,človek nie je neomylný a preto sme sa vám aj hneď ospravedlnili a alternatívu v tej cene nebola žiadna,tak len toľko k tejto recenzii