Objednala som si dva páry topánok. Bola mi doručená len jedna krabica, no dobierku som zaplatila za obidve. Po mojej sťažnosti mi vraj bola odoslaná aj druhý pár topánok, balík zatiaľ nedorazil. Nespoľahlivý predajca.

Farba čižiem bola pri výrobku na webovom sídle predávajúceho uvedená ako "béžová", no výrobok je v skutočnosti šedý. Tým pádom je pre mňa neupotrebiteľný. Bolo by vhodné uvádzať pravdivé informácie o vlastnostiach tovaru. Ďakujem.

Objednala som si čižmy ešte 10.11., ale žiaľ do dnešného dňa mi tovar nebol dodaný, pričom do dvoch dní mal tovar dôjsť,ako ste mi napísali v e-mailovej správe.

Objednaný tovar som obdržala. Ľavá čižma na mieste, kde mala byť hladká koža, koža bola zriasená.

• Bol mi zaslaný iný tovar ako som si objednala.

dobry den...poslali ste mi uplne inu farbu...skoda p.

Ani po 2 týždňoch ani slovo od firmy ako je to s mojou objednávkou.
    Po prijatí objednávky poslali mail o potvrdení a následnom odoslaní.
    Odoslanie sa neuskutočnilo ani žiadny mail od nich.
    NEODPORÚČAM!!!zavádzajúci predaj a akože "akcie"

Nekvalitný tovar, nesedia velkosti

• Rýchlo doručené
    • Veľký výber
    • Topánky boli príliš tvrdé
    • Topánky v skutočnosti nezodpovedali obrázku

Zavádzajúca informácia o vrchnom materiáli topanok na webovej stránke. Na stránke bolo napísané koža, ale topanky z eko kože. Po telefonate bola informácia na stránke zmenená. Topanky som vrátila.

Obuv má výrazne nižšiu kvalitu, ako to vypadá podľa obrázok a popisu.

Prvé sandálky mi prišli v poriadku, ale boli malé. Tak som si objednala vačšie číslo, tie prišli ľavá sandála poškodená, akoby už nosená, ale nereklamovala som ich, lebo už moje číslo bolo zas vypredané. Ale hanba pre e-shop,že neskontrolujú v akom stave ich zákazník pošle späť a pošlú to inému zákazníkovi. A cena topánok, by mala zodpovedať kvalite.

Šlapky velmi úzke!

• Nebol mi doručený tovar, ktorý som si objednala a musela som ho vrátiť

• Otravujete z prijebanymi hodnoteniami aj ked nwcjcem aby ste mi tieto nezmysly posielalo

• Obuv som dostala viditeľne viackrát skúšanú, pravá topánka bola viac roztiahnuta ako ľavá, vrátila som.

Doteraz som rada objednávala z tohto eshopu, ale do budúcna si rozmyslim.

• Na ponuke bola suma s Dph a po doručení bola z Česka bez Dph za rovnakú sumu. Podvod na zákazníka a mala by sa o tento sposob podnikania zaujímať Daňová správa resp. ŠOI.

• Prišli mi úplne ine topánky.
    • H

• Pri preberaní tovaru nemožnosť kontroly

Veľmi ste sa pokazili v kvalite, veľkosti nesedia, nie je to, to čo to bývalo